Tool live in terravibe!

Ορισμενα απο τα αιτηματα μου ειναι χρονια αιτηματα ανθρωπων που τους ακουνε απο την αρχη τους (απο το πρωτο τους live) και π.χ. μεχρι να βγαλουν επισημο DVD εγω θα λεω οτι πολλες φορες μας γραφουν και αυτο δεν δικαιολογειται με τιποτα.
Στην τελικη εμεις τους υποστηριζουμε και πρεπει ειδικα οταν ειμαστε πεπεισμενοι (λογω της καταρτισης τους ) οτι θα βγαλουν ενα σοβαρο αποτελεσμα καπου να εισακουστουμε.
Ξερετε ποσα ατομα θησαυρισανε στο ebay πουλωντας αθλια live τοσα χρονια? Επισης υπηρχαν περιπτωσεις που δεν τα εστελναν καν .
Δικαιουμαστε πιστευω ενα DVD με τον ηχο που πρεπει , την καλλιτεχνικη υποστηριξη που πρεπει και την αρτιοτητα που πρεπει. Aλλωστε στην εποχη της εικονας ειμαστε και τοσα χρονια ειναι αναποστατο κομματι τους .

Το θεμα του 10Κ D ειναι υποκειμενικο και δεν μπορει να στηριχτει με επιχειρηματα . Εμενα μου εδωσε αυτα που ζηταγα σε αλλον δεν εδωσε κλπ. κλπ. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι προετοιμαζουν τον κοσμο για πιο ψυχεδελικες καταστασεις που θα τους βολεψουν και με την χρηση της τεχνολογιας (που την κατεχουν οσο λιγοι στον κοσμο) αλλα και με το περασμα του χρονου και το γεγονος οτι μεγαλωνουν.

Κλειδωστο τοτε ρε Φασιστα Tooliban . Καλα λεει ο Angmar μετα αλλα ποιος τον ακουει .
Εισαι καλεσμενος μου οποτε γουσταρεις (εμεις θα την βγαλουμε στην γυρα ακουγοντας στονεριες μην το ψαχνεις) .

ωραιος ο νταζ. οντως, δε λες πραγματα που δεν ισχυουν.

βασικα δε προσπαθω να πεισω κανεναν.:stuck_out_tongue: απλα σε μια φαση παρερμηνευτηκαν οσα ειπα (π.χ. ακουγομουν και καλα ως ο κακος εντιτορ που κραζει την συναυλια) ενω εστιαζα σε αλλο θεμα. να μη βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους ρε μαν; 8) μη μας λενε και μλκς στο κατω - κατω, και διχως να φταιμε μαλιστα.

Angmar δε διάβασα κάτι τέτοιο από κανέναν, ότι είσαι ο κακός έντιτορ που κράζει τη συναυλία… Απλά γράσφτηκαν υπερβολικά πολλά αρνητικά από διάφορους γι’αυτό το live που κατά τη γνώμη μου -και τη γνώμη άλλων- ήταν άδικο να γραφούν τόσα μα τόσα αρντηικά πια. Ακόμα και το ότι η συναυλία στο Ελληνικό ήταν αντικαπνιστική θυμήθηκαν #-o Λες και ήταν κακό το ότι ήταν “άκαπνη”.

Τώρα από κει και πέρα, τα αρνητικά των Τουλ τα ξέρουν-ξέρουμε όλοι οι οπαδοί τους. Είναι αυτή τους η ιδοτροπία σε πολλά πράγματα, η κακή σχέση με τα μίντια/δημοσιότητα/φωτογραφίες που κατέληξε να ερμηνεύεται ως σταριλίκι (γιατί δε με αφήνουν να τους βγάλω φωτο οι ψωνάρες, για να μη χάσουν λεφτά;), άντε και το σετ λιστ όπως ανέφεραν κάποιοι -που δε συμμερίζομαι-.

Δε συμφωνώ στο ότι “α η κουβέντα δεν έχει νόημα πια” , πάντα έχει νόημα η κουβέντα όταν ακούγονται απόψεις και δε σπαμμάρουμε κτλ.

Μόλις ξύπνησα, για ό,τι δε βγάζει νόημα από το ποστ μου, ζητώ ταπεινά συγγνώμη :oops:

βασικα για να ξερεις, πολλα πραγματα τα λεω σε χαλαρο υφος οπως την συγκεκριμενη φραση στα bold. ειναι ετσι ο τροπος γραφης μου στο φορουμ, καθως γενικα δε μου αρεσει να την λεω και να ειμαι τιγκα σοβαρος οταν προκειται για μουσικη.

