νομιζω οτι αξιζει να δεις μια φορα και το remake.
προσωπικα μαρεσε
3-1 ως τώρα. Κατεβαίνει.
Same here.
Άρρωστη γερμανική έψαχνα αλλά τελικά κατέληξα σε ισπανική. Προσπαθεί να πετύχει ατμόσφαιρα παρόμοια με τα supernatural horror και το καταφέρνει. Η ταινία ξεκινά με δύο πλακομούνες, αλλά κανονικά αφορά μία οικογένεια που χάνει τα δύο της παιδιά σε λόφο κι επιστρέφουν δαιμονισμένα. Μου άρεσε αν και μπορούσε να επεκταθεί και πιο πολύ και με τέλος που να εξηγεί περισσότερα.
Εχω χρονια να ακουσω για ισπανικη ταινια τρομου.Θα το τσεκαρω.
Περισσότερο ατμόσφαιρα προσπαθεί να δημιούργησει, δεν είχε καθόλου αίμα ή κάποιο τέρας. Θα τσεκάρω και το Omnivoros μία απ’αυτές τις μέρες, αν και δε περιμένω και πολλά, επίσης ισπανικό.
PSILOKALH SE SXESH ME OLES TIS PAPARIES TWN TELEUTAIWN ETWN:
Σίριουσλι; Εγώ τα τελευταία χρόνια είδα αρκετό πράμα από Ισπανία μεριά και τα περισσότερα αξιόλογα. Αν δεν τα έχεις τσεκάρει ρίξε ένα βλέφαρο σε αυτό (http://www.imdb.com/title/tt1757769) που παίζει μπάλα σε Καταλονία εν μέσω του εμφυλίου κλπ και δες και [B]Balaguero[/B] που είναι αρκετά καλός (http://www.imdb.com/name/nm0049371).
Μέσα σε όλα αυτά είδα και το remake του [B]“Assault On Precinct 13”[/B]. Θα συμφωνήσω με κάποιους από τους προλαλήσαντες και θα πω δεν, απλά δεν. Δεν είχε ούτε την ατμόσφαιρα που είχε το original, ούτε την καυλάντα που περίμενα να έχει ως πιο καινούριο και με άλλα μέσα στα χέρια του. Για να μην αναφέρω το ότι πήρε το story και του γάμησε τα μάτια να βλέπει τον κόσμο γαμημένο.
@[B]Weedow[/B]-Iσως και να εχω δει αλλα ειναι δεκαετιας και βαλε.
Ποιος εχει τσεκαρει αυτο:
O John Jaspers υστερα απο τη δολοφονια της αγαπημενης του απο την τοπικη μαφια συναπτει συμφωνια με τη μυστηριωδη φιγουρα του ‘‘Μ’’ πουλωντας την ψυχη του στο διαβολο με ανταλαγμα να παρει εκδικηση.Εκεινος του δινει ενα ζευγαρι μεταλλικα γαντια για να αρχισει το μακελειο ομως καταλαβαινει οτι εχει γινει υποχειριο σκοτεινων δυναμεων και πως η κατασταση ειναι πλεον μη αναστρεψιμη.
Μεταφορα κομικ απο το ομονυμο storiline του 1989 απο το διδυμο Τim Vigil (σκιτσο) και Μichael Quinn (σεναριο-εμπλεκεται και στην παραγωγη).Η δουλεια ειναι του Bryan Yuzna μη ρωτησετε ποιος ειναι ο τυπος :D.Σιγουρα δεν ανηκει στα καλυτερα του αλλα ειναι καλη ταινια με μπολικη σπλατερια (εφε απο τον Screaming Mad George) και αρκετο γυμνο, οτι πρεπει δηλαδη για b-movie.Αρκετα ψαρωτικος ο τυπος που κανει τον κακο αλλα η Monica Van Campen ειναι που κλεβει την παρασταση :D:D:D:D.Eπισης εχει μπομπα σαουντρακ απο Sepultura, Machine Head κ.α.
Υ.Γ.Ο χαρακτηρας του κομικ συμφωνα με δηλωσεις του κομιστα ειναι μια μιξη Batman,Daredevil και Wolverine.
Γνωστό ταινιάκι και τέρμα familiar το εξώφυλλό του αλλά νομίζω δεν έτυχε ποτέ να το δω. Καλά που μου το θύμισες λοιπόν.
