…έχει δει κανείς αυτό?
:):!:
…έχει δει κανείς αυτό?
ΟΧΙ ΑΓΟΡΙΝΑ,
ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΤΟΖΑ
…και είναι:):!:
Εγώ είδα αυτό που μου είχε φανεί καλή πρόταση. Δεν το λες και αριστούργημα αλλά ποιος δεν ευχαριστιέται καυλάντα μεταξύ bikerάδων, ροκαμπιλάδων και μιας δαιμονισμένης;
…Mimic τώρα…για την Mira Sorvino ρε γαμώτο:p
Έχει δει κανείς από εσάς το [B]“The Conjuring”[/B]; Ρωτάω γιατί δε θυμάμαι αν έχει αναφερθεί. Προσπάθησα να το συμπαθήσω είναι η αλήθεια αλλά δεν, απλά δεν. Ειδικά το τέλος νομίζω ότι μου τα γάμησε όλα. Τι divine intervention αρχιδιά ήταν αυτή (με το συμπάθειο κιόλας);
…γαμάτη ταινία…στην λογική των Incidius, και ακόμα καλύτερο…φοβερή-τρομερή ατμόσφαιρα, καλοδεμένο σενάριο…απλά γαμάτο:):!:
Αλήθεια σ’εντυπωσίασε τόσο. Δεν ξέρω, δε μου έκανε αίσθηση με τίποτα.
To Insidious το θεωρώ κατώτερο του Conjuring, αν και δεν χρειάζεται να συγκρίνω ταινίες.
Για μένα είναι ωραίο θριλέρακι. Σε κρατάει σε αγωνία, έχει ωραία ατμόσφαιρα. Από εκεί και πέρα έχει κλασικό σενάριο και κουράζει στο τέλος περισσότερο απ’ όσο πρέπει.
apath k ta 2
το conjuring μαρεσε πολυ περισσοτερο απο οτι περιμενα…
πολυ καλη ατμοσφαιρα… νταξει μετρησε προφανως οτι το ειδα και σινεμα
…εγώ έχασα την ευκαιρία να το δω στην σκοτεινή αίθουσα, αλλά και στην οθόνη του λαπ-τοπ, πάλι η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη:):!:
Τι σκατά, μόνο σ’εμένα δεν άρεσε;
Anyway, χτες είδα επιτέλους το [B]“Assault On Precinct 13”[/B]. Τόσα χρόνια - κακώς - αγνοούσα την ύπαρξή του. Ταινιάρα με όλα τα γαπημένα στοιχεία του Carpenter και μία ωμότητα που δύσκολα έβρισκες εκείνη την εποχή (βλέπε στεγνό πιστολίδι στη μάπα ανήλικης κορασίδας με κοτσιδάκια κλπ). Εύγε Carpenter!
Πρώτη ταινία του Carpenter που είδα, γιατί την είχε δώρο μια εφημερίδα σε DVD πριν καμιά 10ετία. ΤΕΡΑΣΤΙΟ έπος και βέβαια ένα απ’ τα πολλά επιχειρήματα για να δικαιολογήσουν το “ΜΕΓΑΣ Carpenter” (με ισχυρότερα την τριάδα των '80s με Kurt Russell).
Γενικά απ’ τα ποστ σου πάντως φαίνεται ότι ξέρεις από καλό λάδι, αυτό πώς σου ξέφυγε? Πρέπει να 'χει γίνει και remake πρόσφατα αλλά το αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι
κακως το αποφευγεις, απο τα λιγα ρημεηκ που εχω δει με ευχαριστηση
καλως το αποφευγεισ,μαπα ειναι
Άντε ντε, δεν ξέρω πως δεν το είχα πάρει χαμπάρι τόσο καιρό. Και μιλάμε για Carpenter που δεν τον χάνει το μάτι σου και τόσο εύκολα. Έχω κοζάρει ότι παίζει και το remake, ίσως το δω κάποια στιγμή σύντομα. Όχι τόσο για θέμα σύγκρισης με το αυθεντικό καθώς δε νομίζω πως μια σύγχρονη ταινία μπορεί να βγάλει αυτή την old school ατμόσφαιρα του Carpenter, αλλά περισσότερο γιατί μια εκδοχή με τα σύγχρονα μέσα ίσως του δώσει μια έξτρα καυλάντα.
Εμένα το remake μου είχε φανεί συμπαθητικό αν και χάνει τρομερά σε σχέση με το original.