Ti epaggeleste kurioi?

Εγώ δουλεύω σ’ ένα δικηγορικό που ειδικεύεται στα δημόσια έργα.Και έχω πελαγώσει γιατί θέλω να κάνω 2 διαφορετικά μεταπτυχιακά και δε μπορώ ν’ αποφασίσω τι θέλω καλύτερα.Τα 'χω κάνει σκατααα…:confused:

Κοτοπουλας…οσοι ξερουν να τρωνε καταλαβαν:P

???

εγω τελειωσα μεταπτυχιακο, και θελω να αρχισω να δουλευω σε ενα δικηγορικο που να ειδικευεται στα δημοσια έργα! Καμια θεση κενη έχετε? ε?

Πλάκα κάνεις!!!Τι άσκηση έκανες?
Αλλά πολύ χαρτούρα ρε παιδί μου…το σκέφτηκες?

εκπαιδευτης pokemon#-o
φοιτητης διοικησης επιχειρησεων στη χαλκιδα αλλα ξαναδινω:-s

λοιπον εχουμε και λεμε…μαθητης και καταληψιας αεργος και στο μελλον κληρονομος πατρικης περουσιας και αμα τα λεφτα δεν φτανουν θα δωσω το κορμι μου στην βροχοπουλου!!!

ΩΩΩΩ!Όπως θα καταλάβεις σύντομα εδώ υπάρχουν πολλοί που τρώνε(τρώμε).Το θέμα του φαγητού επανέρχεται ξανά και ξανά…

Στον αγιο Αντωνιο στην Πετρου Ραλλη?Που που που που που μιλα που που που που

Στους μπλε κοτοπουλαδες (σσ “Αυθεντικον”) στην Λενορμαν στον Κολωνο…καμιααααα φορα και στην Πετρουπολη(Πετρουπολεως)

Και αυτο στον Αγ.Αντωνιο στην προεκταση της Λενορμαν ειναι.
Θα κανονιστει ντου απο χρηστες του φορουμ να σου κανουμε λογαριασμο :smiley:

εικονικη. ημουνα μεταπτυχιακο! ναι το σκεφτηκα. δεν τρελαινομαι, αλλα δεν με χαλαει κιολας πρεπει να πω.

Δουλευω μονο Παρασκευη Σαββατοκυριακο…Στον Κολωνο.Οποτε θελετε ελατε,ζητηστε τον Γιωργο :stuck_out_tongue:

Η κανονικη δουλεια μου : Ελ. Επαγγελματιας - Ηλεκτρονικος - Τεχν. Η/Υ, Δικτυων κλπ.

Τα επαγγελματα που θα ηθελα να ακολουθησω/να κανω : Ιν νοου σπεσιφικ ορντερ.

1. Χειριστης Ιπταμενου Δισκου

2. Πυρηνικος Υδραυλικος

3. Δοκιμαστης Προφυλακτικων

4. Φωτογραφος της Μπελουτσι

5. Συζηγος της Μπελουτσι (ναι μην απορειτε και αυτο επαγγελμα ειναι)

6. Μοδερατορ του ροκινγκ.γουρου

7. Συμβουλος μοδας για τυφλους

8.) mp3 πλειερ σε γνωστο κλαμπ της παραλιακης

1. βιντεο πλειερ στο μαντ (κατα προτιμηση στη θεση του χακου)

2. Νταβας

I am mathimatikos

welcome to the club

Θα με αρεσε πολυ να ανοιγε ενα τοπιx για τη σχεση των μαθηματικων και της γεομετριας με την αρχαια αρχιτεκτονικη!!!

ΕΚ.ΠΑ.ΠΕ.
:slight_smile:

οικονομόλογος σύζυγος μητέρα ερωμένη νοικοκυρά μέλος του ροκίνγκ φανατική οπαδός των λεντ ζέππελιν και του παναθυναικού και όταν δεν έχω τι να κάνω επαγγελματίας αναγνώστρια

Ειμαστε πολλοι τελικα.

μουσικος