Tom Waits - Bad as me

7 χρόνια μετα το real gone και 5 μετά το orphans, o Θωμάς ο Περίμενες επιστρέφει:

1. Chicago
  2. Raised Right Men
  3. Talking at the Same Time
  4. Get Lost
  5. Face to the Highway
  6. Pay Me
  7. Back in the Crowd
  8. Bad as Me
  9. Kiss Me
  10. Satisfied
  11. Last Leaf
  12. Hell Broke Luce
  13. New Year’s Eve

Για πείτε

Πανέμορφο, μαγευτικό.

Το ακούω συνέχως και το παρατηρώ να ανεβαίνει στην κατάταξη των waits αλμπουνς.

Προς το παρόν, αγαπημένα: Face To The Highway, Kiss Me, Hell Broke Luce, Talking At The Same Time

Κάπου διάβασα ότι σε αυτό το δίσκο ο Θωμάς λέει “Γεια σας, ορίστε όλοι οι λόγοι για τους οποίους με αγαπήσατε”. Νομίζω ότι παρά το κλισέ του θέματος, είναι σωστή διατύπωση.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να κάνω ένα γενικό σχόλιο για τον Waits, αλλά τι να πω που δεν έχω πει, ή δεν έχει ειπωθεί.

Πανέμορφο, μαγευτικό.

Το ακούω συνέχως και το παρατηρώ να ανεβαίνει ακάθεκτο στην κατάταξη των waits αλμπουνς.

Προς το παρόν, αγαπημένα: Face To The Highway, Kiss Me, Hell Broke Luce, Talking At The Same Time

Κάπου διάβασα ότι σε αυτό το δίσκο ο Θωμάς λέει “Γεια σας, ορίστε όλοι οι λόγοι για τους οποίους με αγαπήσατε”. Νομίζω ότι παρά το κλισέ του θέματος, είναι σωστή διατύπωση.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να κάνω ένα γενικό σχόλιο για τον Waits, αλλά τι να πω που δεν έχω πει, ή δεν έχει ειπωθεί.

το Hell broke Luce είναι συγκλονιστικό

Θα φυγει τρελο λιωσιμο…κατεβαινει!

Θέλω να το ακούσω πραγματικά παααααρα πολύ…αλλά θα περιμένω να το αγοράσω όταν βγει. Απλά να ρωτήσω, το ύφος σε ποια δεκαετία της καρίερας του περίπου βρίσκεται?
:smiley:

Έχει απ’ όλα μέσα. Απο Closing Time μέχρι Real Gone. Εξ’ου και το προηγούμενο ποστ μου. Αν έπρεπε ντε και καλά να το τοποθετήσω κάπου, θα το χαρακτήριζα υπό μια έννοια μια στροφή στα παλιά. Δεν ξέρω, αλλά μου κάνει ως κοντινό στο Bone Machine, μαηνους δε προνταξιον ε.

Όπως και να 'χει είναι πανέμορφος και από τους πλέον προσβάσιμους δίσκους του, οπότε όποιος ψήνεται, μπορεί εύκολα να ξεκινήσει από δω, για να είναι και στην επικαιρότητα και να μη μένει αμέτοχος όταν οι συζητήσεις στην παρέα του γυρνούν γύρω από το καινούριοwaits. (βασικά για να μπορεί να λέει ότι οι Μετάλλικα έπρεπε να συνεργαστούν με Waits και ο Lou Reed ήταν ατυχής επιλογή, how cool is that)

εγώ τη συνεργασία που θέλω να δω είναι Mark Lanegan με Tom Waits…πιστεύω ότι θα γκρεμιστούν σπίτια από το υπερβολικό cool…:p8)

…αυθεντικός ροκά, πράγμα που σπανίζει…κιεγώ τον περίμενα…θα λιώσει:):!:

και εγω τωρα θα του δωσω μπολικα ακουσματα για να δω τι εβγαλε παλι ο θεος!
το τελευταιο παντως (ρηαλ γκον) ηταν εποc:)

φανταστικός για άλλη μια φορά.

[SPOILER]Εγώ έχω φαντασιωθεί πολλές φορές αυτούς τους 2 μαζί με Dax Riggs και Calexico σε soundtrack ταινίας του Tarantino τίγκα στην κάπνα, το whiskey και τις κοντόκανες. How cool is that??? 8)8)8)[/SPOILER]

Τον δίσκο δεν τον έχω ακούσει ακόμα αλλά χτες ξέθαψα Glitter & Doom Live για να κάνω προπόνηση και ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι σήμερα να το κατεβάσω. Θα γαμάει στεγνά, είμαι σίγουρος.

πασαρετε κανα ποιοτικο λινκ καποιος περικαλω

Ονειρωξη.

Λοιπον μιαμιση φορα το χω ακουσει προς το παρονε αλλα ειναι πανεμορφο, ειδικα Raised Right Men, Satisfied και New Year’s Eve(κοψιμο φλεβας).

Ακουγα γυρνωντας απο το σχολειο το Hell Broke Luce στο repeat κι εχω να πω οτι νιωθω σαν να εσκασε πυρηνικη βομβα μεσα στο κεφαλι μου.

Το εχω ακουσει 2-3 φορες ολο το αλμπουμ κι εχω ξεχωρησει κι αλλα κομματια.Αλλα θα μιλησω περισσοτερο αργοτερα.

[SPOILER]Μερικα κομματια τα ακους και νομιζεις οτι ειναι Χριστουγεννα.Τουλαχιστον εμενα τετοιο φιλιν μου βγαζουν.[/SPOILER]

Άκουσα το Hell broke luce και για ακόμη μιά φορά ένοιωσα αυτές τις εκρήξεις μέσα στο κεφάλι μου. Αυτά είναι τραγούδια κύριοι…

Get Lost ρε παιδες! :slight_smile:
σε καποια σημεια επικο και οπως ειπε και ο μανος υπαρχει υλικο απ ολες τις περιοδους του ουειτς (δυστυχως θα πω γιατι αν δεν εβαζε αυτο το κριστμας φηλινγκ στη μεση του δισκου θα ταν ο δισκος της χρονιας για μενα)…

Πανέμορφο album με έναν Tom Waits που συνεχίζει να ξέρει πώς να αγγίξει αυτούς που τον ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια. Στα τοπ της χρονιάς για μένα και η καλύτερη συντροφιά για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται…:!:

Για άλλη μια φορά πολύ μπροστά ο κύριος Tom Waits
Ροκάρει και ξαναγαμάει…περιττό να πώ ότι έχω 7 cd αυθεντικά και ψήνομαι να αγοράσω και το bad as me
ΥΓ
Ακούγονται τρελός όπως είναι και είναι και 62 ετών!!!

Ο γαματος ο δισκος απ’τα μπονους τρακς του φαινεται.Tell Μe,τι να πεις<3