Tony Martin "Meet & Signing Session" στην Αθήνα στις 18 Οκτωβρίου ? No Remorse Record

Στις 18 Οκτωβρίου, 17:00 - 20:00, ο Tony Martin (ex-Black Sabbath) θα βρεθεί στο κατάστημα δίσκων NO REMORSE (Γαμβέτα 4, Αθήνα) σε ένα ειδικό meet & signing session, όπου θα συνομιλήσει με φίλους και οπαδούς των Black Sabbath. Το ίδιο βράδυ ζήτησε να παρευρεθεί και στη συναυλία των Accept!

O Tony Martin κρατούσε το μικρόφωνο των Black Sabbath από το 1987 μέχρι το 1997 (με μια διακοπή όπου επανήλθε ο Dio για το album “Dehumanizer”) κυκλοφορώντας μαζί τους μνημειώδη albums όπως το “Headless Cross” και “Tyr”.

Επίσης, έχει κυκλοφορήσει προσωπικούς δίσκους, ενώ έχει και αρκετές συμμετοχές σε διάφορες μπάντες και projects όπως Empire, Giuntini Project, Phenomena, Dario Mollo/Tony Martin κτλ.

Ο Τony Martin θα έχει μαζί του και το τελευταίο solo album του, αλλά και το ?The Third Cage? από Dario Mollo/Tony Martin.

Τον είχα δει πριν 4-5 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, 100 άτομα όλα κι όλα, αλλά είχε πλάκα. Και είχε και Geoff Nichols μαζί! Είχε υπογράψει και τότε αυτόγραφα μετά, ωραίος τύπος. Είχαν ανέβει κάτι τύποι από Αθήνα που ήταν φανατίλα Tony Martin, είχαν τρελαθεί!!

Ήμουν και εγώ εκεί! Γαμώ live ήταν :slight_smile: :slight_smile:

Και μια μέρα πριν είχε Glenn Hughes! Ωραία πράγματα

δεν το χάνω λέμε

Το μητ εν γκρητ δεν με ενδιαφερει να πω την αληθεια, αλλα αν ειναι να παιξει κανα λαιβ, εστω ακουστικο, θα πηγαινα σερναμενος. Δεν τον βαζουν να ριξει καμια πενια σε κανα Ρεηνμποου οπως ειχε γινει με τον Κλαρκ και τους Τραμπλ… και κοσμος θα μαζευοταν και καλο για αυτον θα ηταν.

Έτσι! Και Glenn εκεί ήμασταν! (“You shut up when I’m singing soul”, κάτι τέτοιο δεν είχε πει;)

Ποιος χέζει τα αυτόγραφα; Ρε βάλτε τον να παιξει με την κιθαρίτσα του να μας τρελάνειιιιι

Ναι ναι θυμάμαι έκανε ένα φωνητικό solo και ντάξει κάποιοι μιλούσανε και λέει. Did I come to shit in your office?

Φωνάρα αλλά οκ περίεργος

οντοπικ 99.9% θα είμαι αθήνα εκείνες τις μέρες οπότε μέσα με τα μπούνια

Γκαντεμιά

http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=16160

ετσι ακριβως ειπε και καλα εκανε! 8)

ειχαμε περασει ωραια εκεινο το σκ ε? :smiley:

Θα είναι στο revenge τελικά το βράδυ ο Tony