Thriller\Ηorror\Cult\B-Movies

Περίμενα κάτι καλύτερο είναι η αλήθεια. Κάτι πιο ατμοσφαιρικό για να είμαι πιο συγκεκριμένος. Χάλια δεν το λες αλλά έχει παραγίνει η φάση βαμπίρ, βυζιά κλπ. Που’σαι ρε Coppola…

…έχει ξαναποσταριστεί μερικές σελίδες πριν, τό’χα ξαναδεί παλιότερα που τό’δειχνε το Σταρ κάθε ξημέρωμα Δευτέρας σχεδόν…θεική καλτίλα, με μπόλικο αίμα

:):!:

APTA PALIA KALA 8RILLER POU SE KRATOUSAN K SE TROMAZAN.
OXI SAN TWRA POU POSTAROUME TAINIES SYNEXEIA K OLA MAS FAINONTAI METRIA

ΨΙλοclassic concept και στήσιμο, πολύ μαζεμένη παραγωγή και σίγουρα τίποτα το ιδιαίτερο. Έχει τις βάσεις για κάτι καλύτερο αλλά κάπου στην πορεία το χάνει.

Άλλη ταινία έψαχνα να δω κι άλλη είδα. Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα εκείνη που ήθελα. Αυτή εδώ μας δείχνει πως μπλέκει σε νοσοκομείο ένας οικογενειάρχης που μπήκε για μία απλή εξέταση και βγήκε πεθαμένος. Σε κάθε σκηνή που χάνει τις αισθήσεις του σχεδόν επανέρχονται αναμνήσεις, τη μία απ’τα γενέθλια του, την άλλη από κάτι άλλο. Ντάξει δε τη λάτρεψα, καλό σενάριο αλλά μπορούσε να είναι πιο καλογυρισμένη/καλοφτιαγμένη και οι ηθοποιοί να παίζουν πιο πιστευτά.

…ωραίες αφίσες έχουν τα δυο τελευταία…για το βραδάκι καλά φαίνονται:):!:

Συνεχίζουμε τη προβολή μαλακιών, με μία θρησκευτική ταινία τρόμου, του Κυρίου δεηθώμεν. Με το άγιο δισκοπότηρο να κυκλοφορεί στη γειτονιά του πρωταγωνιστή και να πέφτει στα χέρια του φέρνωντας τον σε μπελάδες. Δεν ήταν και τόσο άσχημο, αλλά όσες καλές ιδέες κι αν είχε καταστρέφονται με τις μέτριες ερμηνείες των ηθοποιών και τα λιγοστά κακά εφέ.

…τά’χουν αυτά, πολλές φορές, τα b-movies, αλλά από αφίσα τα σπάει:)

Χτες είπα να προτιμήσω κάτι πιο κλασικό και δεν απογοητεύτικα. Πολυαγαπημένη Hammer, old schoolιά και ο χρόνος περνάει ευχάριστα (χωρίς να μιλάμε για κανένα αριστούργημα σαφώς).

ΓΙΑΥΤΟ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΑΞΙΖΕΙ?
'Η ΘΑ ΧΑΣΩ 101 ΛΕΠΤΑ ΑΠΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ?

Το έχω δει εγώ το The Woman, αλλά δε θυμάμαι αν έχω γράψει. Αυτό που μου έμεινε είναι ότι φέρνει περισσότερο σε δράμα, μόνο στο τέλος κάνει πανικό. Δε θα έλεγα ότι αξίζει. Τέσπα σήμερα είδα:

Πρωτότυπη ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή… ένα αμάξι. Χωρίς οδηγό, είναι ζωντανό σαν ζώο και μεταμορφώνεται σ’όποιο μοντέλο θέλει. Όποιος μπει μέσα όμως δε ξαναβγαίνει. Παρόλες τις μέτριες ερμηνείες απ’τους ηθοποιούς (όπως συνηθίζεται), και τα ελάχιστα CG, το συμπάθησα λιγάκι. Στους πιο ψαγμένους μπορεί να θυμίσει Rubber, χωρίς φυσικά να έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ‘Woman (2011)’ Κ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ
Κ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΦΡΙΛΑ ΠΟΥ ΘΑ AΠOΖΗΜΙΩΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΠΛΑΤΕΡΟΛΑΓΝΟΥΣ.
[U]ΑΛΛΑ ΓΙΑ [U]ΜΙΑ ΦΟΡΑ[/U][/U].

Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτή μυο είχε ξεφύγει. Μεγάλη σε διάρκεια (γύρω στις 2 ώρες) αλλά δεν κατάλαβα ποτέ για πότε πέρασαν. Clive Barker θα μου πείτε είναι αυτός, δεν παίζει.

…μόνο την Πολυαννούλα να δεις ταξίζει τον χρόνο σου:p…πάντως δεν μου φαίνεται κάτι το ξεχωριστό:):!:

ΟΝΤΩΣ ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΜΑΧΙΟ Η ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ,ΑΛΛΑ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.
cheers :smiley:

Όλα τα αγόρια γουστάρουν τη Mandy Lane. Τόσο πολύ που κυριολεκτικά σκοτώνονται κι όλας γι’αυτή! Αμερικανιά με εφήβους που στο σύνολο της μοιάζει να είναι μία απ’τα ίδια, ΑΛΛΑ στο τέλος γίνεται μία ανατροπή που μας δικαιώνει κι αποκτά νόημα αυτό που είδαμε.

Αφού έχω δει το πρώτο Outpost και το Black Sun είπα άντε ας πάει και το Rise of the Spetsnaz. Το μόνο που συνδέει τις ταινίες είναι η υπόγεια βάση σε δάσος όπου κάναν πειράματα οι ναζί, καταφέρνωντας να πετύχουν την αθανασία με τους ζόμπι υπερστρατιώτες. Με πρωταγωνιστή ρώσο εδώ, ένα prequel λίγο καλύτερο απ’το sequel.

Νταξ’, δεν τράβαγα και τα βυζιά μου. Καλό build up γενικά αλλά νομίζω ότι το τέλος ήταν πολύ απλοϊκό για ένα τέτοιο story.

Ψιλοκάφρικη κωμωδία με μία οικογένεια να μαγειρεύει κρυφά ανθρώπους, και μία συμμορία που τη κρατά όμηρο στο ίδιο της το σπίτι. Δεν ήταν και τόσο άσχημη, ξεκινά αρκετά καλά, οκ εφέ και ερμηνείες, αλλά στη πορεία πιστεύω κάπως βιάστηκε να ξεφορτωθεί ορισμένους χαρακτήρες.

[B]All Hallows’ Eve[/B] - 2013

Μιας και έχω κόλλημα με τρομακτικούς κλόουν, και με τη βοήθεια συμφορουμίτη βρήκα τελικά την ταινία. 3 μεμονωμένες ιστορίες και κοινό γνώμονα τον κλόουν φίλο μας. Οι 2 πρώτες ήταν mindfucking, ανεξήγητες εντελώς. Από τη μέση μέχρι το τέλος το θριλεράκι έγινε πολύ καλό και μακάρι ολόκληρο να κινούνταν έτσι.
Μου άρεσε που είχε “γεύση” '80’s. Ερμηνείες κακές προφανώς. Ο κλόουν φυσικά δεν με απογοήτευσε που μέτρησε για μένα.

[SPOILER]
Μόλις ανακάλυψα ότι η τρίτη ιστορία, είναι 20λεπτο short film.
Terrifier (2011)
Όποιον ενδιαφέρεται για σφηνάκι αρρωστίλας![/SPOILER]

1 Like