Thriller\Ηorror\Cult\B-Movies

Νομίζω εδώ είχε αναφερθεί Μαρτιαν γι΄αυτό και το ποστ. Τώρα αν γενικά εννοείς ότι δεν έχει καμία σχέση, θα το διαπιστώσω σύντομα :wink:

Γενικα δεν εχει καμια σχεση :wink:

Norda,αν φτασουμε να κανουμε τον Bergman σκηνοθετη b movies,το γαμησαμε το θεμα.

Ιεροσυλια!

Δεν δειχνει εναν τυπο να παιζει σκακι με εναν αλλο,δειχνει τον ανθρωπο να παιζει σκακι με το Θανατο.
Συμβολισμος ειναι.

δεν νομίζω καν να εννοεί το seventh seal ο φίλος βασικά…

Αυτό εννοώ…Ξεκολλείστε. Δεν την έχω δει την ταινία. Απλά θυμάμαι μια συγκεκριμένη φωτογραφία γι’ αυτό και την ψάχνω. Που να ξέρω ότι είναι ο θάνατος, ποιος είναι ο σκηνοθέτης και αν είναι θρίλερ ή όχι όταν δεν την έχω δει.

Σε ένα post-apocalyptic περιβάλλον, η συμμορία των Surf-Nazis θέλει να ενώσει κάτω από τη μπότα της τις υπόλοιπες συμμορίες τουτ επίγειου surf παραδείσου…εκείνες αρνούνται και γίνεται της πουτάνας…

Οκ, έχω δεί καμμενιές και καμμενιές, αυτό πραγματικά είναι εξωφρενικής σύλληψης σκουπίδι… προτείνετε σε λοβοτομημένους, τζιβάτους που την πίνουν όλη μέρα και σε άτομα που θέλετε να πεθάνουν!

πάρτε και ένα τρέηλερ

http://www.youtube.com/watch?v=Q8LV1S2q2GA

‘’[B]Braindead[/B]’’(1992) του [B]Peter Jackson[/B]

Ω Θεοι!!!Ω Θεοι!!!Αγαπητοι μου φιλοι η θα πρεπει να πουμε ‘‘Μπραβο’’ στον [B] Peter Jackson[/B] γι αυτο που μας παρουσιαζει εδω η να τον στειλουμε στο πυρ το εξωτερον!Φυσικα,εγω ανηκω στην πρωτη κατηγορια!
Ενταξει μιλαμε για το απολυτο,βεβηλο,αστειο,γελοιο,gory,σοβαροφανες και παιδικο σε απιστευτο σημειο επιτηδευσης ανοσιουργημα τρομου με αιμα,αιμα,αιμα,αιμα,αιμα,φαλτσορομαντζα,trash καταστασεις και αιμα!!!
Μια πιθηκοδαγκωματια και …here we go!!!
Ti να πρωτοεκθειασω,την αψογη σκηνοθετικη καθοδηγηση των ηθοποιων με αποτερο σκοπο την παραγωγη γελιου και αηδιας,τις κατα συνεπεια απαραδεκτες ερμηνειες που ειναι τοσο μα τοσο απολαυστικες η το αστειο/γελοιο σεναριο,που ειναι τοσο τιποτενιο,αλλα στα χερια του [B]Jackson[/B] γινεται φυσκα κατι πολυ σπουδαιο,για το ειδος ομως.
Απιστευτη και η μουσικη a la [B]Χατζηνασιος[/B] που πλαισιωνει τις τρυφερες/ρομαντικες στιγμες της ταινιας!!!
Μιλαμε για σκηνες ανθολογιας!!!Dark comedy και σκηνες απειρου καλλους σε βαθμο που να θες να πεις σε αυτον που εκανε την ταινια πραγματικα…’‘Συγχαρητηρια!!!’’

Απολαυστεεεεεεεεεεε…

Υ.Γ.Ειχα να το δω τοσα χρονια που σχεδον το ειχα ξεχασει!

Μία φράση θα πω μόνο…

“I kick ass for the looooord!”

:lol::lol::lol:

+10000000000000000000

Είδα επιτέλους το [B]August Underground’s Mordum.[/B] What a little sick piece of shit.
Καλά παρατήρησα Killjoy κάπου προς το τέλος να παίζει. Δεν ήξερα ότι υπάρχει τριλογία August Underground και απ’ ότι παρατήρησα (στο τέλος) εγώ είδα τη δεύτερη.

Υπερβολικά κουραστική η κάμερα. Πολύ άρρωστη ταινία, ωμή, οι χαρακτήρες απλά τρελοί.
Δεν ξετρελάθηκα, όχι γιατί αηδίασα ή τρόμαξα, αλλά γιατί από ένα σημείο και μετά μου φαινόταν πολύ ψεύτικη και στημένη η ταινία, ξενερώνοντας με.
Anyway, η ταινία γι’ αυτό ακριβώς που ήθελε να πετύχει το έκανε πολύ καλά. Έπρεπε να φτιάξω ατμόσφαιρα έχοντας Necrophagia, Impetigo, Gorelord από πίσω γιατί δεν είχε και ΤΟΥΣ διαλόγους!
Must seen by all you sickoz…

