martian
December 11, 2012, 1:27pm
Εγω παλι το ευχαριστηθηκα το dead snow, οσοι γουσταρουν τετοιες ταινιες και δεν το εχουν δει, αξιζει γκαραντι!
Lupin
December 11, 2012, 1:31pm
στο dead snow παιζει να ηπιε καθε ατομο της παρεας που το ειδαμε, απο μια 6αδα αμστελ τουλαχιστον
ein swai DIE, τι να λέμε τωρα
<3
Achamian
December 11, 2012, 8:16pm
αν και ειναι video clip, δεν ηξερα που αλλου να το βαλω…απολαυστε υπευθυνα
Okay, I’ve seen some bizarre, twisted, and downright fucked up music videos in my time. But there wasn’t really anything that could’ve prepared me for Cattle Decapitation‘s “Forced Gender Reassignment”. Let me put it like this: when a video is too...
stef
December 11, 2012, 8:23pm
jiopas:
‘’[B]Pieces[/B]’’(1982) του [B]Juan Piquer Simón[/B]
Aπο την σπλατερομανα [B]Ισπανια[/B] ερχεται το video-nasty διαμαντακι που μολις ειδα και ειναι βουτηγμενο μεσα στην αφελεια και την διασκεδαση!Οταν λεω διασκεδαση,εννοω αυτα τα γνωστα κλισεδακια τυπου: σφαγες,χαζογκομενακια,ουρλιαχτα πριν τους φονους,χαλια ηθοποιια και αφθονο gore.
Το αρχι-cheesy σεναριο μας μεταφερει σε ενα [B]Πανεπιστημιο[/B] οπου κατι καυτα πιπινια του θανατου παιρνουν την αγουσα προς …τα αποδυτηρια του Τρομου με οχι και πολυ κομψο τροπο,αφου βεβαια μας εχουν προσφερει απλοχερα τα σωματικα τους καλλη!!!
Θα ελεγα οτι η ταινια ειναι κατι σαν rip-off του ??[B]Τexas Chainsaw Massacre[/B]’’,καθως εχει πολλες ομοιοτητες με την προαναφερθεισα ταινιαρα,αλλα ποιοτικα δεν την αγγιζει.Εδω τα πραγματα παρουσιαζονται καπως χαβαλετζιδικα και οχι με σκοπο τον ποροβληματισμο πανω σε μια διαταραγμενη προσωπικοτητα.
Η ταινια εχει φυσικα και το αστυνομικο της μυστηριο,διοτι ουσιαστικα ψαχνουν να βρουνε ποια κουφαλα ξεκοιλιαζει τα πιπνια…
Κλασικες b-φατσες οπως ο [B]Christopher George[/B] και ο [B]Edmund Purdom[/B] πρωταγωνιστουν σε αυτο το sleaze επος!!!
Προσωπικα το βρηκα ψιλοαπαιχτο!!!
Μartian,Private Joker,Weedow και λοιποι ορματε αφοβα ,αν δεν το εχετε δει βεβαια…
…οοορρρεεεε ποοο ποοο πόσο καιρό είχα να το δω αυτό8O8O8O…τό’χα δει το 85 ή το 86 και ακόμα το θυμάμαι…γαμηστερά υπέροχα καταπληκτικό
:):!:
martian
December 11, 2012, 8:28pm
Τι διεστραμμενη, καμμενη και βαρβαρη σπλαττερια ειναι αυτη ρε;
Γαμω τα βιντεο παντως, δεν ηξερα πως υπηρχαν μπαντες του ειδους που οντως ειχαν τετοια κλιπς.
Αγνη καφριλα.
norda
December 11, 2012, 8:57pm
ΝΑΙ, ΝΑΙ…Πόσο τέλειο…Γουστάρω τρελά Cattle και τώρα με ισοπέδωσαν!!!
Να βάλω και εγώ ένα βίντεο μιας και έχω όρεξη…Γνωστό στους περισσότερους!!!
[B]Bloodfreak[/B]
Επίσης Martian επειδή τελευταία ειδικεύομαι στο goregrind πίστεψε με υπάρχουν μπάντες με πολύ τρομακτικά, σπλατερικά, αγνά σάπια εξώφυλλα εκεί έξω και στίχους. Βίντεο κλιπς δύσκολα να γυρίσουν οι περισσότερες τέτοιες μπάντες.
