συλλεκτικό
Θενκ γκαντ, πηγαίνω σπάνια σε μέταλ μαγαζιά οπότε μπορώ ακόμα και απολαμβάνω όλες τις ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ του poll χωρίς να τις έχω σιχαθεί.
:lol::lol: +1
Νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι αν σε κάποιο μαγαζί ακούσεις ένα ή δύο από τις “σούπες” αλλά αν ακούς ΜΟΝΟ σούπες. Κάνοντας ένα αφαιρετικό παράδειγμα, έστω ότι ένα μαγαζί έχει ένα πρόγραμμα 10 τραγουδιών, θα ήθελα να ακούσω 5-6 από τα κομμάτια του poll και άλλα 4-5 που να μου κάνουν ευχάριστη εντύπωση. Άλλωστε ένα πρόγραμμα που διαρκεί όλο το βράδυ προσφέρεται και για τα δυο.
Πχ, εγώ που πάω στο Mo Better Πέμπτες το θέλω το Roots αλλά γούσταρα που έχωσε και Territory, κάβλωσα άλλη μια φορά με Cowboys From Hell, αλλά με έφτιαξε και το Drag The Waters, ενώ η καλύτερη στιγμή ήταν το Radio/Video που δε νομίζω να το έχω ξανακούσει άλλη φορά έξω.
Είναι κάπως σαν το live του αγαπημένου σπυ συγκροτήματος, θες κάμποσα classics, θες και 5-6 “εκπλήξεις” όμως.
Πάντως αν πρέπει να πω ένα που μου τη σπάει αφόρητα πλέον να το ακούω είναι το Killing In The Name Of… ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΑΣ DJ’s, έχουν κι άλλα κομμάτια οι RATM και δεν πιστεύω να χαλάσει κανέναν αν μπει το Bulls On Parade ή το Sleep Now In The Fire (λέω εγώ τώρα).
και εγώ σπάνια πάω οπότε δεν με νοιάζει τι θα βάλει και πάρα πολύ.
πχ έχω πάει στο underground και έχωσε painkiller και γαμώ, αλλά μετά έβαλε και finntroll και haggard.
Μπορεί τραγούδια σαν το painkiller να είναι χιλιοακουσμένα αλλά οκ.
Δεν τα ακούω και κάθε μέρα, στο σπίτι σπάνια να παίξουν.
Now playing: Before the Dawn - Dying Sun
via FoxyTunes
Εγω θα κανω φονο.
Εξαιρουνται τα Moonchild(χιλιοακουσμενο αλλα εμενα δε με χαλαει)και Enter Sandman.
Για rock bar:ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΤΟ SWEET CHILD O’ MINE.
Επισης Moonchild, δηλαδη dj αντε και γαμησου.
back in black/highway to hell.Oi ac/dc εχουν κι αλλα τραγουδια.Πολλα.Και δεν εννοω το thunderstruck.
Η χειροτερη εμπειρια μου παντως ηταν σε ροκ bar το καλοκαιρι σε παραθαλλασιο μερος.Δηλαδη τα τραγουδια ηταν οχι απλα cliche, ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ CLICHE.Πανω κατω οτι εχει αναφερθει στο θρεντ.
λοιπον…αυτο που με ενοχλει εμενα ειναι να παω σε ενα μαγαζι για τριτη φορα και να εχω ηδη μαθει το προγραμμα απ εξω…να λεω ρε παιδι μου την ωρα που παιζει alice cooper, ok μετα εχει girls girls girls ξερωγω…και δυστυχως εδω πανω στη θεσσαλονικη σε ‘‘καλα’’ μαγαζια μου εχει συμβει αρκετες φορες…
παντως υπο κανονικες συνθηκες οι σουπες και μενα με χαλανε ορισμενες φορες αλλα…ειναι αναγκαιο ‘‘κακο’’…ξερω αρκετα καγγουρομεταλλακια που γουσταρουνε τις σουπες γτι αυτες ξερουνε κατα βαση και μολις τις ακουνε αρχιζουν να κοπανιουνται να λεν ‘πω ρε τι εβαλε’’ και να παιρνουν και δευτερη μπυρα κ μετα και τριτη αμα καραγουσταρουν…ετσι ειναι πιο ευκολο να πιασεις τον ‘‘μεσο’’ πελατη να γουσταρει και να κανει καταναλωση…
γενικα επειδη εχω συμμετασχει σε διοργανωσεις παρτυ και εχω βαλει με αλλους μουσικη, ενα παιδι που εχει φαει τα τι-τζεηλικια με το κουταλι (οχι για μεταλ μουσικη απαραιτητα αλλα γενικα!) μου ειχε πει…να βαζεις τα δικα σου τα πιο ξαγμενα αλλα ανα 3 τραγουδια να πετας και το χιτακι διοτι αλλιως ο κοσμος ξενερωνει και δεν κανει καταναλωση…παρακολουθησα τον τροπο που επαιζε μουσικη και τις αντιδρασεις του κοσμου απο κατω και ετσι ητανε…και αυτο δυστυχως η ευτυχως ισχυει οταν κανεις κατι και θες να μαζεψεις αρκετο κοσμο και να βγαλεις χρημα…
Paranoid παώ για τσιγάρο
Οποιοδηποτε χιλιοπαιγμενο ac-dc κανει τα υπολοιπα να ακουγονται φρεσκαδουρες.
