απο την λίστα έβαλα το των whitesnake,γενικά δεν αντέχω poser-glam-hair,δηλαδή δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απο το να πάς φτιαγμένος για thrash-black και να σου βάζει bon τσόλη,έλεως.
Να πούμε επίσης ότι στηρίζουμε αν όχι σούπες, κομμάτια χιτ - περισσότερο αναγνωρισμένα σε μαγαζιά που ουδεμία σχέση έχουνε με ροκ - μεταλ σκηνικά.
Δηλαδή τις προάλλες στην Συγγρου (Σαλονίκη) σε 20’ έπαιξε Parabola (είπα τουλ ρε μουνιά), Chop Suey! (ειλικρινά ποιος δεν το χει ακούσει), Du Hast (και να μην το χεις ακούσει ξέρεις ότι είναι ΓΑΜΣΤΑΗΝ) και το αλάνι έβαλε και Wake Up Dead και ήμουν κάπως 8O.
Στην ίδια περιοχή σε ένα που είναι κάπου στην μέση και λέγεται ελληνικά και ξένα, κάπως έτσι τέλος πάντων, στάνταρ θα ακούσεις Faith No More ενώ τις προάλλες έπαιξε Ν.W.O. (Δε Νιουγουόρλντ όρντερ )
επίσης κλασσικα τραγούδια που τα έχω ακούσει 7/7 φορές που έχω πάει είναι
kreator-phobia/people of the lie
running wild-under jolly roger
και το απαράδεκτο που μου ρχετε να συκωθώ να φύγω blind guardian-mirror mirror
να πώ την αλήθεια τα δυο πρώτα χαίρομαι που τα βάζει:p
Σε club…γύρω στις 4 πριν το γυρίσει σε ελληνικά(πάλι) παίζει στη σειρά διάφορα χιτάκια (Rock n Roll Queen, 7 nation army, I love rock n roll και διάφορα άλλα που δεν τα θυμάμαι) και εκεί που ήμουν αραχτός έμεινα μαλάκας!
Βέβαια η χαρά μου κράτησε 10-15 λεπτά και μετά πήραν σειρά οι ελληνικούρες πάλι
Το I don’t believe in love - Queensryche…λες και δεν εχουν αλλα κομματια…
Εγω παντως παιδια, στις ελαχιστες φορες που εχω παει σε μαγαζι με μεταλ μουσικη (λογω παρεας) εχω ακουσει μονο αντιχιτακια Ξερετε απο Maiden ακουσα Revelations, απο Priest to Leather Rebel, απο Annihilator το Imperiled Eyes, εχω πετυχει και Possessed νομιζω σε φαση.
τα “αλλα” κομματια των Queensryche ειναι τοσα, οσα και τα απορημενα βλεμματα που σε κοιταζουν οταν τα βαζεις! δλδ πολλα! μα παρα πολλα!!!
Πρεπει να γινω DJ για μια μερα. Θα βαρεθει ο κοσμος (αν ειναι δυνατο αυτο) να ακουει Queensryche