το δευτερο σχολιο για την “ακαπνη” συναυλια εγω το ανεφερα. οντως εχεις δικιο, θα ηταν καλο κατι τετοιο. αν ομως σου λενε no smoking guys και απο την αλλη γεμιζουν οι ιδιοι τον χωρο με καπνους για τα λειζερ, ε τοτε σε κοροιδευουν στα μουτρα σου. και να σου πω την αληεθια το τσιγαρο ποτε δε με απασχολησε στα λαιβ, ενω εκει ο καπνος ηταν ψιλοενοχλητικος για την αναπνοη.

Ναι, το κατάλαβα ότι ήταν σε χαλαρό ύφος! :slight_smile: Δεν είπα ότι το έλεγες στα σοβαρά! :wink:

Όσο για την άκαπνη… Τι να πω; Δεν ήμουν στο Ελληνικό, το ανέφερα και κάπου πριν. Γι’ αυτό σχολιάζω μόνο αυτό με τον καπνό και όχι τίποτα σετ λιστ κτλ. Δεν ξέρω πόσο ενοχλητικός είναι ο καπνός για τα λέιζερ που λες :-s Υποθέτω όμως ότι είναι αναγκαίο κακό. Αφού είχαν τα λέιζερ, δηλαδή. Το ότι “ντουμάνιαζαν” το χώρο αυτοί με τον καπνό για τα λέιζερ, δε σημαίνει ότι έπρεπε και το κοινό να ντουμανιάζει σε νικοτίνη και στο άλλο :hippy:

Αυτά :smiley:

Μεσα στο μυαλο μου εισαι ΑΛΗΤΗ!:stuck_out_tongue:
Και γω πιστευω οτι το 10k D ηταν μονο η αρχη.
Επισης θα διαφωνησω και γω με τη σειρα μου για τα περι θεοποιησης και εξωγηινης καταγωγης και της μη κατανοησης απο τους"αλλους"του τι θελουν να πουν και οτι μονο λιγοι τους καταλαβαινουν και τετοια,λες και πριν αγορασω τα cd τους πρεπει να καταθεσω πιστοποιητικο οτι ειμαι στη MENSA.Παντως και μονο το γεγονος οτι συζηταμε για τις"ιδιαιτεροτητες" τους οσο δεν το κανουμε για αλλα 50 συγκροτηματα μαζι,αυτο και μονο αποδεικνυει απο μονο του πιστευω το ποσο πετυχημενη-εμπορικα-τουλαχιστον ειναι αυτη η μπαντα και το ποσο καλα προωθειται.Ο Daz ξερει καλυτερα απ ολους μας τα τερτιπια του μανατζμεντ και το ποσο δυσκολο ειναι να φτασει κανεις σ αυτο το σημειο και μπορει να το επιβεβαιωσει νομιζω.Επιστημονες και σ αυτο δηλαδη.Και ας μην εχουν ουτε οι μισοι οπαδοι τους τη δισκογραφια του Robert Fripp και της παρεας του και ας μην πηρε ποτε το αυτι τους τους Magma…:wink:

Α ναι για σημερα το καλυτερο συγκροτημα του κοσμου ειναι οι Dead soul tribe. :stuck_out_tongue:

Χμμ συμφωνώ, δεν είναι ούτε εξωγήινη μπάντα, ούτε η πιο έξυπνη/ιδιοφυής κτλ αλλά δεν είναι πιο δύσκολο να την προσεγγίσεις από ότι ας πούμε τους System of a down ή ακόμα και τους Opeth ξέρω γω; Δε λέω για πιστοποιητικά στη MENSA και τέτοια, αλλά γενικά είναι πάνω από το μέσο όρο από άποψη νοήματος. Για να δώσω ένα παράδειγμα, άλλο η Έβδομη Σφραγίδα και άλλο το Requiem for a dream. Και οι δύο ταινιάρες αλλά κάπως διαφορετική η δυσκολία στο να προσεγγίσεις το “νόημα”.

Χαζές λέξεις όμως, “νόημα” κτλ, αλλά δεν ξέρω πώς να το εκφράσω :-s 8O

Όσο για το ότι συζηταμε για τις “ιδιαιτεροτητες” τους… Εκείνο το “τουλάχιστον” με εμποδίζει να καταλάβω αν μπορώ να το επισημάνω ή όχι :lol: Τεσπα, σημαίνει μόνο το ότι είναι επιτυχημένη εμπορικά; Όχι και το ότι η μπάντα αυτή, καθαρά σαν μπάντα, ούτε Maynard, ούτε καπνοί, ούτε σετ λιστ -απλά και απέριττα- σηκώνει συζήτηση;

χμ ναι. καταλαβαινω τι λες. παντως δε νομιζω οτι θα εκανε καποια διαφορα. τεσπα προσωπικη αποψη το ολο θεμα.

τους δισκους τους πολλοι θα ηθελαν να τους βγαλουν. αυτους και των Psychotic. και αν οχι, θα επρεπε. η συγκινηση στο πρωτο λαιβ ειχε πιασει 60 βαθμους θερμοκρασια (λεμε τωρα). κοσμος πωρωμενος οσο δε παει. μονο τα καγκελα δε δαγκωναμε. τους αναγκασαμε να βγουν παλι επειδη φωναζαμε επι 20 λεπτα μετα το τελος του σετ.

δε με χαλαει το υφος. εκεινο που με χαλασε ειναι οτι πηγαν να κανουν και τα δυο (παλιο & νεο στυλ) και μαλλον δε τους βγηκε τοσο καλα. το επομενο το περιμενω ή κατωτερο, ή πολυ πολυ καλυτερο. time will tell. θελω να πιστευω οτι το χουν μεσα τους.

Μια μικρη παρατηρηση για μην τρελαθουμε τελειως…

Αλλο ο καπνος του τσιγαρου και γενικα οταν καιγεται κατι και αλλο ο τεχνητος καπνος των εφε…

Koιτα,νομιζω πως εχει να κανει καταρχην με τα σημεια αναφορας του καθενος,οσο ελιτιστικο κι αν φανταζει κατι τετοιο εκ πρωτης οψεως.Τα γκρουπ που αναφερεις εχουν κι αυτα μια δικη τους ταυτοτητα(πολυ ιδιαιτερη μαλιστα και τα 2)και οι οπαδοι τους μπορουν να σου φερουν τα ιδια ακριβως επιχειρηματα υπερασπιζοντας τα.Δηλαδη πολυ πιο απλα,δε βρισκω το λογο να μπαινουμε σε συγκρισεις του τυπου-οι ταδε ρε εχουν επηρεαστει απ τον γερμανικο Εξπρεσιονισμο και τον"γαλαζιο καβαλαρη" ενω ρε οι αλλοι διαβαζουν espresso και τρωνε βανιλια υποβρυχιο-γιατι στην τεχνη γενικοτερα εχω την εντυπωση πως,οπως εχει αναφερθει και σε απειρες περιπτωσεις σ αυτο το φορουμ μονο,η αντικειμενικοτητα δεν ισχυει.

Τωρα για τις “ιδιαιτεροτητες” ανεφερα τις λεξεις-εμπορικα τουλαχιστον-γιατι ειναι ισως το μονο αντικειμενικο μετρησιμο μεγεθος της επιτυχιας του γκρουπ.Κατα τ αλλα,εκει που εγω κι εσυ ως οπαδοι θα βρουμε το κατι παραπανω που θα μας κανει να συζηταμε για ωρες για το τι θελει να πει ο ποιητης,αλλος μπορει απλα να βλεπει το παραλληρημα ενος τυπα που ειναι απλα high on acid ξερω γω και να τα θεωρει ολα θεμα image και διαφημιστικων τρικ.Σε καθε περιπτωση η συζητηση(για να ερθω και στα οσα ειπε ο φιλτατος pot πριν)ειναι κατι χρησιμο πιστευω,ασχετα αν πειστει κανεις και αλλαξει αποψη ή οχι.:-k

Nαι,υπηρχαν fillers στο δισκο,καποια πραγματα θα μπορουσαν να ειναι λιγοτερο"ακατεργαστα",αλλα και μονο οτι εδειξαν σημαδια του οτι στην πορεια θα προσθεσουν καινουρια στοιχεια,οπως θελουμε να ελπιζουμε ολοι,ειναι θετικο πιστευω.
Ειναι πολλα χρονια στο κουρμπετι πλεον για να ναι αψεγαδιαστοι.
Μακαρι να κανουν κατι εντελως διαφορετικο γιατι αλλοι με τη δικη τους πετυχημενη συνταγη(και μερικες φορες πολυυυυυ λιγοτερο πετυχημενη)βγαζουν τον ιδιο δισκο ξανα και ξανα και ξανα και δε διαμαρτυρεται και κανεις…
Οπως και να χει…ιδωμεν!!:slight_smile:

Πραγματικά παρατηρώ σαν χάνος την συζήτηση …

Ρε παίδες , τι κακό ειναι αυτό με την μπάντα …
Κατανοώ τις αντιδράσεις ορισμένων που προσπαθούν να παραθέσουνε τα επιχειρήματα τους , έναντι των LATERALικών εξωγήινων που ανακαλύψανε την μπάντα το 2001+ , αλλά μπένετε στο τριπάκι να κάνετε συζήτηση πάνω σε αυτά τα θέματα???

Καθείς με τα κολήματα του.

Το αποτέλεσμα κρίνεται μόνο απο την πάρτη του καθενώς.

Στην τελική όποιοσ γουστάρει ξαναπάει σε Live τους , και όποιος όχι κάθεται σπίτι του.

Κρυφά νοήματα και παπαρούνες μπλε, εξωγήινοι και ασύμετρες απειλές (!!!) …

Σε λίγο θα αναλύουμε αν έκλασε ο Μαινάρδος και αν η κλανιά του έκανε αντίλαλο στο mouth box του Jones …

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!

Let it be … πάει τελείωσε , όποιος γούσταρε μαγκια του , όποιος όχι , πάλι μαγκιά του …

Δεν αναλύαμε περί κλανιών νομίζω :roll: Ούτε για κρυφά νοήματα ειπώθηκε κάτι. Η λέξη “νόημα” αναφέρθηκε, θέλοντας να δείξουμε απλά ότι η μπάντα δίνει πρόσφορο έδαφος για συζήτηση - πολλή συζήτηση.

Τώρα αυτά με τους Λατεραλικούς Εξωγήινους του 2001+ δεν τα καταλαβαίνω :smiley: :roll: Εγώ το 2004 τους ανακάλυψα, πειράζει; :roll: :stuck_out_tongue:

Ρε δε πα να τους ανακαλυψες και χθες , τι εγινε . Αν νομιζουν καποιοι οτι πεφτει αναλυση τους πληροφορω οτι εδω ειναι παιδικη χαρα . Αν απαριθμησω τι εχει ειπωθει τοσα χρονια παιδια θα τα παιξετε εδω μεσα.

Παραδειγμα. Ειχαν βγει καποιοι μετα το 10Κ και ελεγαν οτι αν προσθεσεις την διαρκεια του Wings for Marie - Part 1 μαζι με το viginty tres (κρατηστε τη σειρα) σας βγαζει τη σουμα του Wings Part 2 οποτε ισχυριζονταν οτι αμα τα βαλεις ταυτοχρονα να παιζουν θα καταλαβαινες οτι ειναι συγχρονισμενα . Ειπατε τιποτα για αναλυση?

Ειναι μεγαλη ιστορια καλως η κακως αφου το εχουν διαλεξει οι ιδιοι οι Tool να ειναι . Για τον Hokam που ειπε για το μανατζμεντ θα του ελεγα οτι ειναι το απολυτο στυλ για να δημιουργησεις ενα μυθο με μαθηματικη ακριβεια αλλα εγω ειμαι θιασωτης του ολοκληρωτικου μανατζμεντ (αναλαμβανει τα παντα) με προσανατολισμο ομως στον πελατη τυπου Rammstein που το θεωρω το ιδανικο.

Nαι αυτο το ειχα ακουσει.#-o

Σε αυτες τις φασεις οπως και με το συγχρονισμο του dark side of the moon με την ταινια του Μαγου του Οζ κ.α τετοια,προκαλει δεος το ποσο ελευθερο χρονο εχουν καποιοι ανθρωποι…

σχετικο-ασχετο αυτο που θα πω.

αυτο που λες για τις πιο ψυχεδελικες καταστασεις,εννοεις μουσικα?
ισχυουν καποιες φημες που τους θελανε να ακουνε ολη μερα meshuggah οταν ηχογραφουσαν το αλμπουμ?
γιατι δηλαδη αν ακουγανε και τους βγηκε ετσι ο δισκος τοτε εχουνε ενα φοβερα twisted way of creating music!

Mην αρχισουμε τρελα με το τι ακουει ο καθενας . Υπαρχουν μουσικοι που ακουν ελαχιστα και υπαρχουν μουσικοι οπως ο MJK που εχει πολλους γυρω του που του δινουν ιδεες και για να γινω πιο συγκεκριμενος δεν θα αποκλεισω αυξημενη “επιρροη” αυτου του τυπου στο επομενο δισκιο. Παραδειγμα … http://www.myspace.com/lustmord

Αμαν,τι τρομοκρατικο χτυπημα ηταν αυτο παλι???8O

Φτουσου ρε και μπηκα τελειως ανυποψιαστος να διαβασω ακομα ενα απλο ποστ για τους Τοοl.:stuck_out_tongue:

Πω το παθα…