Ti πενες και τι χορδες χρησιμοποιειτε;

Καλως ηρθες ! Ακομα ενας μπασσιστας στο φορουμ ! :smiley: :smiley:

Οι elixir για το μπασσο ειναι πανακριβες ! Αλλα λογικα πρεπει να ειναι καλες και θα κρατανε. Νομιζω οταν ειχα πρωτοπαρει το μπασσο μου ειχε πανω elixir αλλα δν ειμαι σιγουρος.
Τι μπασσακι εχεις ? :-k

Ναι η αληθεια ειναι οτι ειναι πανακριβες,57,50 eurw της ειχα παρει αλλα αξιζουν τα λεφτα τους.Δεν εβρισκα Rotosound!Exw ενα Ibanez Sr300 DX.

4-χορδο.:slight_smile:

Εγω βαζω Rotosound ή το signature του Sheehan ή το Rotosound Swing Bass 66.

(Στα ποστ σου αν θες να προσθεσεις ή να διορθωσεις κατι μπορεις να πατησεις μια επιλογη που λεει edit και να το διορθωσεις :wink: ).

Ευχαριστω για την συμβουλη:roll: .Η αληθεια ειναι οτι και εγω για Rotosound πηγαινα αλλα στην τελικη δν βρηκα!Τι bassaki εχεις?

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=6726

:wink: :wink: :smiley:

στην danelectro που εχω εβαλα enrieball 12αρες για slide.
μια χαρα μου φαινονται κ εχουν κ πιο Bright Ηχο:wink:

Θα μπορουσε καποιος να μου πει ποιες ειναι οι διαφορες αναμεσα στα διαφορα ειδη χορδων?εχω ακουσει π.χ. οτι οι 10ρες δινουν περισσοτερο ογκο απο τις 9ρες.ακομη,εχω μια ibanez με λεπτο μπρατσο.θα χρειαστει ρυθμιση αν αλλαξω απο 9ρες σε 10ρες?

μαλλον μαρκες θα θες να πεις!

επισης το λογικο να θελει σεταρισμα η κιθαρα σου με πιο χοντρες χορδες!
δλδ να δει ο μαστορας ποσο τραβηξαν το μανικι να ρυθμηση Floyd εαν εχεις κ να φτιαξει κ τις αρμονικες!

παχος εννουσα:) thanx για την πληροφορια

εγω παλι χρησιμοποιω ghs boomers 9αρες κ πενες ο,τι να ναι αρκει να ειναι σκληρες…

Χορδές Elixir 10ρες. Από τότε που τις πρωτοάκουσα ξέχασα μέχρι και πως ακούγονται οι υπόλοιπες. Από πένες, Dunlop (σταθερή αξία :D), Big Stubby (3mm) κ’ Ultex (.73mm), ανάλογα τι παίζω.

D’ADDARIO, τελος. :smiley:

πενες εχω απειρες, χρησιμοποιω κατι fender medium τωρα τελευταια αλλα τις χανω κι αυτες :? συνεχεια τις χανω τις πενες μου, ουτε ξερω που βρισκεται ενα 40% αυτων που εχω :frowning: εχω μια παντως που της εχω περασει αλυσιδα και την εχω στο λαιμο μου, ετσι ωστε να εχω μια σε ωρα αναγκης βρε αδερφε:p

έγω έχω μία κλασσική και μια ηλεκτρική κιθάρα στο σπίτι (μην φανταστείτε, άσχετος είμαι και οι κιθάρες τυχαία έχουν βρεθεί εδώ), και για πένα χρησιμοποιώ γωνίες από τηλεκάρτα.

:lol3:

Η πιο extreme πένα που έχω χρησιμοποιήσει είναι τσόφλι από φιστίκι:!:

Και όπως και η Φέισλες, έχω μια πένα περασμένη στο λαιμό όταν ενεργοποιώ το pozer mode!8)

Εγώ πάντως ό,τι χορδη και να έχω δεν καταλαβαίνω διαφορά :lol: :lol: :dunno:

Εδιτ: @ mods: διορθώστε κανά τίτλο ρε, δε σας πλερώνουμε να κάθεστε χαχαχα

εεεεεεεε! Εγω την εχω παντα περασμενη απο πρωτη γυμνασιου[-X και μαλιστα χτες στην προβα χρειαστηκε και την εβγαλα και ακουγοταν και το γκλινγκι γκλινγκι της αλυσιδας πανω στην κιθαρα:lol:

Καλυτερη πενα για αυτους που παιζουν κλασσικη ειναι τα νυχια:!:

Και οι καλύτερες για δώρο είναι αυτές.

panagiotis, η τηλεκάρτα δεν είναι πολύ σκληρή? Προτείνω τρίπτυχο ή ταυτότητα καλύτερα… :lol:

Indeed.Αν και η πενα εχει διαφορετικο ηχο και ειναι πιο ξεκουραστη και βολικη.
Εγω δεν μπορω να παιξω με τιποτα με τις λεπτες πενες.Με τιποτα ομως.Λυγιζουν με το παραμικρο και μου σπανε τα νευρα.:evil:

Χα χα,εγω παλια εκοβα κιολας τις χρησιμοποιημενες τηλεκαρτες σε σχημα πενας!Καλη φαση! :lol:

ρε μαγκες ξερετε τι χορδες βαζουν,στο εργοστασιο,στα μπασσα Ibanez???
εγω εχω τις εργοστασιακες χορδες του μπασσου και πενα δεν χρησιμοποιω,μπασσιστας γαρ.