Thundercats - The movie

Προς αναζήτηση παλιών και αγαπημένων σειρών κινουμένων σχεδίων της δεκαετίας του ‘80 φαίνεται ότι βρίσκεται το Hollywood. Μετά από τους Transformers και τους G.I. Joe φαίνεται ότι σκοτεινές αίθουσες θα «ξεπηδήσουν» και οι Thundercats.

Έτσι, θα ξετυλιχτεί στο πανί η ιστορία των ανθρωποειδών γατών που έχουν δραπετεύσει από τον κατεστραμμένο πλανήτη τους και προσγειώνονται στη Τρίτη Γη για να πολεμήσουν τον κακό μάγο Mumm-Ra.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Jerry O’ Flaherty, o οποίος μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του στο Σινεμά με την συγκεκριμένη ταινία, φέρει όμως τα καλύτερα διαπιστευτήρια ως σκηνοθέτης πασίγνωστων video games ( Gears of War, Unreal Tournament 3, Command and Conquer).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ταινία θα επικεντρωθεί στο πως ο Lion-O αναλαμβάνει την αρχηγία των Thundercats.

stars Mathew McConnaughey as Liono, Ed Harris as Mumm-Ra, Tea Leoni as Cheetara, Wesley Snipes as Panthro, and David Carradine as Tigra.

πηγη contra.gr

AYTA EINAI ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Πω ρε, αυτά είναι! Μακάρι και να έχει αντίστοιχα καλό soundtrack με των transformers

Και μακαρι να μην ειναι τοσο μετριο οσο το Transformers

Θαντερκατς = Η αγαπημενη μου σειρα εβερ (ειτε κινουμενων ειτε οχι) και με αυτην μεγαλωσα. Εχω κατεβασει σχεδον ολα τα επεισοδια…

Επομενως αν παιξει καμια μαλακια με το σεναριο και την ατμοσφαιρα δεν προβλεπω να ζει για πολυ αυτος ο Φλαχερτης και οι σεναριογραφοι του… :lol:

Edit: Μιας και ειπε για soundtrack ο Μανος, το μονο που ταιριαζει στους Θαντερκατς ειναι το glam! 80’ς λεμε! Μην ακουσω τιποτα nu/alternative παπαριες!

Μπα το Soundtrack πιστευω θα ειναι μεσα στις παπαριες που ανεφερες.
Σιγα μην βαλουν μουσικη της προκοπης.

θα μπορούσαν να βάλουν αυτούς

Αρρωστια!!! Βγαινει!!! Αυτα ειναι, Thunder, thunder, Thundercats hooooooooooooooooo!!!

Τόλκκη, επανέφερε αβαταρ

Πλάκα μου κάνετε!!!Θα βγάλουν την ταινία???:smiley: Τί απίστευτο σουπερ ντουπερ cult νέο είναι αυτό…Υπέροχα…Ενα αναμονή…ΧΙΧΙ!

Παιδια ειχε ανακοινωθει εδω και καιρο.σιγουρα φοβερα νεα.δεν ηξερα για τους gi joe!!!επισης διαβασα οτι εκλεισε και για warcraft το 2009!!!

τσεκαρετε εδω τι εχουν γυρισει καποιοι τυποι ερασιτεχνικα

αμα με Low budget καταφερνεις τετοια πραγματα
τοτε περιμενω η warner να μας κανει να μην πιστευουμε τα ματια μας!!!

Kαι κάποτε εθεωρούντο κινούμενα σχέδια για μεγάλους (αθάνατη ΕΤ1) και το έβαζαν 9 το βράδυ (κάθε Παρασκευή κιόλας…Α ρε εποχές…:lol: )…Προτείνω για τον ρόλο του Μαμ-ρα τον Angmar…:lol: :stuck_out_tongue:

Είναι τόσο καλτ που μου ερχεται να βάλω τα κλάματα απ’τη συγκίνηση…:cry: Βack to 80’s …ΥΕahh!:stuck_out_tongue: :slight_smile: :smiley: !

ok, άσχετο αλλά επειδή τώρα το παρατήρησα, τι κομματάρα είναι το where the wild roses grow! 8) 8)

μην το γαμησετε και αυτο ε? ακουτε εκει περα στο χολιγουδ?

καλα θα μπορουσαν να βαλουν κανενα αλλο μωρο να παιξει την τσιταρα! Παιδικος έρωτας λεμε.

πολυ ξενερα αυτη η Λεονι

Nick Cave παιδί μου θεός.(και η άλλη η ξενέρωτη)Άσχετο2:Μόνο ενας ανθρωπος σαν που εχει πάθει 9 overdose μποrεί και δικαιούται να γραφει τετοιες μουικές…

O Nikki Six (Motley Crue)τον έχει χαλαρά…:lol:

…kαι γραφει στίχους με το αίμα του στους τοιχους…συνεχίζω οφ τοπικ ξανά…:smiley:

Η Λεονι για Τσιταρα? Πρωτο κακο νεο…

Καρα κάλτ#-o , αλλά ελπίζω να μην είναι έτσι η ταινία

Μα καλά ο κύριος Mathew McConnaughey δεν έχει χέρια πώς θα πιασει το σπαθί της θαντέρα;#-o