Συνεχίζωντας το παιχνίδι μας με τον Stitches. Χάνει τη ζωή του σε ένα παιδικό πάρτυ, στη κυριολεξία τα παιδάκια του βγάλαν το μάτι, κι επιστρέφει 6 χρόνια αργότερα μέσα απ’το τάφο για να πάρει εκδίκηση. Έχει λίγες yummy σκηνές πχ με ομπρέλα, μυαλά, έντερα, σε γενικές γραμμές θα το έλεγα καλή σπλατεριά με κλόουν, πέρασε ευχάριστα κι αυτό το σαββατόβραδο.
Προφανώς τρώω Χ που δεν είχα δει εδώ και τόσο καιρό το [B]Re-Animator - 1985[/B]
Κάλτ ταινία και νομίζω δικαιολογεί το ντόρο της. Για την εποχή της θεωρώ ότι είχε καλά εφέ, καλή σκηνοθεσία, καλή ατμόσφαιρα. Χαμογελάκι σε όλη τη διάρκεια. Γούσταρα Λαφκραφτικό στόρι και φυσικά θα πάρουν σειρά και οι επόμενες χωρίς μεγάλες προσδοκίες βέβαια. Δηλαδή Bride of Re-Animator και Beyond Re-Animator.
Επίσης, είδα από τους πρωταγωνιστές το From Beyond που έχω ακουστά αλλά δεν έχω δει, επίσης Λαφκραφτικό στορι που παίρνει σειρά.
Μεγάλη λατρεία το Re-Animator. Ωραίο είναι και το from beyond για την cul-ιλα του θέματος κυρίως.
Και περνάμε σε κάτι πιο φρέσκο. Παίζωντας τη νοσοκόμα με συμπεριφορά ανάμεσα σε slut και bitch, η πρωταγωνίστρια στη πραγματικότητα είναι μία ψυχοπαθής κρυφολεσβία που σκοτώνει όσους της στέκονται εμπόδιο, κρύβωντας καλά τα στοιχεία. Συγκριτικά με το περσυνό American Mary θα έλεγα χάνει γιατί η ηθοποιός είναι λιγότερο όμορφη, μοιάζει όμως κάπως πιο αυθόρμητο και με βάθος.
Ωραίο εξώφυλλο το αποπάνω για τη συγκεκριμένη ταινία(όπως την περιγράφεις) αλλά του American Mary είναι καλύτερο
On,
You’re Next - 2011
Οικογενειακή συγκέντρωση σε σπίτι στο δάσος, όπου ξαφνικά κάποιοι περίεργοι με μάσκες πρόβατου, αρκούδας (τι γλυκές) αρχίσουν να τους σκοτώνουν έναν έναν. Εκεί που ψάχνεις το λόγο αποκαλύπτονται κρυφά σενάρια όπου έχουμε ανατροπή.
Φυσικά η πλοκή και η συνέχεια έκαναν από χιλιόμετρα μπαμ, αλλά έκανε φιλότιμη προσπάθεια, όπως και στο να φανεί λίγο σπλατερ. Μπορούσε να έχει περισσότερο αίμα και πιο περίπλοκους σκοτωμούς αν ήθελε να ανέβει λεβελ. Από τα χειρότερα ηθοποιηλίκια που είδα ποτέ απ’ όλους!! Τουλάχιστον δεν κούρασε.
Μιας και πήρα αφορμή και από αυτήν την ταινία, “ας σταματήσει επιτέλους η κοπέλα-της-διπλανής-πόρτας να γίνεται η γαμάτη κάθε θρίλερ που τους καθαρίζει τόσο άνετα όλους στο τέλος”. Η βρείτε άλλο χαρακτήρα ή τελειώστε τους όλους.
Αν λέμε μόνο για τα εξώφυλλα, το Nurse νικά το American Mary (που μόνο ένα γκρι μου άρεσε).
Αν λέμε για τη πρωταγωνίστρια, τότε προτιμώ την Katharine Isabelle.
Αν λέμε για τη ταινία, σχεδόν ισοπαλία, με το Nurse να έχει καλύτερο τέλος.
Συμφωνώ για το You’re Next, δε μου άρεσε επίσης.
