Ψήφισα το Alice in hell, μόνο και μόνο επειδή ανέφερες το Θεϊκό Human insecticide. Παίζει να είναι μέσα στα τρία-τέσσερα αγαπημένα μου thrash κομμάτια…
Αρχιδόκαμπος; 8O8O8O
Ψήφισα το Alice in hell, μόνο και μόνο επειδή ανέφερες το Θεϊκό Human insecticide. Παίζει να είναι μέσα στα τρία-τέσσερα αγαπημένα μου thrash κομμάτια…
Αρχιδόκαμπος; 8O8O8O
Επίσης, για να θυμηθώ και τα φοιτητικά μου χρόνια σε ροκάδικο στην Πάτρα
Beastie Boys - Sabotage
OXI ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΡΕ.
θα έβαζα και
Smiths - Bigmouth Strikes Again
αλλά μιλάμε για μετσαλ πρόγραμμα.
το προβλημα με τα μεταλλαδικα πσιτευω ειναι το κοινο γι αυτο θα κανουν παντα τετοιο προγραμμα. τουλαχιστον για τα μπαρ/κλαμπ το καταλαβαινω γιατι θα βγει ο αλλος ενα Σαββατο θα παει να ακουσει τα “χιτακια” να χτυπηθει να ξεδωσει να περασει καλα κτλ. αλλα δεν μπορεις να εχεις καφε, μαγαζι τελος παντων που να δουλευει ολη μερα και να κανεις το ιδιο προγραμμα.
καλα αμα παρουμε και γενικα σουπες σε ροκ προγραμμα βαλε και kayleigh. και ειναι ακομα πιο σπαστικο οταν βαζουν σουπες απο μπαντες που εχουν βγαλει δισκαρες και μπορεις να βαλεις ενα σωρο κομματια. δεν γινεται να μου βαζεις συενχεια ενα κομματι απο μαριλλιον. δεν ειναι λιτα φορντ γαμω.
πωπω ξέχασα το breaking the law. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ
το πρόβλημα όμως δεν το έχουν πάντα οι djs. η νοοτροπία του κόσμου φταίει, που πάνε σε ένα μαγαζί και ζητάνε όλο τα ίδια και τα ίδια και άμα τους βάλουνε κανένα κομμάτι που δεν ξέρουνε ξυνίζουνε τα μούτρα. ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.
+1414230232525 Εύγε:thumbup:
Το θεμα εχει πολλες προεκτασεις.
Αν για παραδειγμα εγω παω σε ενα σοφτ ροκαδικο και μου παιξει το Painkiller η οτιδηποτε σουποειδες για να ικανοποιηθει ο “μαλιας” του μαγαζιου εννοειται πως θα ευχαριστηθω απο τις φιλοτιμες προσπαθειες του.
Το θεμα ειναι οτι στα μεταλλαδικα αλλαζει η κατασταση.
Το μεγαλο μου προβλημα ηταν οτι δε μπορουν να βρουν μια μεση λυση.
Απο τη μια κυριαρχει η λογικη να φερουμε και ασχετο κοσμο, ο οποιος γνωριζει 30-40 τραγουδια οποτε φορτωνουμε το προγραμμα με σουπες.Ειλικρινα εινια η χειροτερη λογικη που μπορει να εχει ενα μαγαζι γτ ποτε των ποτων δε προκειται να γινει θαμωνας καποιος ο οποιος δεν εχει τριβη με τη σκληρη μουσικη γενικοτερα
Απο την αλλη εχουμε djs οι οποιοι κανουν ενα καλο ντου με μια πρωτοτυπη λιστα αλλα οταν πας την επομενη βδομαδα βρισκεσαι να ακους τα ιδια τραγουδια.Το καλο djliki θελει προσπαθεια,ψαξιμο,ματια και αυτια ανοικτα για αφουγκραζεσαι το κοινο απο κατω
Ενα αλλο θεμα ειναι οι “ψαγμενοι” που ικανοποιουν τα προσωπικα τους βιτσια βαζοντας αγνωστα τραγουδια στη σειρα ξενερωνοντας τον κοσμο (για αυτα υπαρχουν οι βραδιες και τα παρτι)
Τελος ενα ακομα θεμα ειναι οι σφαγιαστικες αλλαγες.Το προγραμμα θελει ειρμο.Το προηγουμενο μηνα καταφερε ενας θεος να βαλει μετα απο Immortal- Luca Turilli.Τι κανεις μωρε χασαπη…
Ποσα χρονια εχω να το κανω αυτο ρε πουστη μου !
Παιζει να ειναι το μοναδικο θρεντ που ολοι κραζουν και ολοι συμφωνουν με το
κραξιμο αυτο !
