Ντάξει γιατί ο Θεός αυτός να μην έχει δικό του θρεντ???
Δεν θέλω στο πρώτο ποστ να γράψω τα πάντα σε σχέση με αυτόν, ώστε να βάλετε κι εσείς το λιθαράκι σας για να συζήταμε γενικώς σχετικά με αυτόν τον άνθρωπο…
Θα προσθέσω κι ένα poll με τις μπάντες των οποίων έχει ηγηθεί ο Tompa, ώστε να χει μεγαλύτερο ενδιαφέρον το θρεντ…Αν και για να πω την αλήθεια αυτό θα είναι ψιλόαδικό γιατί σχεδόν ότιδηποτε έχει κάνει είναι γαμάτο…(Βέβαια προβλέπω ήδη νικητή)
Αυτό πάντως που έμαθα πρόσφατα σχετικά, και δεν είχα ιδέα ομολογώ, είναι ότι ο Tomas Lindberg ήταν τραγουδιστής στα άλμπουμ: Sweet Vengeance και Descent Into Chaos από την μελωδική Death Metal μπάντα του Gus G (μισητό πρόσωπο στο φόρουμ απ’ ότι έχω δει :lol:) κι ενός άλλου Έλληνα (του Μάριου Ηλιόπουλου), τους Nightrage…
Ο ακόμη ο θεός έχει κάνει guest vocals σε τραγούδια από Darkest Hour, Misery Index και άλλες μπάντες
Μεγαλη λατρεια και σιγουρα στα αγαπημενα μου λαρυγγια.
Χαρακτηριστικοτατη φωνη,χαρισματικος frontman,ωραιος τυπος γενικοτερα.
Και που δεν εχει τραγουδισει να 'ουμε!Πολυ αγαπημενοι οι ATG & Lock Up και οι
Disfear εξελισσονται σε μεγαλη αγαπη τα τελευταια 2 χρονια.Great Deceiver & Skitsystem
εχω ακουσει απο ενα (καταπληκτικο) αλμπουμ και ετσι δεν μπορω να κρινω.
Nightrage δεν με ενθουσιαζουν και πολυ.
Επισης προσθετω και The Crown μιας και εχει τραγουδησει στο επικο Crowned in Terror.
Τι ψηφιζουμε ομως ? Τιποτα ακομα.
Ωραίος ο Deathster… Προσθέτω ακόμη τους Ceremonial Oath (Death Metal) και την πρώτη του μπάντα Grotesque στις δουλειες του…
Κορυφή είναι ο πούστης! (lock Up χώνουν πολύ)
Κι εγώ δεν μπορώ να ψιφήσω ακόμη…
Νομίζω πως θα ψηφίσω AT THE GATES για λόγους ιστορίας και παλαιότητας, αλλά πρέπει να το σκεφτώ. Γενικά με κάλυψε ο deathster.
Είναι τρομερά δύσκολα τα πράματα όμως, γιατί το λαρύγγι και το στυλ του Lindberg είναι αυτά που είναι και είναι αξεπέραστα. Οπότε κρίνουμε ουσιαστικά τι, τις συνθετικές ικανότητες των υπόλοιπων μελών των συγκροτημάτων;;;
GREAT DECEIVER στο Αν είχατε πάει; Από το περισσότερο ξύλο και τη μεγαλύτερη πόρωση που έχω βιώσει σε συναυλία. 150 άτομα όλα κι όλα, έγινε της πουτάνας, ο lindberg ήταν μία απόλαυση.
Ο λόγος που εμμένω σε αυτή τη συναυλία και όχι στην DISFEAR, πουχου, είναι η μικροσκοπική προσέλευση (ντροπή), παρά το γεγονός ότι η συναυλία είχε προωθηθεί ως THE GREAT DECEIVER featuring ΤΗΟΜΑΣ THOMAS LINDBERG by AT THE GATES. Ντροπή για τον κόσμο, καλύτερα για εμάς που ήμασταν εκεί να απολαύσουμε 8)
Ντάξει πολλά τέτοια σκηνικά έχουν συμβεί κατά καιρούς…Και όντως είναι κρίμα…Αλλά αν σκεφτείς ότι εσύ είσαι ο κώλος (=κωλόφαρδος) που έζησε αυτή την εμπειρία τότε δεν σε νοιάζει πολύ
τεράστια προσωπικότητα ο κύριος Lindberg. προσωπικά αγαπημένη ερμηνεία το Cold από At the gates με διαφορά. Από τα μεγάλα λαρύγγια του death χώρου!!! 8)
Deathster δεν κάνεις το poll να έχει 2 επιλογές?? Για να μην έχουμε τόσο ξεκάθαρο νικητή
2 επιλογες ? Και ποιες θα ειναι αυτες ?
τον έχω δει λάιβ με great deceiver, disfear και at the gates.
Στους ATG ήταν ο Λιντμπεργκ, στους Disfear ήταν αλητεία, στους Great Deceiver έκανε αυτό που του αρέσει.
Ψηφίζω Great Deceiver γιατί ήταν και η πρώτη φορά που τον είδα. 
deathster εννόω να μπορούμε να επιλέξουμε 2 πράγματα
Bleeding ποια χρονιά ήταν το λαιβ από great deceiver? (ωραία τα πες πάντως)
οκ δεν πειράζει. μένει ως έχει
Άντε, πάω με Bleedin και ψηφίζω GREAT DECEIVER, λόγω πάθους. Εμού και αυτού(-ών).
Ψηφισα Ατ Δε Γκειτς,γιατι δεν υπαρχουν οι Γκροτεσκ.Τα πρωτα ντεμο και των δυο εχουν τα πιο σαπια φωνητικα του λιντμπεργκ ανετα.
Disfear ρε!!!
@Worst:Το λαιβ Great Deceiver ηταν στο Αν το 2005 και η μπαντα εκοψε κωλους εκεινο το βραδι(αξεχαστη θα μου μεινει η εικονα του Lindberg να τα χει παιξει εντελως και να ξαπλωνει στη σκηνη).
Ποοοο ρε μερικοί από’ δω έχετε δει κάτι livαρες!
Disfear λοιπόν εγώ!
(Ας ελπίσουμε να συνεχίσει με αυτούς και να μη μείνει μόνο στα 2 άλμπουμ…)