Braindead αποψε, ενα ενα παιρνουν σειρα
Ένα έχω δει από αυτή την σειρά, αυτό που είδε και ο Martian βασικά πριν κάτι χρόνια. Για τις υπόλοιπες ξέρω μεν ότι υπάρχουν αλλά δεν έχω πετύχει ούτε εξώφυλλο, πόσο μάλλον torent, Βασικά δεν ξέρω καν με ποιον τίτλο κυκλοφορούν. Απλά έχουν το ΙΙ στο τίτλο ή έχουν διαφορετικό εντελώς.
Βασικά όποιος έχει info για αυτές τις ταινίες ας δώσει λίγο τα φώτα του με κανένα link από imdb αν παίζει.
Ωραια ηταν…Η τυπισα ειχε φαντασια ε, το πληρωσαν με το ιδιο νομισμα ενας ενας
Αστο.Πιστεψε με,κανε οτι δεν εμαθες ποτε πως βγηκαν και αλλες
και
Τελευταία είδα τα:
Ισπανική ταινία και κλασικό καλτ θριλερ του 1995.
Ιερέας αποκωδικοποιεί την Αποκάλυψη του Ιωάννη και βρίσκει ότι τα Χριστούγεννα στην Μαδρίτη θα γεννηθεί ο γιος του Σατανά. Οπότε φτάνει και κάνει τα πάντα πουτάνα μόνος του στην πόλη μαζί, μετά με έναν πρεζάκια μεταλλά που δουλεύει σε δισκάδικο (μπαίνει μέσα και του ζητάει [B]Iron Maiden, Napalm Death & ACDC[/B] να ακούσει “σατανική μουσική” , Νapalm Dez γράφει το χαρτί συγκεγκριμένα (!!!) , φαίνεται (?) η αφέλεια του σκηνοθέτη ή απλά μας κάνει πλάκα και τρολάρει κανονικά) και τέλος και οι δυο μαζί με έναν τσαρλατάνο ψυχομάντη που τον βλέπει όλη η Ισπανία στην τηλεόραση, βιβλία, πωλήσεις κλπ. ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ! Μιλάμε για μια απίθανη και ξεκαρδιστική τριάδα, από τις καλύτερες εβερ.
Την κατευχαριστήθηκα, είναι καλτιλίκι με όλη την έννοια και έχει την σωστή αναλογία του άφθονου χιούμορ τόσο σε χαρακτήρες όσο και σε σκηνές με την ατμόσφαιρα του σεναρίου.
Καλύτερη σκηνή (δεν είναι σποιλερ) το invoke στον Satan!
Τώρα το τέλος, δύο πραγματάκια γιατί είναι δύο μέρη ουσιαστικά μικρά, δεν μου άρεσε το πρώτο μέρος του γιατί το βρήκα απλό στην λύση του προβλήματος, αλλά πέρα από αυτό η τελευταία σκηνή σε αποζημιώνει.
Humor, Satan & Metal (σε χαζή μορφή το τελευταίο αλλά who cares).
Πολύ ενδιαφέροντα και τα trivia στο imdb!
Βγήκε πέρσυ αυτό από μια ομάδα οπαδών του Lovecraft, οπότε μιλάμε για χαμηλό μπάτζετ και κάνανε τα πάντα ώστε η ταινία να μοιάζει σαν να βγήκε στα '30ς.
Ορθολογιστής καθηγητής λαογραφίας δέχεται μετά από πιέσεις και αποδεικτικά στοιχεία (φωτογραφία) να πάει στο Βερμοντ να εξερευνήσει τι γίνεται με την εμφάνιση μυστηριωδών πλασμάτων εκεί.
Ασπρόμαυρη, άρα έχει ατμόσφαιρα από μόνο του και πειστικές ερμηνείες και περιβάλλον.
Φαίνεται ότι είσαι στα '30ς δηλαδή, και φυσικά η απουσία του μπατζετ φαίνεται όταν εμφανίζονται τα τέρατα. Πολύ κακοφτιαγμένα αλλά τι να κάνουμε, δεν τα χεις όλα.
Για μένα που δεν έχω διαβάσει ποτε Λοβκραφτ φάνηκε περίεργη σε κάποιο σημείο αλλά άξιζε τα 100 λεπτά της, οι φαν θα γουστάρουν σίγουρα.
Τα σπασε, χαλαρό σχετικά μέχρι τα 3/5, στο τέλος πατάει γκάζι και γίνεται χαμός.
Πανέξυπνο και πρωτότυπο, φοβερή σκηνοθεσία και άψογη αξιοποίηση της πολυκατοικίας (αληθινό σκηνικό).
Μόλις 70 λεπτά αλλά με όσα γίνονται στα τελευταία δεν παίρνεις ανάσα και νομίζεις είναι κανά δίωρο η ταινία.
Φοβερό που διάβασα στο imdb ότι οι ηθοποιοί δεν ξέρανε όλο το σενάριο και πολλές αντιδράσεις είναι φυσιολογικές.