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά έσκασε το trailer για το remake του “Evil Dead” και δείχνει τούμπανο. Αναμένουμε…

‘’[B]Stake Land[/B]’’(2010) του [B]Jim Mickle[/B]

Πριν κανα-δυο χρονια εκθειαζα και σας παροτρυνα να δειτε το ‘’[B]Drag Me To Hell[/B]’’,μετα εσεις προτεινατε και αποθεωνατε το ??[B]Cabin In The Woods[/B]’’ (το οποιο δεν εχω δει ακομη)και τωρα ερχομαι να σας ψιλοζαλισω με το ‘’[B]Stake Land[/B]’’.Εχω ξαναγραψει οτι το θεμα’‘βρυκολακες-zombies’’ δεν μου αρεσει,αλλα οι καλυτερες ταινιες με το θεμα αυτο ειναι post-apocalytpic.Συγκεκριμενα μιλαω για το ??[B]28 Days Later[/B]’’ και το ‘’[B]The Road[/B]’’,ταινιες με τις οποιοες μοιαζει θεματολογικα το ‘’[B]Stake Land[/B]’’.
Βαμπιρια και ζομπια εχουν κατακλυσει τον κοσμο ολο,αλλα ενας σκληρος αντρας κι ενα μικρο παιδι,αλωνιζουν την [B]Αμερικη[/B] με στοχο να βρουν τη [B]Γη Της Επαγγελιας[/B],την [B]Νεα Εδεμ[/B] και στο δρομο τους αντιμετωπιζουν τους εχθρους.
Ακουγεται απλο σεναριακα και προκειται για θεμα που οπως ειπα το εχουν χειριστει κι αλλοι,αλλα να που ο
[B]Jim Mickle[/B] κανει μια παρα πολυ ενδιαφερουσα ταινια με τρομο,δραση,ατμοσφαιρα,σκεπτικισμο και αλληγορια θα προσεθετα…
Πιστευω πως την ταινια μπορει να τη δει κανεις κι αλληγορικα ,αντιπαραβαλοντας την με το που οδηγειται ο κοσμος,που παμε,που μας πανε οι κυβερνησεις και ποιες αιρεσεις κι αδελφοτητες μας εξουσιαζουν.
Πολυ δυνατες εικονες,μουντη και καταθλιπτικη ατμοσφαιρα κι οχι zombies που δινουν αφορμη για χαβαλετζιδικο τρομο,αντιθετως κατι συμβολιζουν,κι αυτο δεν αλλο απο τα προβληματα ,τις φοβιες και τους εξωτερικους κινδυνους που αντιμετωπιζουμε τοσο σε προσωπικο οσο και συλλογικο επιπεδο.

Δειτε την παιδια,ειναι πραγματικα σπουδαια ταινια.

H ταινία που σε κάνει να βροντοφωνάζεις σε όλη τη διάρκεια, christianity SUCKS DICK!!
Και συμφωνώ με το jiopa να την δείτε και οι υπόλοιποι με δέος!

Δε με χάλασε όταν την είχα δει αλλά δεν είχα τρελαθεί κιόλας. Τρελό σφηνάκι το τέλος κατά την άποψή μου.

οντως δειχνει τουμπανο!!!

υπομονη :slight_smile:

Γαμωτο, μια χαρα φαινεται, αλλα δεν μου κανει για Evil Dead αυτο το πραγμα. Παραειναι σοβαρο και “μοντερνο” ξερω γω. Θα δουμε…

Προσωπική μου άποψη; Για το πέος… το evil dead που αγαπήσαμε και μας έβαλε στο κόσμο του horror είναι ένα, και είναι τόσο έπος που ούτε μια γραμμή απο το σενάριο του δεν πρέπει να ακουμπάνε. Σαμποτάζ μέχρι τέλους στην ταινία αυτή.

Και ναι είναι η πρώτη και τελευταία μάλλον φορά που θα πώ κάτι τόσο ακραίο

Γενικά νομίζω τέτοιες ταινίες δεν τις πειράζεις ακόμη και να σαι ο ίδιος ο σκηνοθέτης.
Τότε είχε 50 χιλιάρικα μπατζετ και έβγαλε μια τίμια θρυλική καλτ ταινία με απαράδεκτες ερμηνείες και σπουδαία σκηνοθεσία.
Τα άλλα δύο δεν τα είδα ακόμη.

Δεν ηταν ασχημο μπορω να πω, καλουτσικο. Κλασσικα με μολυσμενους/παραμορφωμενους με ραδιενεργεια που ειναι κρυμμενοι σε μια εγκαταλειμμενη πολη και πανε τουριστες εκει και μπλα μπλα μπλα…

καλα ρε μαγκες
χαλαρωστε με το evil dead

ενα remake ειναι
που στηριζει και ο ιδιος ο raimi

και απο τι φαινεται κινειται σε αλλο επιπεδο
δηλαδη ειναι μια διασκευη στην ουσια

ειναι σαν να λεμε οτι δεν πειραζει κανεις το paranoid των sabbath
ακομα και των megadeth η διασκευη πλάκα εχει!!! :lol::lol:

οπωτε αραχτε και δειτε το
σαν μια διαφορετικη ματια πανω σε αυτη την θρυλικη ιστορια πλεον