Καλά, ΕΠΙΚΟ τόπικ από τον Χόλι! Και εξίσου ΕΠΙΚΑ τα περισσότερα ποστ. :lol:
Πώς και δεν έχει αναφερθεί ακόμα το “Poison”? Δηλαδή πώς να στο πούμε ρε φίλε. Είτε θέλεις να σπάσεις αυτές τις ΓΑΜΩΑΛΥΣΙΔΕΣ είτε όχι, ΣΤΟ ΜΠ****Ο ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ :!:
Enter Sandman! Έλεος! Οι Metallica έχουν και άλλα τραγούδια!
εγώ πάντως ρωτάω παντού. στα δισκάδικα, στα μεταλλάδικα κλπ άμα κάτι παίζει και μου γαργαλάει το αυτί πρέπει να μάθω αμέσως τι είναι
Ο VAgg ειπε ενα πολυ σωστο… Σαββατο βραδι οι σουπες ειναι θεμιτες.Στο κατω της γραφης αν πιω και καμμια μπυρα παραπανω θα χορεψω (τροπος του λεγειν) και το Poison.
Εγ πιστευω περισσοτερο οτι ειναι ευθυνη των μαγαζιων, που φοβουνται τον κοσμο (χωρις να κανει και εμας τους ακροατες αμοιρους ευθυνων)
Δεν ειναι τυχαιο πως οταν καποιος βαζει το Deja Vu (τυχαιο παραδειγμα) βλεπω χαμογελα απο κατω.
Στα ροκαδικα παντως (δεν πηγαινω γενικα) η κατασταση θα πρεπει να ειναι πιο τραγικη.
Δε γινεται οποτε πηγαινω σε ροκαδικα (απο ροκ ειμαι εντελως μπαγλαμας) να ξερω ολο το προγραμμα.ΒΑλε ρε κατι να ερθω να σε ρωτησω…
Μωρε ναι,απλα εχω καιρο να παω σε μαγαζι και να μην ξερω ειτε εγω ειτε η παρεα
τι ειναι.Για τετοια ντοματοσουπα μιλαμε.Αναλατη και χωρις πιπερι.
Το ενδιαφέρον στο θρεντ αυτό θα δοθεί αν και όταν τοποθετηθούν επί του θέματος οι κ.κ. outlaw και Weedow. :roll:
Να δούμε τί λέει και η “άλλη” πλευρά!
Και επίσης το metal έχει βγάλει κι άλλα συγκροτήματα, μην το ξεχνάμε.
βασικά χίλιες φορές χασαπηλίκι από μασημένη κασέτα.
Στο παλιό τέξας είχα πετύχει επική αλλαγή Darkthrone σε Scorpions! :lol:
KAI NAI!!! BAΡΕΘHKAME NA AKOYME TO ROCK YOU LIKE A HURRICANE!!!
Προφανώς ο deathster θέλει να πει ότι έχει να το κάνει χρόνια, γιατί χρόνια έχει να ακούσει κάτι καλό και άγνωστο σε μαγαζί
Εγώ το άκουσα πρόσφατα οπότε αν γίνεται(απευθύνομαι στους DJ)βάλτε το παντού:p.
Σοβαρά,αυτό με τσαντίζει πολύ.Πολλές φορές οι μπάντες κάνουν επιτυχία με πιο “εύκολα” τραγούδια κ αγνοούνται πολύ καλύτερα από αυτά.Και αναρωτιέμαι,οι DJ μήπως έχουν μια επιδερμική σχέση με τη μουσική,δλδ ξέρω λίγο από όλα και αρκούμαι σε αυτά ή τους ζητάνε μόνο hit-άκια?
Εκτός και ο μεταλλάς(και ο ροκάς) έχει πλέον την νοοτροπία του να ζητά το εύκολο και όχι το ιδιέταιρο.Κάτι που ξέρω πως ισχύει σε κάποιο βαθμό αλλά όχι απόλυτα.
ναι μαν, το κατάλαβα απλά έγραψα πως συμπεριφέρομαι και εγώ σε τέτοιες καταστάσεις. αν και δεν πηγαίνω συχνά σε μεταλλάδικα πια, δύσκολα θα βρώ κάτι ενδιαφέρον που να αξίζει να ρωτήσω γιατί όλοι παίζουν τα ίδια και τα ίδια
εχω πετυχει αλλαγη σε ροκαδικο στον Εβρο απο type o negative σε Τσιτσανη (το βαπορι απ την Περσια)
Παντως στο Outlaw που πηγα μια φορα (για την ακριβεια μετα το λαιβ των Sabbatton)
ο παλικαρος εκανε εξαιρετικο προγραμμα.Καταλαβε οτι οσοι ειχαμε μαζευτει ημαστε ελφρως πιο απαιτητικοι και μας πλακωσε σε καλο (οχι αναγκαστικα τρελα obscure) και διαφορετικο μεταλ.Μεχρι και Dark Nightmare εβαλε στο τελος :lol:
ouch…