ηρθε η ωρα να πέσει το υπέρτατο κάψιμο φορουμιτες…!!!
έλειωνα χθες και μου ηρθε η ιδέα να μαζευτούμε αυτοι που ξέρουμε και να καούμε λιγο online!!!
αυτη την στιγμή βαριέμαι να εξηγώ τους κανόνες γιατι ειναι αρκετά περίπλοκο για να καταλάβει κάποιος χωρίς να τα εχει μπροστά του…τωρα αν θελήσει κανείς να μάθει θα του το εξηγήσω κάποια αλλη φορά… :p:D
λοιπόν όσοι πιστοί προσέλθετε(ελπίζω να ήμαστε αρκετοί)…
επειδή ειναι αρκετά περίπλοκο να το καταλάβει κάποιος χωρίς να τα εχει μπροστά του και ξερώ δεν θα το εξηγήσω τοσο καλα…
οσοι θέλετε τσεκάρετε τους κανόνες http://www.gamecabinet.com/rules/Tichu.html
jester οταν λες αρχάριος? εχεις παίξει κανα 2-3 παιχνίδια πιστεύω…
ένταξη εγω δεν εχω πρόβλημα θα σου εξηγήσουμε και μετρικούς τρόπους παιξίματος και θα ήμαστε κομπλέ πιστεύω…8)
Ειχα παει Φρανκφουρτη πριν 6 χρονια για να αγορασω αμαξι και ενα βραδυ μου πε ο φιλος να παμε να παιξουμε χαρτια.
Ωραια λεω, ποκερακι φαση. Μπαινουμ στην καφετερια και βλεπω κανα 8 τραπεζια παρεες να ριχνουν δρακους, σκυλια, φοινικες και του λεω "τ ναι αυτη η μαλακια ρε;
Θα δεις μου λεει.
Μετα απο κανα 3ωρο παιχνιδιου ενταξει λεω, αυτα ειναι.
Απο τοτε κολλησα.
Τουρνουα σε playhouse και lol (θεσσαλονικη), τουρνουα σε σπιτια και μπιτσομπαρα.
Μετα απο 4 χρονια ομως το ψιλοβαρεθηκα και απο τοτε λιωνουμε με το RISK (το κλασσικο) και εχοντας δυσκολεψει την αποκτηση αποστολων.
Αν ειστε για κανα game παντως, καντε με add. Tomy το nickname μου στο brett.