Thriller\Ηorror\Cult\B-Movies

Αυτην την ταινιαρα με το επικο ποστερ.

Για αρχη, διδασκει μπαλιτσα το soundtrack, να πως γινεται ξερω γω. Πραγματικα, ιδανικη μουσικη.

Στα της ταινιας, ε τοπ. Μου αρεσε παρα παρα πολυ. Ο Coscarelli σκαρφιστηκε ενα σεναριο που μπλεκει το horror της εποχης (το horror που θελουμε δηλαδη) με ολιγον τι sci fi σε σημεια.

Ενα παλικαρακι λεει, ανακαλυπτει πως κατι δεν παει καλα στο κοντινο νεκροταφειο/μαυσωλειο, κατα την κηδεια ενος φιλικου προσωπου. Παρατηρει εναν “Ψηλο Ανδρα” ο οποιος ειναι περιεργος, αλλοκοτος, αποκοσμος και αφυσικος.

Μετα απο καποια περιστατικα, πειθει τον μεγαλυτερο αδερφο του (ο οποιος τον φροντιζει απο τοτε που πεθαναν οι γονεις τους) και εναν στενο φιλο του αδερφου του, να το ψαξουν το θεμα.

Και γινεται το σωσε. Καθολου σπλαττερ, αρκετο μυστηριο, αγωνια, ενταση, καλτ υποσταση και ατμοσφαιρα, horror πινελιες, σεναριο που οσο ξεδιπλωνεται, ξεφευγει καπως απο τα συνηθισμενα και ενας κακος ολα τα λεφτα.

Υ.Σ. BOOOOOOOOOOYYYYYYYYYY!

‘‘Phantasm’’ απο τα αγαπημενα μου horror films ever.
Don Coscarelli,υποτιμημενος horror master.
Περιμενω πως και πως την τελευταια του ταινια με θεο Paul Giamatti.
Αngus Grimm,ανατριχιαστικος…

μην ξεχναμε οτι η μουσικη εχει δανειστει απο king diamond και entombed!!!

respect στο Phantasm!!!

Entombed στο Left Hand Path ε; Να τι μου θυμιζε!

Επίσης, από ταινία Phantasm…μιας και αναφέρατε μουσικές!

[U]the Funeral Is About to Begin, Sir[/U]

[U]Mortician - Mortician[/U]

[U]Marduk - Hearse[/U]

…αυτά είναι…δεν θα παίζεται η ταινία
:):!:

‘’[B]30 Days Of Night[/B]’’(2007) του [B]David Slade[/B]

Yπαρχει καποιος που θα μπορουσε να μου δωσει πισω τα 113 λεπτα απο τη ζωη μου που δυστυχως μολις εχασα βλεποντας αυτην την ανιαρη και γεματη κλισε και κοινοτυπιες ταινια?
Σε μια πολη στην οποια επικρατει απολυτο σκοταδι χωρις καθολου ηλιο,για 30 νυχτες,πλακωνουν κατι τυποι που μοιαζουν με βρυκολακες και αποτελειωνουν τα παντα.
Αυτου του ειδους τις ταινιες με αυτα τα πολυχρησιμοποιημενα σεναρια ,συμφωνα με τα οποια μια παρεα νεων τα βαζει με φονιαδες,zombies,vampires,serial killers και σιγα σιγα φευγουν ενας ενας μεχρι να μεινει στο τελος ο γαμιας,ομορφαντρας πρωταγωνιστης ,πειτε μου ειλικρινα ποσες φορες τις εχουμε δει?
Σε αυτην τη λογικη περιπου βαδιζει και η παρουσα ταινια με εναν πρωταγωνιστη([B]Josh Hartnett[/B])ο οποιος παιζει τοσο τραβηγμενα και τοσο υπερβολικα λες και η ταινια εχει ερμηνευτικες απαιτησεις.
Τελικα,για να μην μαρυγορω,η ταινια ειναι βαρετη οσο δεν παει,δεν εχει καμια εκπληξη και καμια εξελιξη,ειναι αδικαιολογητα τοσο μεγαλη σε διαρκεια και προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου.Η ταινια ειναι σχεδον βιντεοκλιπιστικης αισθητικης και βιντεοκλαμπιστικου προσανατολισμου και δεν καταφερνει να ξαχωρισει απο τον συρφετο των horror films μαζικης καταναλωσης.
Κριμα γιατι το ??[B]Dear Candy[/B]’’ του[B] David Slade[/B] ηταν πολυ καλο κι αφηνε μελλοντικες υποσχεσεις.

Υ.Γ.Αφου δεν μου αρεσουν oi ταινιες με zombies,vampires και cannibals,γιατι ασχολουμαι και χανω χρονο?
Να σας πω γιατι.Γιατι καθε φορα περιμενω μηπως δω κατι το διαφορετικο,αλλα τελικα μενω με την ορεξη.

Αυτο πρεπει να το ειχα δει οταν ειχε βγει, δεν θυμαμαι βεβαια τιποτα σχεδον απ’την ταινια :stuck_out_tongue:

Εγώ χτες είπα να συνεχίσω να καλύπτω τα κενά που έχω από τεράστιο Vincent Price. Δυνατό ταινιάκι.

Που να δεις και το 2ο…Αυτο κατι πηγε να κανει :stuck_out_tongue:

…ευτυχώς που δεν είδα και το δεύτερο:p :slight_smile: :!:

Ψιλομαλακιούλα αυτό τελικά…

[B]Uzumaki [/B]

Ψυχασθενεια, ψυχεδελεια και παρανοια. The Japanese way.

μαλακα διαβασα την υποθεση,οι ανθρωποι ειναι απλα αρρωστοι στο μυαλο

Σαλεμενη ταινια ρε. Καθολου gore, μην εχεις κατι τετοιο κατα νου. Ειναι απλα μια ψυχεδελιασμενη ταινια. Ιαπωνικη.

Όποιος έχει τα κάκαλα ας το δει. Τόσο κακό που καταντάει αστείο. Ψευτοεφέ και λοιπές γελοιότητες. Ακόμα και στο imdb 1.7 έχει! Χαχαχαχαχα!

Κύριοι, θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως λέγεται μια ταινία που δείχνει ένα τύπο με μάσκα να παίζει σκάκι με κάποιον πάνω σε ένα βράχο?? Θέλω να τη δω σήμερα και κόλλησα. Ξεκίνησα σα το βλάκα να γυρνώ σελίδες χωρίς αποτελέσμα.

The seventh seal??

danke schön

Ουδεμια σχεση με horror/cult/b-movie παντως.