thundercats=θρησκεία
Καλά, μιλάμε αυτό το topic μας ενώνει! :thumbup:
Σου έχω πει πόσο σε πάω;
Το θυμάμαι σαν τώρα!
Μιλάω για το πρώτο επεισόδιο ever στην ελληνική τηλεόραση!
Έτος: 1987
Mήνας: Μάρτιος
Κανάλι: EΡΤ 2 (και όχι ΕΤ 1!)
Μέρα: Πέμπτη (και όχι Παρασκευή!)
Ώρα: 21:45 (21:00 με 21:30 είχε ειδήσεις, μετά 5 λεπτά έλεγε τον καιρό και μετά διαφημίσεις…)
Κινούμενα σχέδια για ενήλικους! (και όχι για μεγάλους!)
Αρχίζει…
Σοκ… :o
Τελειώνει…
Μετά από 45 λεπτά είχα αποφασίσει ήδη ότι είναι η αγαπημένη μου σειρά, λίγο καιρό ύστερα έγινα (ασυναίσθητα) και συλλέκτης του ομώνυμου περιοδικού και το ίδιο καλοκαίρι θα μου μείνει αξέχαστο που έκανα μέρα νύχτα το Lion-o, είτε μόνος είτε με παρέα… :lol3:
Α-κ-ρ-ι-β-ώ-ς αυτό… :yahoo:
Και θρησκεία είναι!
Και παιδική αιώνια αγάπη…
Και '80s cult και πολλά άλλα…
Πάρτε και αυτό…
εγω θυμαμαι οτι διαφημιζε και παιχνιδια πριν ξεκινησει το πρωτο επεισοδιο!!!
νομιζω he-man and the master of the universe.καθως νομιζω πλησιαζε περιοδος γιορτων!!!
καλα της παει τρελα της Θερμαν!!!
με Θέρμαν για Τσιτάρα ναι συμβιβάζομαι…8)
Πωπω, πρέπει να είναι το σημαντικότερο κινηματογραφικό γεγονός μετά τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών! (όσο αφορά τις δημοφιλείς ταινίες τουλάχιστον). Αν και εδώ που τα λέμε, ΠΩΣ είναι δυνατόν να μεταφερθεί η μαγεία του κινουμένου σχεδίου με το οποίο μεγαλώσαμε στην μεγάλη οθόνη, με ηθοποιούς?.. Ανεξάρτητα του ποιοί θα είναι αυτοί οι ηθοποιοί… Ας ελπίσουμε οτι το έργο θα έχει τη σκηνοθεσία που του αξίζει, και δε θα είναι απλά μια σαπουνόφουσκα, γεμάτη εφέ και τίποτα περισσότερο (κατ’ ανάλογο τρόπο με κάποιες - κάποιες - μεταφορές απο κόμικς π,χ).
Και ξερεις οτι αρκετα nu/alternative μου αρεσουν ε! Αλλα εδω μιλαμε για Thundercats!!! Aρα 80’s!!! Αρα glam!!
Θερμαν για Τσιταρα! Συμβιβαζομαι κι εγω!!
εγώ,μικρότερος γαρ,τους έμαθα από μια vhs που είχα αγοράσει από ενα σουπερ μαρκετ,μεγάλες στιγμές ε.
την είχα λιώσει κανονικά,είχε το επεισόδιο που ήταν στο σκάφος προς αναζήτηση νέου πλανήτη-δεν ξέρω αν ήταν το πρώτο αυτό-και άλλα 3-4.μετά,τα υπόλοιπα από τβ.
θα πρέπει να γίνει καλή δουλειά σε πάρα πολλούς τομείς,αλλά δεν το κόβω…μάλλον για αρπαχτή το πάνε…
8 χρονών ήμουν όταν πρωτοέπαιξε που είπε ο Maiden1979. Με το ζόρι τα έβλεπα λόγω γονιών… Βλέπεις το βάζανε Πέμπτη βράδυ κ την άλλη μέρα είχαμε σχολείο χεχεχεχεχε.
Σε αυτό το site ψηφίζουν κ καλά για τους ρόλους.
http://www.grupthink.com/topic/4479
Οντως της Θέρμαν πάντως της πάει πολύ ο ρόλος για Τ σιτάρα… +1 :thumbup:
geia sas paidia! eimai kainourgios edw… ap oti xerw aftoi tha einai oi ithopioi pou telika tha paixoun stin tainia… telos pantws tha sas pw ena gegonos pou me xenerwse afantasta. diavasa kapou oti o willy-kit kai h willy-kat kathws episis kai o snarf, skotwnontai stin arxi tis tainias kata tin proskrousi tou skafous ston kainourgi planiti… malakia den einai???
Καλησπέρα φίλε. Καταρχάς θα ήθελα να σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες, αφού τα greeklish απαγορεύονται.
Τώρα όσο για την ταινία, μιας και βγαίνει το 2010, νομίζω είναι πολύ νωρίς να συζητάμε για φήμες ως προς το σενάριο!
ΕΠΟΣ.
αίσχος βασικά.
σχόλιο του κολλητού μου στο Μsn…
- ρε μαλάκα…πως τους έκαναν έτσι>? σαν ευχουληδες είναι…
:lol::lol::lol:
τι να πρωτοσχολιάσει κανείς. τον emo πουστρόφλωρο Λαιονο, το σπαθί των οιωνών - οδοντογλυφίδα? τραγικοί.
Πως είναι έτσι ο τύπος. Ο λαός θέλει μπράτσα και τρίχες
Εντάξει, το γ***σανε το θέμα. Κάτω τα χέρια από τους αυθεντικούς Thundercats!
βασικα ο λαιονο μοιαζει με εκείνο τον τύπο από τα ποκεμον αλλά σε ενηλικιωμένη έκδοση
Οπότε μπορεί το μάτι της Thundera πλεον αντί για το λιοντάρι να έχει σήμα τον πίκατσου και αντί για τους υπόλοιπους Thundercats να έρχουνται να τον βοηθήσουν μια ντουζίνα σκίουροι με τοξικές κλανιές
Οι φάτσες ειναι σαν όλα τα κινέζικα κινούμενα σχέδια. Γιατί δεν μένουν στα original και απλά να τα βελτιώσουν…απότι διάβασα έρχεται σε σείρα μέσα στο 2011 και όχι σε ταινία.