Ωραίο θέμα κατ’ αρχάς.
Πρίν πιάσω δουλειά σε ανάλογο μαγαζί ως dj, ίσως έκραζα πραπάνω, αλλά τώρα ξέρω και την άλλη σκοπιά.
Τη μία είναι το αφεντικό, “βάλε κάτι κλασσικό” (σιχαμένη φράση), μετά ο σπασαρχίδας πελάτης (θέλω το trooper) και το σημαντικότερο, αν θες να ξεσηκώσεις τους (κάποιας ηλικίας και νοοτροπίας) πελάτες οι οποίοι είναι στο μαγαζί, δε θα βάλεις το Οrion δυστυχώς, το Enter Sandman θα βάλεις…
Για τις σούπες ευθύνονται κυρίως αυτά και όχι οι dj, το έχω συζητήσει και με άλλα παιδιά που έκαναν αυτή τη δουλειά. Έτσι είναι, δυστυχώς.
Τώρα, απ’ τη σκοπιά του πελάτη, συμφωνώ με Κρισπ (γι΄αυτό και λιώνουμε στο μο μπετερ άλλωστε).
Γουστάρω τις εκπλήξεις, αλλά να πω την αμαρτία μου, το θέλω και το Cowboys from Hell. Δεν είναι ντροπή. Να διασκεδάσεις πας και θες και το υπερχιτ. Αλλά ως εκεί, ένα πρόγραμμα γεμάτο σούπες καταντάει βαρετό. Όπως και ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις (ίσως όχι τόσο βαρετό όσο οι σούπες βέβαια). Αυτά τα ολίγα.
Εν κατακλείδι, ισορροπία στο πρόγραμμα χρειάζεται απλά
Α, και ψήφισα το Fear of the Dark παρόλο που έχω να το ακούσω πολύ καιρό σε οποιοδήποτε μαγαζί ;Ρ
Δεν πάω σε μεταλλάδικα… Από τα πιο “σούπα” τραγούδια όμως είναι το Mother…
μπαν με συνοπτικές.
Eνα δικιο το εχει…
Μονο αυτο ακουμε στα μαγαζια !
:(
Mη με παρεξηγάτε. Γουστάρω Danzig , αλλά από την πολύχρονη και φοβερή εμπειρία μου με διαφόρους “περίεργους”, το μόνο Danzig κομμάτι που ξέρουν είναι το Mother.
Μιλάμε για [SIZE=“4”]ΜΕΓΑΑΑΛΗ ΣΟΥΠΑ[/SIZE].
σίγουρα, αλλά ο ντάντσιχ δεν είναι το μπομπάτο όνομα που κατέχουν όλοι τη δισκογραφία του. Κοινώς, οκ, οι φανς με το ζόρι γεμίζουν τραπέζι σε μαγαζί οπότε μην έχουμε και παράλογες απαιτήσεις. Και μπαίνουν και πολλές άλλες μπάντες σ’αυτή την κατηγορία.
Αλλο να γκρινιάζεις που παίζει το Mother κι όχι το when Death had no Name, κι άλλο για το Harvester of Sorrow αντί για Enter Sandman.
Tελείως άλλα μεγέθη.
οχι αλλη ΜΕϊντενομανογουοροσουπα
Οι θαμωνες του ριβεντζ ειναι πνευματικα απροκλητοι.
Απίστευτο.
Έχω να πατήσω σε ροκο-μεταλλάδικο-χτυπαδικο 5 χρόνια περίπου, και από ότι καταλαβαίνω, κάποιες εξίες παραμένουν σταθερές!
Συγγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης:
Βέβαια φυσικά και τα “μεγαθήρια” έρχονται πρώτα στις σούπες… Αλλά το θέμα είναι ότι όποιον και να χω ρωτήσει τι ξέρει από Danzig μου χει πει “έεελα ρε !!! το Mother!!! το χω βγάλει και στην κιθάρα!!1111” , αλλά δεν ξέρουν άλλα τραγούδια. Οπότε πρέπει να ναι μέγα σούπα στα κλαμπς. Το When Death Had No Name μπορεί να το παίζουν συνέχεια όντως, αλλά από την μικρή εμπειρία μου αυτό δεν το χει αναφέρει κανείς από αυτούς που μίλησα.
Τραγουδια (σουπες) παιζονται εδω και 10ετιες στα μαγαζια και γι αυτο ειναι συνυπευθυνοι πελατες και ιδιοκτητες!Η πραγματικοτητα ειναι οτι οι σουπες δεν μπορουν να αποφευχθουν εντελως αλλα μπορουν να παιζονται και πολλα αλλα ενδιαφεροντα πραγματα,παλια και καινουρια γνωστα η αγνωστα! Και τελικα αυτο που μετραει ειναι να μην ειναι (σουπα) η γενικη εικονα του μαγαζιου!!