Thriller\Ηorror\Cult\B-Movies

Εγω παλι το ευχαριστηθηκα το dead snow, οσοι γουσταρουν τετοιες ταινιες και δεν το εχουν δει, αξιζει γκαραντι!

στο dead snow παιζει να ηπιε καθε ατομο της παρεας που το ειδαμε, απο μια 6αδα αμστελ τουλαχιστον

ein swai DIE, τι να λέμε τωρα

<3

αν και ειναι video clip, δεν ηξερα που αλλου να το βαλω…απολαυστε υπευθυνα

…οοορρρεεεε ποοο ποοο πόσο καιρό είχα να το δω αυτό8O8O8O…τό’χα δει το 85 ή το 86 και ακόμα το θυμάμαι…γαμηστερά υπέροχα καταπληκτικό
:):!:

Τι διεστραμμενη, καμμενη και βαρβαρη σπλαττερια ειναι αυτη ρε;

Γαμω τα βιντεο παντως, δεν ηξερα πως υπηρχαν μπαντες του ειδους που οντως ειχαν τετοια κλιπς.

Αγνη καφριλα.

ΝΑΙ, ΝΑΙ…Πόσο τέλειο…Γουστάρω τρελά Cattle και τώρα με ισοπέδωσαν!!!

Να βάλω και εγώ ένα βίντεο μιας και έχω όρεξη…Γνωστό στους περισσότερους!!!

[B]Bloodfreak[/B]

Επίσης Martian επειδή τελευταία ειδικεύομαι στο goregrind πίστεψε με υπάρχουν μπάντες με πολύ τρομακτικά, σπλατερικά, αγνά σάπια εξώφυλλα εκεί έξω και στίχους. Βίντεο κλιπς δύσκολα να γυρίσουν οι περισσότερες τέτοιες μπάντες.

εννοειται οτι το youtube δε δεχθηκε να το παιξει

…σύνηθες φαινόμενο:):!:

Goregrind κτλ τα βαριεμαι πολυ (και δεν τα θεωρω τιποτα αξιολογο).

Παντως δεν εχει πετυχει εποχες θρεντ “Χειροτερα εξωφυλλα…” και κρεσεντο Νεκρομεηχεμ. Ολοι καταλαβαμε τι σημαινει διαστροφη σε εκεινο το θεματακι.

Βασικά είχα ποστάρει 2-3 εξώφυλλα τότε και έφαγα κράξιμο και με το τελευταίο μου έκλεισαν το θρεντ. Καλά ναι ο καθένας με τα γουστα του. Όσο αξιόλογο θεωρώ και εγώ το heavy/power ας πούμε!!!

‘νταξ’ μέχρι [B]4:10 [/B]άντεξα να το δω ~γμτ είχα μόλις φάει και σπαγγέτι αραμπιάτα το κερατό μου ([I]πάλι καλά έμεινε στο στομάχι[/I]) διότι [B]δεν περίμενα να ρισκάρει μια μπάντα[/B] ([I]έστω goregrind[/I])δημιουργώντας μια πέρα για πέρα καμμένη ταινία-κλιπ!!!8O:!:

[COLOR=“DimGray”][U]εντιτ:[/U] “κουφό” το φινάλε -τα δύο θύματα μπόρεσαν και…περπατούν αγκαζέ μετά τόοοοσα βασανηστήρια; Πολύ κύριος ο θύτης, θα τους είπε “[I]ελπίζω να απολαύσατε σαδο-φάση και ελπίζω να μου ξανάρθετε στο μαγαζί-υπόγα![/I]”[/COLOR]:lol:

για το μπουτσο το grave encounters 2
οι καλυτερες σκηνες ηταν αυτες που επαναλαμβανε απο το 1
μη το δειτε

δεν το έχω δει ακόμα.

Αν είναι αλήθεια, πολύ κρίμα… :frowning:

Ενταξει εγω δεν θα ελεγα για τον μπουτσο αλλα το 1ο σιγουρα ειναι καλυτερο…

Καθόλου άσχημο αν και περίμενα κάτι καλύτερο.

Μια απο τις τρεις πιο αγαπημενες μου Carpenter ταινιες(οι αλλες δυο ειναι ‘‘Εscape’’ και ??Μοuth’’).

Πού είναι το The Thing; 8O

Τεταρτο…:stuck_out_tongue:

Σταθερη αξια το Prince Of Darkness.

Αν μεινουμε στα θριλερ του Carpenter, απ’οσα εχω δει, πρωτα Thing, μετα Halloween και μετα Prince Of Darkness.

Το Escape θελει φρεσκαρισμα.

Και 'μένα έτσι πάει η σειρά μου.