Κι αυτό που λες στις τελευταίες προτάσεις το πρωτοένιωσα στο Last House on the Left.
Απ’αυτούς τους σκηνοθέτες έλεγα να δω το Hamiltons, αλλά λόγο θέματος πιστεύωντας θα είναι συμμορία με μηχανόβιους που κάνει μακελειό προτίμησα το The Violent Kind. Τελικά δεν ήταν έτσι, έχει 2 μηχανόβιους αλλά το μακελειό το κάνουν άλλοι, ας πούμε δαίμονες. Κι ενώ ήταν καλά φτιαγμένο, με εφέ, αίμα κτλ, δυστυχώς βρήκα το σενάριο κάπως μπερδεμένο και τραβηγμένο.
…πολύ καλό, δεν τό’χα ξαναδεί
:):!:
Χωρίς να είναι τίποτα το ιδιαίτερο, δε σε χαλάει καθόλου και βοηθά στο να περάσει ευχάριστα η ώρα (ίσως λόγω και της μικρής διάρκειάς του). Τα γιαπώνια πάντα τίμια προσφέρουν ένα ταινιάκι γεμάτο αίμα και βυζιά, πολλά βυζιά.
TO BΡΗΚΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛ. ??
…όχι, δεν είχε υπότιτλους:):!:
Σ’αυτή νομίζω αναφέρθηκε κι ο jiopas παλιότερα. Αν και αποφεύγω τα teen movies, είπα να τη δω επειδή είχε καλή βαθμολογία. Ξεκινά συνηθισμένα, αλλά σύντομα βλέπουμε πως το όχι η πριγκιπέσσα του μπαμπά δε το δέχτηκε, με αποτέλεσμα ο μακρυμάλλης νέος που γούσταρε να πέσει θύμα απαγωγής και βασανιστηρίων. Η επιτομή της καλομαθημένης κορούλας, και φυσικά μου άρεσε.
Πάρα πολύ καλό το “The Loved Ones”. Είχε την αρρωστίλα του. Σε αντίθεση με το “Under The Bed” που είδα χτες και προφανώς διαπραγματεύεται με τη γνωστή φάση “τέρας κάτω από το κρεβάτι” κλπ. Καλή μαλακιούλα.
Κατσαρίδες κι αράχνες γλυκιά μου. Όχι μικρές όπως έχεις συνηθίσει αλλά λίγο πιο μεγάλες. Και ιπτάμενα και υβρίδια με ανθρώπους. Όλα αυτά σε πόλη. Ευχάριστη ταινία, μ’άρεσε που δεν ήταν συνηθισμένος αντίπαλος ζόμπι ή φάντασμα, κι επειδή δεν έπαιρνε τον εαυτό της και τόσο σοβαρά.
http://gamato.ning.com/group/killer-klowns-from-outer-space-1988
ΠΙΟ Ηorror\Cult\B-Movies ΔΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
τεραστια b movie, συζητουσα για αυτη χθες με φιλους. την εβλεπα πιτσιρικας σε καποιο καναλι της νοβα. ουμπερ κριπι, εξτρα καλτ και προτεινεται ανεπιφυλακτα για να διαωνισουμε το φοβο για τους κλοουν
ΟΝΤΩΣ,
ΜΕ ΚΛΟΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΧΕΖΟΜΟΥΝ.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ K SE ALLOYS ΑΥΤΟ??..
προγραμμα του horrorant film festival (13-19 Μαρτιου)
για οποιον ενδιαφερεται
Αν παίζαν λεφτά μπορεί να πήγαινα, παρόλο που έχω δει τα I Saw The Devil και Thanatomorphose.
Για βράδυ είδα το Grand Piano, αν και δε το λες και τόσο horror. Μοιάζει του Phone Booth με τη διαφορά ότι δεν είναι στο δρόμο αλλά μέσα σε κοντσέρτο. Ο Wood κάνει τον αγχωμένο πιανίστα, και ο Cusack τον sniper που τον απειλεί μη παίξει λάθος νότα (εμφανίζεται κανονικά μόνο στο τέλος). Ικανοποιητική αλλά όχι πρωτότυπη.
…και αρκετά ενδιαφέρουσα σαν ιδέα:):!: