To πιο "σουπα" τραγουδι σε μεταλλικο προγραμμα

χαχχαα ετσι ακριβως

α και tool μονο 46+2

φτανει πια:lightsabre:(εχουν και αλλες κομματαρες:roll:)

Στο Alley παντως το τελευταιο Σαββατο που χα παει εβαλε Om, Karma To Burn και δε θυμαμαι τι αλλο και κριμα που επρεπε να φυγω, ελεω γενεθλιων. Κανει εκπληξεις καμια φορα, αν κι η αληθεια ειναι πως δεν παταω τοσο συχνα πλεον.

Αν θελετε να ακουσετε ωραιο προγραμμα ελατε Roi Mat την Tεταρτη. Electric Wizard, Rosetta, Isis, Eyehategod, Clutch, Hellacopters, Cathedral, Viking Skull και τετχοια.

έχεις δίκιο…

δυστυχως το 2006 που επαιζα πεμπτες για καποιο διαστημα , εσυ παιζει να πηγαινες στο μο οποτε…tough luck.

tool - 3rd eye ?
kyuss - spaceship landing ?
soundgarden - mind riot ?
qotsa - I think i lost my headache ?
monster magnet - look to your orb for the warning ?
faih no more - caffeine ?
NIN - the becoming ?

και αλλα πολλα σαν τα παραπανω

καλα βασικα θα ακουστω ψωνιο αλλα αυτα που επαιζα τοτε δεν τα εχει παιξει κανεις…κριμα μιας κ οντως παιζει πολυ ‘κασσεττα’ κ υπαρχουν πολυ καλυτερες κομματαρες απο τα 5-10 που παιζει η πλειοψηφια…

υπομονη , καποια στιγμη θα σκασει καποιος που δεν θα παιζει ‘ρομποτικα’

(αλλα ποτε ?)

εως τοτε κασσετα ή σπιτι.

ναι8O???

@κριμσον

εχεις δικιο:roll: (απλα δεν μπορεις να βαλεις πχ το merκaba(το οποιο ειναι κομματαρα8O8O)

O Ντι-Τζεης ειναι καλος ανθρωπος κι οταν με βλεπει βαζει το “Wake”. Βαζει και παραγγελιες γενικα, την αλλη φορα του ζητησα το “Give Me A Wooden Cross” των Witchcraft και τον αγαπω πολυ απο τοτε. Καλα ειναι και φιλος αδερφικος, οποτε δεν θ’ αλλαζε και τιποτα αν δεν τα βαζε 'δω που τα λεμε. =P

Alley τις Τετάρτες μόνο :thumbup:
Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά τα Σάββατα γίνεται και πανζουρλισμός.

Έλα ρε awake δεν εγνώριζα ότι είσαι του μέρους!

Πάντως, όσο εκνευριστικές και αν είναι, χρειάζονται και οι “σούπες”… Για τους νέους θαμώνες σε ένα κλάμπ, τους νέους σε ηλικία (που τώρα ξεκινάνε τα ψαξίματα) και κατά πολύ για να υπάρξει “συσπείρωση” στο κλαμπ με ένα τραγούδι που γενικά είναι γνωστό και αγαπητό απο όλους… να τραγουδάνε όλοι μαζί κλπ.

Αλλά αυτό δε δόσεις. Στα 6 τραγούδια το ένα σούπα, αυτό είναι το ιδανικό για μένα. Ή και ένα στα δέκα. Μικρές αλλά καλές δόσεις. Και αν ανάψει το κέφι, ίσως να αυξηθούν και λίγο τα χιτάκια, αλλά ως εκει. Όχι να παίζει τα ίδια 20 κομμάτια όλη την ώρα.

Κατα τ’ άλλα, οκ, όλα τα λίστας και πολλά ακόμα, πάρα πολλά, μου ρχονται στο νου κλασικά (σε πιο alternative καταστάσεις) Chop Suey απο SOAD, Killing in the Name of, κανένα Mala Vida απο Manu Chao… αλλά ρε γμτ, δε ξέρω, απο την άλλη χρειάζονται κι αυτά! Killing in the name of?? Και 1000 φορές δε το βαριόμαστε! :stuck_out_tongue:

Είναι σαν κάτι κλασικά disco hits, ξέρεις οτι “πάντα” θα παίζουν σε ένα κλαμπ γιατί έγιναν διαχρονικά. Τέλος πάντων, βαρέθηκα, αφήνω εδώ την ανάλυση που μάλλον οδήγησε σε πολλά σημεία και πουθένα ταυτόχρονα.

γιατι ρε ολμαιτυ , με εχεις κοψει του μοναστηριου εμεις ψυχουλα δεν εχουμε ?

πλεον βγαινω σπανια

αλλα αν βγω ενα αλλευ κανα παρασκευοσαββατο ειναι απο τις πρωτες επιλογες

οπως κ ενα μομπετερ μετα τις 5 (αλλα μια φορα το διμηνο μαξιμουμ , με τα ηχεια που εχει δεν ειναι για παραπανω-μακραν τα χειροτερα ηχεια της αθηνας)

αμα με δεις , ελα πες ενα γεια μην αφησεις τον φοβο να σε κυριευει 8)

με εβαλε σε σκεψεις ο κρις , ισως ειναι ωρα για ενα dj comeback :-k

Να πας να πας!
Καλά, αν σε δω σε κλαμπ θα τελώ εν ευθυμία, so no worries :stuck_out_tongue:

Πάντως on topic, επειδή κι εγώ βγαίνω πολύ σπάνια πια και για μεταλ δε ακόμη πιο σπάνια, υπάρχουν φορές που θέλω να βγω και να ακούσω σούπα πρόγραμμα ως τα μπούνια. Δηλαδή ένα ωραίο, λυκειακό, πορωτικό, mind free hard rock/ aor/ χέβυ μέτσαλ πρόγραμμα, κλισέ μέχρι αηδίας.
Να, τύπου Mo Bette τα Σάββατα καλή ώρα (νομίζω δηλαδή ότι εννοειτε αυτό γιατί έχω πάει μόνο μία φορά).

Και αυτό το σκέφτηκα όταν κοίταζα τα κομμάτια του poll και τα κομμάτια που αναφέρετε και συνειδητοποίησα ότι όοοοολα αυτά τα κομμάτια (τα άλμπουμ για την ακρίβεια) έχω να τα ακούσω χρόνια. Εννοώντας, πάνω από 5 χρόνια.
Αν αυτή τη στιγμή, σε αυτήν την ηλικία, με αυτά τα μουσικά γούστα, δουλειές κι απ’όλα, βρεθώ σε κλαμπ και ακούσω καπάκι South of heaven, arise/ orgasmatron, alice in hell, revolution is my name, wherever I may roam, chop suey, killing in the name of κλπ κλπ κλπ, θα δακρύσω και θα μου φύγει ο σβέρκος, εννοείται.

Τα “άλλα” τα ακούω και σπίτι μου…:roll:

Τελείωσε, τρελαίνομαι για μεταλοσούπες!

(Αυτό δεν ισχύει για death/ black πάντως. καθόλου)

Αρχικά, μεγάλο ρόλο παίζει για ποιο μαγαζί λέμε. Γιατί αν λέμε για το μεταλλάδικο του νησιού που πάμε διακοπές, θα παίζει γνωστά κομμάτια, κλασικά και ναι θα είσαι υπερβολικός να ζητήσεις triptykon (τυχαίο το παράδειγμα, απλά μου ήρθε πρώτο στο μυαλό). Επίσης, να πω την πικρή μου αλήθεια, δε θα γούσταρα και τρελά να πάω σε ένα μαγαζί και να παίζει μόνο ψαγμένα, να μην ξέρω κανένα κομμάτι και να μην μπορώ να πορωθώ. Αγαπάμε κατά βάθος σούπες, αλλά με μέτρο και με καλύτερη αναλογία. Και η αναλογία 1 προς 10 που αναφέρθηκε για μένα είναι χάλια. Δηλαδή θα ακούω για 30 τουλάχιστον λεπτά (9*4=36) κομμάτια ψαγμένα και μετά θα βάζει και κανένα γνωστό [-X

