Thriller\Ηorror\Cult\B-Movies

ΚΑΛΗ ΕΠ. ΦΑΝΤ. ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο 90’s ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΥΛΟ.
ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ,ΜΕ ΜΠΥΡAKΙΑ Κ ΦΑΙ-ΣΑΠΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΑΜ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ.

αυτο δεν ειναι με καποιες γνωστες μουσικες φυσιογνωμιες???

nai-nai…
k kala paizoun lemmy,iggy pop k carl mcCoy (fields of nephilym) alla emfanizontai apo deyterolepta ews ka8olou.

to soundtrack metraei pantws giati exei ola ta ypoloipa parapanw + ministry ktl.

to ergo axizei mia eykairia, alla MONON mia.

Συνεχίζουμε με κάτι πιο φρέσκο. Αυτό αν και είχε ενδιαφέρον ιδέα και ήταν καλογυρισμένο, αναλώθηκε περισσότερο σε ανούσιες σκηνές και κυνηγητό μέσα στο σπίτι. Κάτι που έχουμε δει και στο Panic Room. Ενώ θα μπορούσε να ήταν πιο μεγάλο σαν το Battle Royale. Έχει κι ατμόσφαιρα και λίγη δράση αλλά δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά. Μπορεί το sequel να είναι καλύτερο.

Συνεχίζουμε με φρέσκο πράμα που σαλεύει. Υπό κανονικές συνθήκες δε θα την έβλεπα αυτή εδώ. Asylum + ψάρια = no no. Αλλά αφού είναι καλοκαίρι, είπα να τη τσεκάρω, λόγο δροσερού περιεχόμενου (θάλασσας και βροχής). Τελικά είναι μία μέτρια περιπετειούλα, οι καρχαρίες αν εξαιρέσουμε τον πανικό που κάνουν στο τέλος ήταν αχρείαστοι, απλά δυσκολεύουν το όλο θέμα. Έχει και 1-2 φίνα γκομενάκια. Καλή για να περάσετε την ώρα σας, όχι για να τρομάξετε.

Ναι, κάποιος που είδε αυτήν την καλτίλα. Σειρά έχει…μάλλον, αν βαριέμαι πολύ.

απο ταινιες με “καρχαριες” εχω καταφερει να δω μονο αυτα: http://www.imdb.com/title/tt1350498/?ref_=sr_1 και http://www.imdb.com/title/tt1619880/?ref_=sr_2

Ηταν ισως το χειροτερο μαρτυριο στο οποιο εχω υποβαλει εθελοντικα τον εαυτο μου :p…
Απλα ποτε μα ποτε ξανα :smiley:

Εμένα δε μ’αρέσουν οι ταινίες με θαλασσινά, αλλά λόγο καλοκαιριού κι επειδή συζητιόταν πολύ έκανα την εξαίρεση.

poly kalo tainiaki drashs me 8alasses einai k ayto:

paizei k teleia gkomenara apto xmen

The Colony

Συρραφή γνωστών και πετυχημένων ταινιών τρόμου, λίγο από The Thing, λίγο από 28 days later και μισή τζούρα από Texas Chainsaw εδώ δεν υπάρχει ίχνος πρωτοτυπίας. Ακόμα και οι χαρακτήρες είναι τόσο by the book που κουράζει. Ωστόσο δεν είναι κακή ταινία, έχει αρκετό gore και αγωνία και σε κρατάει άνετα στα 90 λεπτά που κρατάει.

…αυτό έχει ξαναποσταριστεί, νομίζω, αλλά είναι διαμαντάκι

:):!:

exei vrei kaneis ayto to ermo to the conjuring se anthrwpinh poiothta??

yg den grafei ellhnika to pc.

κάτσε ντε τώρα βγήκε στις αίθουσες. Πάντως πολύ καλά λόγια ακούγονται ως τώρα έχω ψηθεί και εγώ.

akousa oti tharthei ellada telh septembrh kai mou fainetai arketa megalh kathusterhsh de kserw[-X

ΦΟΒΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΠΡΙΝ ΑΙΩΝΕΣ H ΕΡΤ.
ΤΟ predator ΠΡΙΝ ΤΟ predator,
ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ.

πω ρε φιλε ,φοβερη ταινια.την εβαζε τακτικα η ερτ,αυτο το δασος με ειχε συγκλονισει.

Tαινιαρα!!![B]Walter Hill[/B] και [B]Powers Boothe[/B],σε μεγαλα κεφια…

δεν ξερω αν εχει ειπωθει ηδη αλλα γυριζεται το sequel του Adam Chaplin:vibrate:

…και οι δυο, Θεούληδες:):!:

Αν και είχα υποσχεθεί να μη ξαναδώ ταινία αυτού του σκηνοθέτη, η συγκεκριμένη έπεσε στα χέρια μου κατά τύχη και λόγο yummy εξωφύλλου είπα να τη τσεκάρω. Με γερμανούς ηθοποιούς που έχουν ψιλοανώμαλες φάτσες και κάμποσους μουστακαλίδες, κάτι το οποίο βοηθά να γίνει πιο πειστική με ατμόσφαιρα που αποπνέει σε αρρώστια, παρόλα τα μέτρια εφέ εποχής 1992. 2 ιστορίες σε 1, η πρώτη με σχιζοφρενή που το σκα από κλινική, η δεύτερη με παπά σατανιστή. Προς το τέλος μ’άρεσε περισσότερο.