Δυσάρεστη είδηση για τον ηγέτη των Black Sabbath που διαγνώσθηκε με μορφή καρκίνου ευτυχώς τουλάχιστον σε αρχικό στάδιο! Άγνωστο τι θα συμβεί με τo tour των Sabbath αλλά και το νέο album!!!Μακάρι να το ξεπεράσει γρήγορα ο riffmaster!
Πω μόλις το διάβασα και γω! Για άλλον φοβόμουν ότι θα μας αφήσει χρόνους (βλέπε Ozzy) και από αλλού μας βρήκε! Κάτι μου θυμίζει αυτό το σκηνικό, σαν το Dio στο sonisphere της Βουλγαρίας που δεν τον προλάβαμε τον έρμο:cry: Κράτα ρε Τόνι μέχρι τον Ιούλιο!!! Κράτα γερά!!!:(:(
Μεγάλος άνθρωπος είναι, δυστυχώς! Κάποια στιγμή από κάτι θα πάμε όλοι. Τουλάχιστον να προλάβουμε να δούμε κλασικούς sabbath και μεις που δεν τους έχουμε δει!
Girl παρακαλώ. Δεν είπα να πεθάνει ο άνθρωπος!!! Αλλά να είναι καλά στην υγεία του έστω μέχρι τον Ιούλη μην ακυρωθεί η συναυλία που τόσο πολύ θέλω να δω!
Αγαθός είσαι? Με είπες boy ενώ είμαι girl… θηλυκό πως το λένε?
Ρε παιδιά αν είναι δυνατόν δεν είπα να πεθάνει ή να αρρωστήσει ο καημένος! Αγαπάω Τόνυ!!! Απλά θέλω τόσο πολύ να τον δω και με το κλασικό line up που η ιδέα και μόνο ότι δεν θα πραματοποιηθεί πλημμύρισε τον εγκέφαλό μου! Αν είναι να βαράτε να μην ξαναμιλήσω