Achamian
December 11, 2012, 8:59pm
martian:
Γαμω τα βιντεο παντως, δεν ηξερα πως υπηρχαν μπαντες του ειδους που οντως ειχαν τετοια κλιπς.
Αγνη καφριλα.
εννοειται οτι το youtube δε δεχθηκε να το παιξει
martian
December 12, 2012, 3:15pm
norda:
ΝΑΙ, ΝΑΙ…Πόσο τέλειο…Γουστάρω τρελά Cattle και τώρα με ισοπέδωσαν!!!
Να βάλω και εγώ ένα βίντεο μιας και έχω όρεξη…Γνωστό στους περισσότερους!!!
[B]Bloodfreak[/B]
Επίσης Martian επειδή τελευταία ειδικεύομαι στο goregrind πίστεψε με υπάρχουν μπάντες με πολύ τρομακτικά, σπλατερικά, αγνά σάπια εξώφυλλα εκεί έξω και στίχους. Βίντεο κλιπς δύσκολα να γυρίσουν οι περισσότερες τέτοιες μπάντες.
Goregrind κτλ τα βαριεμαι πολυ (και δεν τα θεωρω τιποτα αξιολογο).
Παντως δεν εχει πετυχει εποχες θρεντ “Χειροτερα εξωφυλλα…” και κρεσεντο Νεκρομεηχεμ. Ολοι καταλαβαμε τι σημαινει διαστροφη σε εκεινο το θεματακι.
norda
December 12, 2012, 4:28pm
Βασικά είχα ποστάρει 2-3 εξώφυλλα τότε και έφαγα κράξιμο και με το τελευταίο μου έκλεισαν το θρεντ. Καλά ναι ο καθένας με τα γουστα του. Όσο αξιόλογο θεωρώ και εγώ το heavy/power ας πούμε!!!
martian:
Αγνη καφριλα.
‘νταξ’ μέχρι [B]4:10 [/B]άντεξα να το δω ~γμτ είχα μόλις φάει και σπαγγέτι αραμπιάτα το κερατό μου ([I]πάλι καλά έμεινε στο στομάχι[/I]) διότι [B]δεν περίμενα να ρισκάρει μια μπάντα[/B] ([I]έστω goregrind[/I])δημιουργώντας μια πέρα για πέρα καμμένη ταινία-κλιπ!!!8O:!:
[COLOR=“DimGray”][U]εντιτ:[/U] “κουφό” το φινάλε -τα δύο θύματα μπόρεσαν και…περπατούν αγκαζέ μετά τόοοοσα βασανηστήρια; Πολύ κύριος ο θύτης, θα τους είπε “[I]ελπίζω να απολαύσατε σαδο-φάση και ελπίζω να μου ξανάρθετε στο μαγαζί-υπόγα![/I]”[/COLOR]:lol:
angel7
December 13, 2012, 5:02pm
για το μπουτσο το grave encounters 2
οι καλυτερες σκηνες ηταν αυτες που επαναλαμβανε απο το 1
μη το δειτε
δεν το έχω δει ακόμα.
Αν είναι αλήθεια, πολύ κρίμα…
Ενταξει εγω δεν θα ελεγα για τον μπουτσο αλλα το 1ο σιγουρα ειναι καλυτερο…
Weedow
December 16, 2012, 6:54pm
Καθόλου άσχημο αν και περίμενα κάτι καλύτερο.
jiopas
December 16, 2012, 8:41pm
Μια απο τις τρεις πιο αγαπημενες μου Carpenter ταινιες(οι αλλες δυο ειναι ‘‘Εscape’’ και ??Μοuth’’).
tidus666
December 16, 2012, 8:43pm
Πού είναι το The Thing; 8O
martian
December 16, 2012, 8:49pm
Σταθερη αξια το Prince Of Darkness.
Αν μεινουμε στα θριλερ του Carpenter, απ’οσα εχω δει, πρωτα Thing, μετα Halloween και μετα Prince Of Darkness.
Το Escape θελει φρεσκαρισμα.
tidus666
December 16, 2012, 8:50pm
martian:
Σταθερη αξια το Prince Of Darkness.
Αν μεινουμε στα θριλερ του Carpenter, απ’οσα εχω δει, πρωτα Thing, μετα Halloween και μετα Prince Of Darkness.
Και 'μένα έτσι πάει η σειρά μου.