Tiger Lillies & Dirty Granny Tales 31/3 & 1/4 - Σαλόνικα, Principal

http://rocking.gr/news/Festival_of_Torment_Tiger_Lillies_kai_Dirty_Granny_Tales_sti_Thessaloniki/9213/

Το Fringe GR παρουσιάζει ένα διήμερο φεστιβάλ με τίτλο Festival Of Torment, με δύο εξαιρετικές σκοτεινές παραστάσεις των Tiger Lillies και των Dirty Granny Tales…

Οι Βρετανοί Tiger Lillies την Πέμπτη, 31 Μαρτίου θα παρουσιάσουν ένα νέο πρόγραμμα από νέα και παλιά τραγούδια για τις αγωνίες, τα βάσανα και τις σκοτεινές ανθρώπινες πτυχές… Ένα πιάνο, ακορντεόν, μπάσο, κρουστά, η αγγελική φωνή του Martyn Jacques και η θεατρική τους εμφάνιση είναι οι συντελεστές αυτού του μοναδικού avant-garde cabaret show…

Οι Dirty Granny Tales την Παρασκευή, 1 Απριλίου, ύστερα από την επιτυχημένη πορεία της τριλογίας “Inversed World”, επιστρέφουν με το νέο σκοτεινό παραμύθι τους με τίτλο “Rejection”, εμπνευσμένο από την ζωή του κατά συρροή δολοφόνου Ed Gein… Το ζωντανό soundtrack της θεατρικής παράστασης, με χορεύτριες, κούκλες, προβολές και καταπληκτικά animation, έρχεται να συμπληρώσει τη μοναδική συνταγή των παραμυθιών της βρώμικης γιαγιάς.

Info:
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00. Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 22.00

Τιμές εισιτηρίων:
Εισιτήριο για Tiger Lillies & Dirty Granny Tales: 30? μόνο προπώληση
Εισιτήριο μόνο για Tiger Lillies: 20? προπώληση, 25? ταμείο
Εισιτήριο μόνο για Dirty Granny Tales: 15? προπώληση, 15? ταμείο

Προπώληση εισιτηρίων: Metropolis, Ticket House
Πληροφορίες για δωρεάν μεταφορά: 2310-428088

Mακάρι να έφερναν τους Tiger και Αθήνα. Τους είχα χάσει πριν 2 χρόνια που είχαν έρθει. Είναι άψογοι, με εκπληκτικό σκηνική παρουσία.

Εγώ που δεν ακούω αξίζει να σκάσω κανα 60άρι για να τους δω;

γιατί 60?30 είναι και οι 2 μαζί…

30 πάνε έλα από καβάλα, 20 οι lillies ε δε θα πιω και τπτ;;; :stuck_out_tongue:

ναι όντως. αξίζει. αν έχεις την δυνατότητα να τα δώσεις αξίζει και με το παραπάνω. φοβερό πακετάκι πραγματικά. δεν θα είχες δισταγμούς αν είχες δει έστω και μια φορά dirty granny, αλλά όποιον και να ρωτήσει το ίδιο με εμένα θα σου πει.

Θαααααα το σκεφτώ! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: