Πρεπει να βοηθησεις εσενα πρωτα και μετα τα βρισκουμε! 8)
Εγω χθες ειδα τελικα το Braindead. Πανευκολα σε τοπ 3 (μην παω παραπανω), σπλαττερ ταινιων που εχω δει. Απολαυστικοτατη ταινια. Α και ΑΠΕΙΡΟ κρεας, με τον τονο ε!
Κορυφαιες σκηνες, ε καλα η σκηνη με τον ιερεα (this calls for divine intervention! μπουνιδια I kick ass for the lord! *περισσοτερο ξυλικι, κλωτσιες α λα Hwoarang και fatalities α λα Mortal Kombat), η σκηνη με το μωρο στο παρκο, το υπεροπλο η μηχανη του γκαζον καθως και η περισσια ΜΑΓΚΙΑ και το στυλ στο “DON’T YOU TOUCH HER” στο τελος (οπου η ταινια μας περναει και το μηνυμα της αρνητικης επιδρασης του υπερπροστατευτισμου των γονεων και συνδεομαστε υποσυνειδητα με την καταπιεστικη μανα του The Wall, ναι κυριες και κυριοι, βεβαιως!).
Γενικα, τι να λεμε, εκει πανω η ταινια!
Η Αμερική είναι ένα χαμένο έθνος. Όταν ξεσπάει μια επιδημία βαμπιρισμού, οι άνθρωποι προσπαθούν να ξεφύγουν από τ άγρια θηρία. Οι πόλεις μεταρέπονται σε τάφους και οι επιζώντες ξεχύνονται στις αγροτικές περιοχές, φοβούμενοι το σούρουπο. Η οικογένεια του μικρού Martin (ο Connor Paolo του Gossip Girl) έχει χαθεί και ο ίδιος βρίσκει καταφύγιο μαζί μ έναν απρόβλεπτο κυνηγό, (Nick Damici του (In the Cuts) του οποίου το νέο θήραμα είναι τα βαμπίρ. Γνωστός ως Mister, ο βαμπιροκυνηγός παίρνει τον Martin σ ένα ταξίδι μέσα στις ακατοίκητες πόλεις της ενδοχώρας της Αμερικής, αναζητώντας ένα καλύτερο μέρος, ενώ παράλληλα εξολοθρεύει οποιονδήποτε βρυκόλακα βρεθεί την πορεία τους.
Την περιμενα χειροτερη. Ειχε την φαση της, το αιματακι της… Περασε καλα η ωρα.
Eγραψα κι εγω την προηγουμενη εβδομαδα για το ‘’[B]Stake Land[/B]’’.
Προσωπικα μου αρεσε πολυ και το βρηκα διαφορετικο απο τις αλλες ταινιες με zombies και vampires.
Γενικως εχει 5-6 σκηνες που τιναζεσαι κατα την διαρκεια αλλα περισσοτερο αξιζει το τελευταιο μισαωρο…
Αξίζει κιόλας???Εγώ περιμένω μεγάλη πατάτα
Μεχρι την μεση δεν λεει πολλα…Απο την μεση και μετα μ’αρεσε, πεταγεσαι και σε αρκετες σκηνες οπως ειπα. Ε τσαμπα ειναι δες το ντε!
Εγω απο την αλλη γουσταρω αβερτα και το ειδος… :roll:
Το είδα χθες και προφανως τεράστια παπαριά,όχι οτι περίμενα κάτι καλύτερο. Ανύπαρκτο σενάριο και νταξ κανα 2 καλές σκηνές αλλα οχι κ να πεταχτείς,ούτε καν. Μάθαν να τα τσεπωνουν καλά “σκηνοθέτες” κτλ…
Εγώ είδα επιτέλους το “The Possession” χτες. Ούτε χειρότερο, ούτε καλύτερο απ’ότι το περίμενα. Συμπαθητικό, με 1-2 δυνατές σκηνές και λίγο επιτηδευμένους διαλόγους. Πάντως δε βαριέσαι καθόλου και περνάει ευχάριστα η ώρα.
Δε νομιζω πως το βλεπει κανεις αυτα για το σεναριο
Τρεις ταινίες που ταιριάζουν εδώ μα τόσο διαφορετικές μεταξύ τους που αν όχι σε διαφορετικά ποστ πρέπει να μπουν σε σπόιλερ:!:
Καθαρά για λόγους αισθητικής! Κανένα σποιλερ, ανοίξτε ελεύθερα!
[SIZE=“4”]1. [/SIZE]
[SPOILER]
Επιτρέψτε μου να πω ότι μ’αρεσε περισσότερο από το πρώτο και ας παίρνει διαφορετική κατεύθυνση. Το πρώτο ήταν πιο βάρβαρο και σοβαρό (έχει και την θρυλική σκηνή με τον βιασμό) αλλά αυτό ήταν τόσο φευγάτο και με μπόλικη φαντασία σε κάθε σκηνή (με τα γέλια όλα τα λεφτά).
Ενα πράγμα:
GROOVY!
[/SPOILER]
[SIZE=“4”]2.[/SIZE]
[SPOILER]
Επιτέλους το είδα! Φοβερή θέαση και πραγματική εμπειρία, σφίγγεται το στομάχι και αφήνεσαι να κυλήσει, όλα είναι πιθανά. Πραγματικά σπουδαία ταινία. Δεν τρελάθηκα τόσο ώστε να την πω και αριστούργημα αλλά αναγνωρίζω το μεγαλείο της.
Δεν εντυπωσιάστηκα από το κονσεπτ πίσω από τους βασανισμούς (ωραία σύλληψη ωστόσο) αλλά από το νόημα της ταινίας που κρύβεται από πίσω. Δεν κρύβω ότι περίμενα μια “εκδίκηση”.
