δεν χρειαζεται αυτη η διαφορετικη ματια.τι παραπανω να προσθεσεις στο κορυφαιο καλτ φραντσαιζ ταινιων? αφου θελει να πει κατι διαφορετικο ας εκανε και διαφορετικη ταινια,οχι να κοτσαριζε το evil dead μπροστα! Μποικοταζ μεχρι το τελος συντροφοι:!:
Ετεροχρονισμενα μεν αλλα ειδα το Silent Night, Deadly Night, το οποιο τελειωσε πριν λιγα λεπτα.
Γαμω τις ταινιες, οπως την περιμενα και την ηθελα. Ιδανικη για να γουσταρεις και να σπασεις πλακα, καλτ δημιουργημα, ενας πραγματικα αρρωστημενος Αγιος Βασιλης, τσεκουρωματα, ολα στη θεση τους
Υ.Σ. Ρε ο παππους τι ανατριχιαστικος που ηταν, εγω θα ειχα αλλαξει 10 χρωματα αν ημουν το παιδακι!
το υ.σ ισχυει απειρα,τερμα παιδοφιλος και σαδιστης ο γεροντας
Οκ, περιμενα οτι θα καταλαβαινε τι του γινοταν και περιμενα να μιλησει στο πιτσιρικι οταν εφυγαν οι γονεις του. Αλλα οκ, ο τυπος μιλαμε ηταν ο διαολος ο ιδιος.
Είχε σκοπό να μπει τα Χριστούγεννα αυτή αλλά δεν έγινε ποτέ. Σήμερα λογικά!!Με έψησες παραπάνω.
Μιλάμε για το παλιό ή το πρόσφατο remake; Το παλιό το έχω δει, είχε τη φάση του.
Για το παλιο λεω εγω.
Xαχαχαχα, σαν την ηδονή του να δεις το Braindead ανυποψίαστος δεν έχει. Πάνε χρόνια…Θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να ξεκολλήσω μιας και κάθε σκηνή μου φαινόταν πιο περίεργη και πιο καμμένη από την προηγούμενη…και προς το τέλος που γίνεται το έλα να δεις για κανένα μισάωρο-45λεπτο, απλά κοιτούσα την οθόνη με το στόμα ανοιχτό:lol:. Την πρώτη φορά που το είδα δε γέλασα τόσο. Τη δεύτερη μετά δακρύων:!:
Πίσω από τα 33 συνολικά θαυμαστικά στο post του jiopa υπάρχει σαφής συμβολισμός για αυτή τη “θεϊκή” ταινία!!! :p:lol:
Κι εγω χτες ειδα το Braindead,διχως να εχω δει το παραπανω ποστ. Κι εγω ουτε που θυμαμαι ποσα χρονια ειχα να το δω…Επικη ταινια.
Το παλιό και εγώ είδα, του 1984. Δεν ήξερα ότι υπάρχει και remake.
Γενικά με τα remakes έχει ξεφύγει το πράμα. Δεν ξέρεις τι βλέπεις πλέον.
Δεν θελουμε κανενα remake, μια χαρα ειναι ετσι.
Ρε δεν υπαρχουν ριμεηκ σε τετοιες ταινιες,τα παμε! Εβγαλε λεφτα ενας δυο με επιτυχημενα ρημεηκ ανυπαρκτων ταινιων και βαλθηκαν ολοι οι τυχαρπαστοι να βιασουν τους μυθους
Braindead πρεπει να δω…Δεν εχω διαβασει περιγραφη Τζιοπα, αλλα ολοι το αποθεωνετε!
Kαν’το αμεσα κι ας μην εχεις διαβασει περγραφη Τζιοπα.
…μερικά καλά ήταν …αυτό π.χ.
:):!:
Ειδα το Return Of The Living Dead (πως προεκυψε το “Τα Ζομπι Δεν Ειναι Χορτοφαγα” ουδεις γνωριζει).
ΕΠΟΣ ρε, η απολυτα feelgood ζομποταινια. Μυριαδες καβλωμενοι νεκροζωντανοι, να τρεχουν περα δωθε ουρλιαζοντας “BRAAAINS!”. Πανκοσαηκοροκομπιλιες απο πισω, ατακαρες, τα παντα ολα. Και το καστ ενας και ενας, μορφαρες ολοι.
Η στιγμη που παιρνουν τους μπατσους και δεν νιωθει το τηλεφωνο:
-What’s the matter?
-It’s dead.
:’)
λαηκ στον αποπανω.
Εγώ είπα να πάρω με τη σειρά τα “Phantasm” μιας και δεν τα έχω δει. Σήμερα είδα το πρώτο. Υπερβολικά ζορισμένοι διάλογοι αλλά καλό καλτιλίκι.
…πρέπει νάτανε την εποχή που στο Star ήταν ο Μαστοράκης, και κάθε Παρασκευή έβαζε τρεις ταινίες τρόμου στη σειρά,και τις παρακολουθούσε κιαυτός μαζί με κάτι μοντέλες…μια Παρασκευή έπαιξαν και οι τρεις ταινίες της σειρας αυτης, και τότε είδα αυτόν τον τίτλο και στις τρεις, δηλαδή part I II III…Τα Ζόμπι Δεν Είναι Χορτοφάγα…μπορεί να ήταν σπόνσορας ο Μπαρμπα Στάθης:p…μπορεί όμως και στις βιντεοκασσέτες να υπήρχε αυτός ο τίτλος, δεν θυμάμαι…πάντως συμφωνώ οι ταινίες τα σπάνε…και οι τρεις:):!: