κοιτα δε ξερω τι μου λες. το μονο που ξερω ειναι οτι πρωτη φορα με ενοχλησε γενικα καπνος σε συναυλια. και πιστεψε με εχω δει αρκετες για να μπορω να κρινω. το θεμα δεν ειναι μονο η φυση του καπνου αλλα και ποσο πυκνος ειναι στον αερα.
μη το παρεις στραβα αλλα την λες στον μεγαλυτερο tool-maniac του site. :lol:
και βασικα ειναι γεγονος οτι οι οπαδοι των Tool ειναι ισως οι μονοι που αν πεις κακο λογο για την μπαντα τους ειναι σα να τους εβρισες τη μανα.:lol: το βλεπω κι απο φιλους μου.
παιδια χαλαρα. κουβεντουλα κανουμε. αν δε μπορεις να συζητησεις για τη μουσική τοτε ο σκοπος της εχει αποτυχει. και ο βασικος της σκοπος ειναι η ψυχαγωγια, οχι οι μαχες. 8) ολοι προσωπικη αποψη εκφραζουν. κανω ενα quote φιλε μου…
μη βιαζεστε να κρινετε. ιδου τι εγραψα πριν και τι υπαρχει ως κειμενο στο site.
θα συμφωνησω 101%
το aenima ειναι τοσο μα τοσο γαμημενα πολυεπιπεδο που το πιστευω ακραδαντα οτι μεγαλο μερος των ατομων που ‘ακουνε’ tool δεν εχουν καταλαβει τι εστι παιζει…
Φίλε awake, λυπάμαι που το λέω, αλλά επειδή έχω παρατηρήσει πως όπου σταθείς και όπου βρεθείς διαφημίζεις το site με τα bootleg των Tool, εάν επαναληφθεί θα διαγραφούν όλα τα links.
In a recent interview with Britain’s Kerrang! magazine, the members of TOOL spoke about the 77-minute, 11-song prog-metal odyssey:
“We’ve all been listening to a lot of MESHUGGAH,” admitted guitarist Adam Jones. “I see a lot of them in us and us in them, and they really have a very experimental prog side to them. I don’t think it was like, ‘Okay, right here were going to play like MESHUGGAH,’ but more, ‘Oh my God, that’s come out a MESHUGGAH moment…’”
Τα περισσοτερα απο οσα λετε με αφηνουν αδιαφορο.Ενα δεν καταλαβαινω…Αυτοι που δεν τους αρεσε το “10.000 days”…Τι ακριβως σας χαλασε???Απλα αυτο γιατι δεν το καταλαβαινω αυτο το νεο γλυφιτζουρι μεταλοπατερισμου…Ευχαριστω
κανω quote παλιο σου ποστ φιλε μου. δε σου μιλησε κανεις προκλητικα ουτε σε προσεβαλε στο εν λογω τοπικ. οποτε καλυτερα να μη λεμε για μεταλλοπατερες. υπάρχει κάτι χειρότερο από μεταλλοπατεριλικια. η αγνοια. μη παρεις προσβλητικά οσα σου λέω, αλλα πραγματικά δε μου αρέσει το ύφος που έχεις στα περισσότερα ποστ σου. αν θελησεις να συζητησουμε, μη μιλας απαξιωτικα. παρολα αυτα θα σου απαντησω.
εμενα ναι, δε μου αρεσε τοσο το 10.000 days. το θεωρω αδυναμο και ότι χάνει στις δομές του καθώς πολλές ιδέες προέρχονται από εποχή Lateralus. απλά θελαν να συνδυάσουν ψυχεδελεια με αυτον τον ηχο και βγηκε ενα αποτέλεσμα κάπως προχειροφτιαγμενο. σε κομματια οπως το Rosetta Stoned το καταλαβαινεις.
Καλά κατάλαβες, δε μας αρέσει το ύφος σου. Τώρα για το ποίος είναι κομπλεξική πλειοψηφία και ποιος όχι, μιλούν τα γραπτά σου. Ενώ λοιπόν εμείς, όπως μας ευχήθηκες, θα πάμε να συνουσιαστούμε, εσύ πήγαινε δες κανένα ιατρό. Το έχεις περισσότερο ανάγκη. Άντε περαστικά.