Προτείνεται σε όλους, ταινία που δοκιμάζεις τα όριά σου. Και αν διστάζετε και το αναβάλλετε συνέχεια, don’t, εγώ που είμαι φλώρος το είδα και το βρήκα γαμάτο.
Επίσης ρε γαμημένοι ποιος βασανίζει αυτά τα πλάσματα; [-X[-X[-X
H Μylene είναι η γαλλική έκδοση της Olivia Wylde![/SPOILER]
[SIZE=“4”]3.[/SIZE]
[SPOILER]
Αγνοούσα την ύπαρξη της ταινίας μέχρι που είδα ότι έπαιζε ο (τέως;) μεγάλος και τρανός Μπομπυ.
Δίδυμο καθηγήτριας και του νεαρού βοηθού της φυσικού που εργάζονται σε ένα πανεπιστήμιο γυρνούν από δω και από κει δείχνοντας τις τσαρλατανιές και τα πουστριλίκια που βρίσκονται πίσω από κάθε ύπαρξη μεταφυσικών φαινομένων. Πως είναι ο Μολντερ και η Σκαλυ, το αντίθετο. Μέχρι που φτάνει στην πόλη και γυρίζει στην δράση μετά από 30 χρόνια ο Ντενιρο, τυφλός ψυχομάντης που τον ξέρει η καθηγήτρια από παλιά και διστάζει να κάνουν έρευνα γι αυτόν. Ο βοηθός της έχει άλλη άποψη.
Οποιος έχει χρόνο για μια δίωρη ταινία που:
[ul]
[li]να έχει στα 3/4 εξαιρετική αμόσφαιρα και καλές ερμηνείες
[/li][li]στο τελευταίο τέταρτο να χαρίζε ο συμπαθητικός μέχρι εκείνη την στιγμή Ντενιρο μια από τις χειρότερές του ερμηνείες
[/li][li]αλλά παράλληλα να σε ανταμοίβει το τέλος αν πιστεύεις ότι κάπου το χασες προηγουμένως
[/li][li]γενικά στο τέλος πέφτει κατακόρυφα σε απόδοση σαν να με ο σκηνοθέτης γαμήστε το, ας τελειώνουμε
[/li][/ul]
ας την δει.
Εν ολίγοις αξίζει η προβολή της και το βρήκα το τέλος καλό. Περιμένω να δω τον Μπομπι στην κωμωδία αυτή που τάχα είναι προτεινόμενος για Οσκαρ. Wtf Robert? Και στην προηγούμενή σου απόπειρα θρίλερ (Hide & Seek) κακός ήσουν.[/SPOILER]
Ωραιες προτασεις και τα 3, τα εχω δει
Ωραιος Scourge, θα το εχω κατα νου το Red Lights που δεν το εχω δει!
Κάκιστο, χωρίς δομή και σενάριο, χωρίς σκοπό και ένα soundtrack κακή κόπια του “28 Days Later”.
…το ‘‘Martyrs’’ απ’τα πιο ακραία τρόμου πού’χω δει:):!:
Ο φίλτατος Φράνσις απλά δεν… Τι το ήθελε; Το “Dracula” έχει γαμήσει τα σύμπαντα και έχει μείνει στην ιστορία. Αν έψαχνε επανάληψη σκηνικού με Κίλμερ είναι πάρα πολύ βαθιά νυχτωμένος. Απογοητευτικό…
Και να που βρέθηκαν γαμημένα μπασταρδάκια χειρότερα από τον Joffrey Baratheon του Game of Thrones.
Να θες να κάνεις ότι πιο βασανιστικό σ’αυτά τα σιχάματα και στους γονείς τους που τα κάνανε τόσο κωλοπαίδια.
Ταινία που είναι για την εγκληματικότητα των νέων στην Αγγλία και το περιβάλλον στο οποίο ζουν και καταλήγουν έτσι.
Καλά όλα αυτά αλλά η ταινία δεν με έπεισε , συμπαθητική στην καλύτερη.
Αξίζει την προβολή της αλλά δεν την θεωρώ ταινιάρα όπως εσείς.
Ισως λόγω του θέματος και της διαφορετικής προσέγγισης έγινε ξεχωριστή. Συμφωνώ αλλά και πάλι δεν μου αρκεί.
Υ.Γ.
Αυτή η βαριά αγγλική βλάχικη προφορά της εξοχής που τόσο πολύ έχω συναντήσει σε ότι ταινία είδα τελευταία αγγλικής παραγωγής είναι χειρότερη και από αμερικάνικη αντίστοιχη βλαχαδερού του Νότου.
Την απο πανω κι εγω συμπαθητικη την ειχα βρει.
Τελευταια εχω δει μερικες που πρεπει να θυμηθω αλλα ας ξεκινησω απο την χτεσινη…
Συμπαθητικη ως καλουτσικη νομιζω…το 1ο μαρεσε περισσοτερο.
Scourge,προσωπικα βρηκα το ‘‘Εden Lake’’ φοβερο.Αν θες ,δες και το ‘‘Ils’’ ,ισως σου αρεσει περισσοτερο.
Μοιαζουν καπως αυτες οι δυο ταινιες γι αυτο στην προτεινω!
The Dunwich Horror (2009)
Απαραδεκτη,γτπκ απο καθε αποψη,μεταφορα του διηγηματος του Lovecraft στην TV.Το ψιλιαστηκα βεβαια απ’το 3,8 του imdb αλλα το ειδα ετσι κι αλλιως.
Κριμα να χαραμιζονται τετοιες ιδεες σε τοσο κακες παραγωγες.
Την ομοτιτλη ταινια του 70 δεν την εχω δει (ουτε μπορω να την βρω) αλλα προφανως θα ειναι πολυ καλυτερη.