εξαρτάται τη μέρα που θα πας…

Hardcore/Thrash μέρα

Now it’s the time /Live for this (Hatebreed)
Redneck (Lamb of God)
Walk (Pantera)
Roots bloody roots (Sepultura)
Chop Suey ( SOAD)
Killing in the name of (RATM)
South of heaven
Kreator - Phobia

Heavy/ Hard Rock μέρα
Sad but true (metallica)
Breaking the law (judas priest)
Run to the hills (iron maiden)
If I could fly / I want out (Helloween)
Black Dog / Whole lotta love (Led Zeppelin)
Paradise City (GNR)
Girls, Girls, Girls ( Motley Crue)

Industrial/ Gothic μέρα
Du Hast (Rammstein)
Sweet Dreams (Manson)
Small town boy (Paradise Lost)
Enjoy the silence / Heaven’s a lie / Swamped (Lacuna Coil)
Temple of Love (αδερφές του ελέους)
Dragula (Rob Zombie)

Αυτά μου έρχονται προς το παρόν…

Δε μιλάμε για κομμάτια “ψαγμένα”.

Αλλα υποθέτω ότι από Magnet (παράδειγμα, βάλτε όποια μπάντα θέλετε) ο κόσμος γνωρίζει παραπάνω κομμάτια από τα Powertrip/Space Lord.

^^ Ε, ναι!

Θυμαμαι τις πρώτες φορές που πήγαινα στο Alley με εξέπληττε ευχάριστα με κάποιες επιλογές του.
Ύστερα, άρχισε τα σάββατα να μαζεύει σταθερό κόσμο και κατέληξε σε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Α, και το πιο σπαστικό: Γιατί κάποιες φορές παίζει το ίδιο κομμάτι δύο φορές;;;

Δε συχνάζω τόσο πολύ σε μεταλλάδικα (μια φορά πήγα στο Legacy, και 2-3 στο Underground) μπορώ να πώ πως ήταν σχετικά ισορροπημένο το πρόγραμμα. Και αυτό είναι για μένα το ζητούμενο όπως επεσήμαναν και αρκετοί παραπάνω: Δε με χαλάει να μπαίνουν σα σπόντες κάποια υπερκλασσικά κομμάτια, μη είναι μόνο αυτά όμως γιατί στη καλύτερη θα έχεις μια στάνταρ παρέα ατόμων που θα κάνει κατανάλωση και που στη νιοστή επίσκεψη θα βαρεθούν.

Από το poll ψηφίζω Breaking The Law, Αλλο (Enter Sandman) ή Paranoid.

αν και είμαι της άποψης ,όταν βγαίνω (πλέον σπάνια) να ακουώ τραγούδια up-tempo ,πιασάρικα , μικρά σε διάρκεια για να δημιουργείται κέφι και όχι να σκέφτομαι (δεν πίνω για να σκέφτομαι) ποίο τραγούδι είναι αυτό . Δεν με ενοχλεί να ακούσω πάλι το iron man ,με ενοχλεί το πρίν και το μετά ,όπου κάθε dj συνήθως παίζει το στανταρ μετά και πάει λέγοντας .
Πάντως ενα group που παίζουν 3 ίδια κομμάτια συνέχεια (welcome, you could be mine, nightrain) είναι οι Guns’n’Roses ,όπου αγνοούν όλοι το Illussion 1 (εννόω Back of Bitch , Don’t damn me , Dust and bones ) λες και είναι κανά άγνωστο album.

πολυ γελιο με τα comments σου
breaking the law.

αν και σιγουρα κατι wait and bleed, enter sandman, trooper και χαλαρα du hast δεν πανε πισω

Οχι άλλα Μπρίκια ρε παιδιαα!:lol:

βρεχει μπρελοκ;

πωωω εχετε δικιο παιδια…ειναι ενα μαγαζι στην αθηνα(δεν λεω ονομα για ευνοητους λογους), που οποτε μπαινει το αφεντικο μεσα βαζει ManOwaR…δεν μπορω αλλο manowar!!