Omnivoros, άλλη μία πρόσφατη ισπανική με θέμα ένα κρυφό εστιατόριο που σερβίρουν ανθρώπινο κρέας. Περίμενα να δείχνει περισσότερες λεπτομέριες κι αίμα, αλλά τελικά ψιλοπράματα, ελάχιστες βίαιες σκηνές στη κουζίνα με 2-3 ανθρώπους να κρέμονται γυμνοί σαν τα ζώα. Better luck next time.
Δεν ξέρω γιατί δεν είχα πάρει χαμπάρι αυτό το αριστούργημα τόσο καιρό. Δε θέλω να πω πολλά, απλά δείτε το. Ιός, ζόμπι, ένα φίδι που καταλήγει κάτι σαν υπερανακόντα και ανελέητη καυλάντα από τους Ταϊλανδέζους.
Return to Nuke 'Em High Volume 1
δεν φθανει καν το κλασσικο Nuke em High αλλα βλεπετε στο χαλαρο λεσβιασμοι,κομμενες ψωλες,σαπιοχιουμορ ,μεταλλαξεις και πολυεθνικη που προσπαθει να βαλει στα σχολεια το τρομοοργκανικ φαγητο… περιμενω το Volume 2 που μαλλον θα εχει περισσοτερη δραση
Έτσι ρε Kaufman, δώσε πόνο!
Άλλη μία ταινία με κανίβαλους. Ευτυχώς πολύ καλύτερη απ’τη προηγούμενη. Βασισμένη στο θρύλο του Sawney Bean απ’τη Σκωτία που με τη βοήθεια της οικογένειας του λέγεται ότι σκότωσε κι έφαγε πάνω από 1000 ανθρώπους. Νόστιμες σκηνές ιδιαίτερα στο “εργαστήρι” του κι αρκετή φύση, βουνά, ρυάκια, γιατί αυτοί οι άνθρωποι ζούσαν σε σπηλιά. Τσίμπησε 4 στο imdb αλλά εμένα με ψιλοέπεισε.
[B]Sweet Movie (1974)[/B]
Άρρωστη ταινία χωρίς κάποιο ουσιαστικό νόημα και για την εποχή της, καλά τα κατάφερε.
Εντελώς weird δεν θέλω καν να περιγράψω τι δείχνει.
Μουσική: Μάνος Χατζιδάκις, γι’αυτό σκάλωσα με κάτι ελληνικά κομμάτια. Οκ!
Να τη δουν μόνο οι φαν του είδους.
Είδα και το [B]American Mary (2012)[/B] που αναφέρθηκε πριν μερικές σελίδες εκτενώς ο Voider και η ταινία ήταν πάρα πολύ καλή. Τα είχε όλα για μένα. Ωραίες παρουσίες, αίμα, αρρωστίλες, σενάριο, και το σημαντικότερο, δεν βαρέθηκα δευτερόλεπτο.
Πωωω, κάτι τέτοια Jodorowskικά με ψήνουν φουλ. Ήδη σημειώθηκε.
Χτες έκατσα και είδα άλλο ένα εργάκι της αγαπημένης Hammer. Καθόλου άσχημο, τίποτα το αριστουργηματικό. “Ξενόφερτο” κακό, μυστήριο, νεκροί και όλα τα classic στοιχεία μιας ταινίας της Hammer.
Remake του Two Thousand Maniacs! Δεν έχω δει το αυθεντικό του 1964, δε μπορώ να συγκρίνω. Με πιτσιρικάδες να πηγαίνουν στην επαρχία Pleasant Valley μπας και γαμήσουν έχει να κάνει, όμως οι χωρικοί εκεί ενώ δείχναν φιλικοί δεν ήταν και τόσο φυσιολογικοί. Του hillbilly το κάγκελο δηλαδή! Παρόλο που μοιάζει εφηβική αμερικανιά είναι gory όπως μας αρέσει, με μπόλικο αίμα, μερικούς πρωτότυπους θανάτους, και φυσικά αρκετά βυζιά. Το ευχαριστήθηκα, έπρεπε να το δω νωρίτερα.
[B]Virus[/B]
Ταινία του 1999. Ενας διαστημικος ιός από ρωσικό διαστημικό σταθμό περνάει μέσο δορυφόρου σε πλοίο με το οποίο έχει επικοινωνία… Εμπορικό πλοίο που προσπαθεί να γλυτώσει από καταιγίδα το προσεγγίσει κάποια στιγμή όπου και τα βρίσκει όλα πουτάνα. Έχει την φάση του, αρκετό gore, μηχανές και άνθρωποι γίνονται ένα, έχει και την αγωνία του. Μου έκανε εντύπωση το 4.8 στο imdb αφού δεν είναι πια και τόσο κακή. Εμένα μια πάντως μια χαρά μου φάνηκε.