Να δοκιμάσω τα άλλα δύο που βγήκανε; Συνήθως τα σηκουελ δεν είναι καλά σαν το πρώτο.
Το 2 ναι. Το τρίτο όχι.
‘
’’[B]Out Of Time[/B]’’(Aka ‘’[B]The Serpent Of Death[/B]’’)(1990) του [B]Anwar Kawadri[/B]
Πιο cheesy δεν παει,αλλα και τι εγινε?Προσωπικα την καταβρηκα με αυτο το απολαυστικοτατο cult διαμαντακι με τον [B]Jeff Fahey[/B] γνωστο πρωταγωνιστη των μεταμεσονυκτιων ερωτικων περιπετειων thrillers του [B]Alter[/B] καποτε και του [B]Star[/B].O [B]Fahey[/B] ,του οπιου την καριερα ανεστησε ο [B]Robert Rodriguez[/B] στο ‘’[B]Planet Terror[/B]’’ και στο ‘’[B]Machete[/B]’’ διεπρεψε στην βιντεοκασετα στα 90’s κι εδω εχουμε ενα απο τα πιο καλα δειγματα του.Σε μια ταινια που ειναι η μιση γυρισμενη στην [B]Αθηνα[/B] και στον [B]Πορο[/B] κι η αλλη μιση σε [B]Αλεξανδρεια[/B] και Καιρο,αρχαιοκαπηλοι,σπουδαστες,μεγαλολαμογια και γυναικαρες ψαχνουν να βρουν το ενα απο τα δυο σκαλιστα φιδια του [B]Μεγαλου Αλεξανδρου[/B],ενα εκ των οποιων βρισκεται κρυμμενο μεσα σε απροτομη του τελευταιου στο βυθο του [B]Αιγαιου Πελαγους [/B]κοντα στον [B]Πορο[/B].Αντιλαμβανεστε φυσικα οτι το μερος της ταινιας που ειναι γυρισμενο στη χωρα μας εχει πολυ εντονη την γνωστη αναποφευκτη ‘‘greek tzatziki/greek feta/greek moussaka’’ τουριστικη αισθητικη με τις ταβερνες στην [B]Πλακα[/B],τους [B]Ζορμπαδε[/B]ς κλπ.Αντιστοιχη τουριστιλα βεβαια εχουμε και στα γυρισματα στην [B]Αιγυπτο[/B].Δραση,κυνηγητα,ερωτες,προδοσιες,φονικα,μυστηριο,περιπετεια,αλλα πανω απ¨ολα στο ρολο του κακου ο θεος [B]Σπυρος Φωκας[/B]!!!
Το καλυτερο το αφησα για το τελος οπως βλεπεται…Ο [B]Ελληνας[/B] ηθοποιος παιζιε τον εφοπλιστη που κυνηγαει το αγαλματιδιο επισης και κανει τα παντα για να το παρει.
Cult διαμαντι,απολαυστικοτατο και διασκεδαστικοτατο…
http://www.youtube.com/watch?v=6W-F9DucxyQ
τρεηλερ απο καινουριο class of nuke em high θα τους τρολαρει ολους ο καουφμαν στις Καννες…8)
Οχι ρε φιλε!Τι cult-ιλα ηταν αυτη!!Αν προσεξα καλα μου φανηκε πως ειδα Ron Jeremy και Lemmy???
Kαλα ε!!!Θα παθουν πλακα μιλαμε στις Καννες!
Εδω εδειξαν το αισχος το ‘‘ANTICHRIST’’ καποτε,σε αυτο το ΕΠΟC θα κωλωσουν!!!
Αυτό αν κτλ καλά από το imdb είναι remake του REC. Aξίζει?
Α γι αυτο μου εμοιαζε τοσο πολυ
Μ’αρεσε αρκετα μπορω να πω…μου κρατησε το ενιδαφερον
ναι ναι!!!το πρωτο class of nuke em high ειναι απο τις καλυτερες ταινιες troma
Καινούριο Troma; Άντε να γελάσει λίγο το χειλάκι μας!
Σε άλλα νέα κατάφερα την τετραλογία Phantasm επιτέλους. Νταξ’, δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα κιόλας αλλά σίγουρα είχε το χαβαλέ του.
μονο και μονο για το ταγκ ‘‘sequel with BALLS’’ αξιζει μια υποκλιση…
To πρωτο μαρεσει περισσοτερο, σε αυτο μου φανηκε το μπατζετ να ειναι πιο φτηνο. Δεν ηταν και κακη.
Prosatanic ή σταμάτα να κάνεις double post τις ταινίες ή σταμάτα να βλέπεις horror/cult/b-movies… :spam:
Εκτός αν θες να εμπεδώσουμε καλά τις ταινίες που βλέπεις. Η αναζητάς περισσότερη προσοχή. Πες μου τι συμβαίνει και θα σε βοηθήσω! :naughty: