Tool live in terravibe!

κοιτα δε ξερω τι μου λες. το μονο που ξερω ειναι οτι πρωτη φορα με ενοχλησε γενικα καπνος σε συναυλια. και πιστεψε με εχω δει αρκετες για να μπορω να κρινω.:wink: το θεμα δεν ειναι μονο η φυση του καπνου αλλα και ποσο πυκνος ειναι στον αερα.:wink:

αργκ! μακαρι. λαστμορντ μλκ. μμμ…

αθαρα προσωπικη μου αποψη τα οσα ακολουθουν

οι Tool ειναι πολυ μεγαλη μπαντα

οσοι το ‘ειδαν’ το ειδαν και ειναι τυχεροι

οι υπολοιποι keep on bitching

παντα ετσι συνεβαινε με τις πολυ ευφυης μορφες τεχνης

καποιοι τις καταλαβαιναν και επιναν νερο στο ονομα τους

καποιοι αλλοι οχι καιε βρισκαν κατι για να πουνε

παντα ετσι συνεβαινε και παντα ετσι θα συμβαινει

οσοι εδω μεσα λενε το κοντο και το μακρυ τους απλα δεν εχουν κατλαβει τι εστι Tool

δεν πειραζει

εμεις κανουμε τον σταυρο μας που υπαρχουν και γραφουνε ΤΕΤΟΙΑ μουσικη

αυτα.

ΥΓ : οσοι εδω μεσα εχουν κατανοησει τι ΔΙΣΚΟΣ ME AΡΧΙΔΙΑ ειναι το aenima ας μπουνε στο ww.toolbootleg.dl.am και ας κατεβασουνε οτι παιζει απο 1996-8

νομιμο lsd σε ηχητικη μορφη , μια ευγενικη μορφη των Tool Laboratories Inc.

μη το παρεις στραβα αλλα την λες στον μεγαλυτερο tool-maniac του site. :lol:

και βασικα ειναι γεγονος οτι οι οπαδοι των Tool ειναι ισως οι μονοι που αν πεις κακο λογο για την μπαντα τους ειναι σα να τους εβρισες τη μανα.:lol: το βλεπω κι απο φιλους μου.

παιδια χαλαρα. κουβεντουλα κανουμε. αν δε μπορεις να συζητησεις για τη μουσική τοτε ο σκοπος της εχει αποτυχει. και ο βασικος της σκοπος ειναι η ψυχαγωγια, οχι οι μαχες. 8) :stuck_out_tongue: ολοι προσωπικη αποψη εκφραζουν. κανω ενα quote φιλε μου…

…για να δεις οτι κανεις δεν εχει αμφισβητησει την προσφορα τους.

μη βιαζεστε να κρινετε. ιδου τι εγραψα πριν και τι υπαρχει ως κειμενο στο site.

δεν τη λεω σε κανεναν

απλα μην χαλιεστε ρε μαγκες ασκοπα

οτι σας χαλαει μην το κρατατε πλαι σας

παντως πλακα-πλακα ολοι ασχολουνται με τα ‘εργαλεια’

love them or hate them

οντως οι ink floyd/led zeppelin των 90sο-00s

το 10k days παντως δεν με τρελανε

ελπιζω να βγαλουν ενα δισκο στο υφος των solo δισκων του friipp (frippertronics…)

ιδωμεν…

Quote:
Originally Posted by Angmar
εδω ειναι η επισημη αποψη μου για τους Tool. http://www.rocking.gr/review1426.php

μη βιαζεστε να κρινετε. ιδου τι εγραψα πριν και τι υπαρχει ως κειμενο στο site.

θα συμφωνησω 101%

το aenima ειναι τοσο μα τοσο γαμημενα πολυεπιπεδο που το πιστευω ακραδαντα οτι μεγαλο μερος των ατομων που ‘ακουνε’ tool δεν εχουν καταλαβει τι εστι παιζει…

κριμα.

Φίλε awake, λυπάμαι που το λέω, αλλά επειδή έχω παρατηρήσει πως όπου σταθείς και όπου βρεθείς διαφημίζεις το site με τα bootleg των Tool, εάν επαναληφθεί θα διαγραφούν όλα τα links.

Thanks.

φιλε κουρου δεν διαφημιζω τιποτα

απλα μοιραζομαι κατι που ειδα και μου αρεσε και πιστευω οτι θα αρεσει και σε αρκετους εδω μεσα που ακουνε tool

ουτε λεφτα βγαζω ουτε κατι αλλο μη αλτρουιστικο

προς τι η ενοχληση σου λοιπον ???

αν δλδ το βαλω ως υπογραφη μου στο αβαταρ μου θαναι οκ ??

ψυχραιμια

εχουμε πολυ σημαντικοτερα πραγματα να ασχολουμαστε νομιζω…

το βρηκα τελικα! :smiley: :smiley:

In a recent interview with Britain’s Kerrang! magazine, the members of TOOL spoke about the 77-minute, 11-song prog-metal odyssey:

“We’ve all been listening to a lot of MESHUGGAH,” admitted guitarist Adam Jones. “I see a lot of them in us and us in them, and they really have a very experimental prog side to them. I don’t think it was like, ‘Okay, right here were going to play like MESHUGGAH,’ but more, ‘Oh my God, that’s come out a MESHUGGAH moment…’”

meshuggah rules ρεεε!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Τα περισσοτερα απο οσα λετε με αφηνουν αδιαφορο.Ενα δεν καταλαβαινω…Αυτοι που δεν τους αρεσε το “10.000 days”…Τι ακριβως σας χαλασε???Απλα αυτο γιατι δεν το καταλαβαινω αυτο το νεο γλυφιτζουρι μεταλοπατερισμου…Ευχαριστω

κανω quote παλιο σου ποστ φιλε μου. δε σου μιλησε κανεις προκλητικα ουτε σε προσεβαλε στο εν λογω τοπικ. οποτε καλυτερα να μη λεμε για μεταλλοπατερες. υπάρχει κάτι χειρότερο από μεταλλοπατεριλικια. η αγνοια. μη παρεις προσβλητικά οσα σου λέω, αλλα πραγματικά δε μου αρέσει το ύφος που έχεις στα περισσότερα ποστ σου. αν θελησεις να συζητησουμε, μη μιλας απαξιωτικα. παρολα αυτα θα σου απαντησω.

εμενα ναι, δε μου αρεσε τοσο το 10.000 days. το θεωρω αδυναμο και ότι χάνει στις δομές του καθώς πολλές ιδέες προέρχονται από εποχή Lateralus. απλά θελαν να συνδυάσουν ψυχεδελεια με αυτον τον ηχο και βγηκε ενα αποτέλεσμα κάπως προχειροφτιαγμενο. σε κομματια οπως το Rosetta Stoned το καταλαβαινεις.

προσωπικη μου αποψη.

Μεταλλοπατερισμός δεν είναι να μη σου αρέσει το 10000 days. Είναι να κράζεις όποιον του αρέσει.

Μεταλλοπατερισμός δεν είναι να σου αρέσει το 10000 days. Είναι να κράζεις όποιον δεν του αρέσει (aka TheGrudge)

Φαντάσου να έβγαινε κανείς να κράξει την καλλιτεχνική αξία των Tool…Tι να πω :dunno:

Edit by Cozy:

Καλά κατάλαβες, δε μας αρέσει το ύφος σου. Τώρα για το ποίος είναι κομπλεξική πλειοψηφία και ποιος όχι, μιλούν τα γραπτά σου. Ενώ λοιπόν εμείς, όπως μας ευχήθηκες, θα πάμε να συνουσιαστούμε, εσύ πήγαινε δες κανένα ιατρό. Το έχεις περισσότερο ανάγκη. Άντε περαστικά.

Εχεις πλακα…

Τουλάχιστον δεν του έκανες quote :stuck_out_tongue:

Έλεος! Να προσπαθεί να την πει ο ένας στον άλλο για τη μουσική. Στο δημοτικό πιο σοβαροί είμασταν μου φαίνεται… [-X

Η γοητεία της μουσικής έγκειται στην ολοκληρωτική έλλειψη αντικειμενικότητας. Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό ακούει μουσική για λάθος λόγους…

σωστος.

αντικειμενικα μιλωντας το aenima ειναι οτι καλυτερο βγαλανε ποτε οι ΤοοΛ (χαχαχαχαχα)

:lol3:

Ει, το κάνατε εντιτ πριν το διαβάσω :frowning:

Επειδη ηξερα που θα κατεληγε το ποστ του…8)