To πιο "σουπα" τραγουδι σε μεταλλικο προγραμμα

Killing in the name (και να τραγουδαν “και του το’πα του πουστη”):lightsabre:
chop suey
Smells like teen spirit
Trooper

Ιn The Still Of The Night (ου μπειμπι,ουυυυ μπειμπε,ειναι πολυ μεγαλη η καψουρα λεμε) εννοειται,αν και δυσκολη αποφαση :stuck_out_tongue:

Όλα όσα έχουν αναφερθεί.

Αν και χρειάζονται και οι “σούπες”. Απλά σε μέτριες/μικρές δόσεις, τόσο ώστε να γουστάρουν οι νέοι θαμώνες σε ένα κλαμπ, αλλά και να μη ξενερώνουν οι παλιοί.

Είναι κάτι σαν τα σετλιστ ενός συγκροτήματος στο λάιβ.

Πες τα:cry:

δεν το καταλαβα αυτο ειναι η αληθεια :oops:

To Walk!!!
Οποτε το ακουω σε club μου ερχεται να δαγκωσω τον DJ στο λαρυγγι.
Θυμαμαι κατι ηρωικες εποχες στο Underground (Cafe) που μπορει να το ακουγες και 3 φορες στο διωρο που καθοσουν ααααααρρρρρρρρρρρργγγγγγγγκκκκκκκκκκ!!!

Παντως η αποψη μου ειναι οτι φταιει κυριως το κοινο. Λεμε πχ για τους Λοστ να βγαλουν επιτελους το Last Time απο τα σετλιστ, ε αφου οταν το παιζουν γινεται πανικος απο κατω, αυτοι φταινε? Καπως ετσι παει η δουλεια και στα κλαμπ.

Ναι αλλά δεν προλαβαίνεις να κάνεις τσιγάρο στο paranoid:lol:

Καλά ένα κατούρημα το ρίχνουμε τότε.

Paranoid,whole lotta love,fear of the dark…εχει πολλά η λίστα…(αλλο αν εχω παθει ανοσια μολις τα ακούω…)…παντως το πιο αντισουπα προγραμμα το ακούω στο outlaw…(οχι δεν ειμαι μετοχος του μαγαζιού)…

Εεεεεε νομίζω ότι το Paranoid από καλύτερο metal τραγούδι μετατράπηκε σε καλύτερο τσιφτετέλι:p:!:

Hotel California…δεν εχω ακουσει σε μαγαζι ποτε στη ζωη μου αλλο τραγουδι των eagles…

The Passenger

Smells Like Teen Spirit…αφου ενας φιλος μου το ελεγε “το νιρβανα”…:lol:

Όντως,κρίμα που μερικά τόσο καλά τραγούδια έχουν χάσει τόσο την πραγματική τους αξία!!!
Εγώ πάντως έβαλα το Breaking The Law,Πόσες φορές πια να το ακούσουμε πια,Μας έχουν “breaking” τα τέτοια πια! :stuck_out_tongue:

Εγω ψηφισα το Ιn The Still Of The Night, το ακουω σχεδον καθε φορα… Γενικα συμφωνω με το οτι κατανταει αηδια να ακουμε καθε φορα τα ιδια τραγουδια, αλλα απο την αλλη καποια οταν δεν τα παιζει ξενερωνουμε… Δεν νομιζω να συμβαινει μονο σε εμενα αυτο…

θυμάμαι παλιότερα που έπαιζα σε ένα μαγαζί μερικές από της σούπες ερχόντουσαν και μου της ζητάγανε…
αλλα μέσα στα 6 χρονια που ήμουν εκεί ποτε μα ποτε δεν έπαιξα…
[CENTER]Paranoid
Smoke on the Water
Fear Of The Dark[/CENTER]
έλεος πια…όχι άλλο…

Bump-άρω το θρεντ για να καταθέσω τον πόνο μου.

Αρχικά συγχωρείστε με γιατί δε θα μιλήσω για μεταλλάδικο, αλλά για το Alleycat στο οποίο τυχαίνει να πηγαίνω πολύ συχνά φέτος λόγω παρέας.

Διάολε, θυμάμαι ότι κάποτε ήταν ένα μαγαζί που αν εξαιρούσαμε την κάπως αντιεργονομική διαρρύθμισή του σε εξέπληττε πολύ ευχάριστα με τις εκάστοτε μουσικές επιλογές. Τώρα πλέον έχει μετατραπεί σε κασέτα πιο πολυπαιγμένη και από best of των beatles στην δεκαετία του 60.

Magnet? Αποκλειστικά Powertrip, Space Lord.
Audioslave? Cochise, Show Me How To Live
Pantera? I’m Broken, Drag The Waters
Kyuss? Gardenia, Green Machine
System? Chop Suey, ΒΥΟΒ, άντε και κάνα Spiders στο τσακίρ κέφι
Soundgarden? Outshined
Clutch? Regulator
RATM? Killing In The Name Of (και κάνα Bullet In The Head γύρω στις 5 το ξημέρωμα)
QOTSA? Go With The Flow

Ήμαρτον όμως, στ’ αλήθεια ξέρουμε και θέλουμε και άλλα κομμάτια από αυτές τις μπάντες!

Δεν ήταν ακριβώς συνοπτικές, αλλά τελικά δικαιώθηκε ο Βλήδιν! :lol:

Kαποτε οταν ημουν φοιτητης στην Αθηνα πολυ μεγαλη σουπα ηταν και το ‘‘Du Hast’’ απο Rammstein.
Σουπαρα του αιωνα ομως θεωρω και το '‘Smells Like Teen Spirit’'απο Νιrvana,που μπορει να μην ειναι metal,αλλα ακουγεται πολυ σε rock bars,σε σημειο ‘‘οχι αλλο καρβουνο’’.

Επίσης, Pearl Jam - Rearview Mirror και Even Flow.
Μου λείπει μολαταύτα. :roll:

Οποιοδηποτε απο Metallica! Kυριως ομως κομματια τους απο black album τα οποια τα εχω σιχαθει

το 7 nation army ρε παιδια

Φίλος, δεν ξέρω αν ξέρεις να διαβάζεις τους τίτλους αλλά εδώ λέει “μεταλλικο προγραμμα”. Τις γκραντζιές σου και σ’ άλλη παραλία!