Tool live in terravibe!

καλα στην αμερικη ξερουν και την beyonce ακομα και οι πετρες αλλα αυτο δε λεει κατι.:lol:

περαν της πλακας, το πιστευω οτι αυτα που λες ισχυαν εως ενα σημειο. το ειπα και πιο πριν. το Lateralus που τους εφτιαξε, ταυτοχρονα τους κατεστρεψε. αυτο ομως ειναι οφ τοπικ και αν θελετε αναλυω την αποψη μου σε αλλο θρεντ.

προφανως δεν ειδες τι ειπα παρακατω που συνεχισα να εξηγω.:stuck_out_tongue:

αμα πια! κατευθειαν να με κατηγορησετε. αρκουδειδες :stuck_out_tongue: ε, μπορω να εχω αποψη για το σετ λιστ καθως και τα υπολοιπα γεγονοτα της 10.000 days εποχης που ανεφερα στα αλλα ποστ μου.:stuck_out_tongue:

επισης αυτο που αναφερθηκε για τη διαρκεια στο σετ λιστ δεν ισχυει. φετος ηταν μειωμενη σε αρκετα λαιβ.

εντιτ: να ξερετε παντως οτι πανω στο σανιδι για μενα ολες οι μπαντες ειναι ισες. ειναι αυτο που λεμε οτι το γκρουπ δεν απαιτει σεβασμο, αλλα τον κερδιζει. δε λεω ασφαλως οτι δεν επαιξαν γαμω κτλ ή οτι αμφιβαλλω για την αξια τους. απλα το λεω με την εννοια οτι στην κριτικη εχω συνηθως ψυχρη λογικη, οποιο γκρουπ και να ειναι.

δε φανταζεστε ποσο ασχημη εντυπωση μου εκανε το ολο “ban smoking” θεμα στο ελληνικο. δεν ηταν θεμα για σταριλικι. προφανως θελαν να σπασουν πλακα (προσωπικη αποψη). ειμαι οπαδος, οχι προβατο (γενικα μιλωντας)

εμενα η αποψη μου ειναι,οτι ωντας οπαδοι μιας εξισου “αλλης” μεγαλης μπαντας,και καμια 30 χρονια μεγαλυτερη τους,εκτος απο τη μουσικη επηρεαστηκανε προφανως και σε αλλα πραματα.και αμα κρινω απο τη συμπεριφορα ορισμενων ατομων σε αυτο το θεμα,ευτυχως που αυτη η “αλλη” μπαντα δεν μας εχει επισκευτει.και λογικα δεν προκειται,με την παιδεια που διακατεχει την ελληνικη νοοτροπια!

Γιαννη σοβαρεψου γιατι εκτιθεσαι αγορι μου και ειναι κριμα. Οταν λεω οτι τους ξερουν και οι πετρες εννοω οπαδοι , μη οπαδοι , προμοτερς , φωτογραφοι , δημοσιογραφοι , τηλεορασεις κλπ. γιατι οι πρακτικες τους ειναι παγιωμενες εδω και μια δεκαετια (plus) τωρα οπως το τι αφηνουν φωτο υπο αυτες τις συνθηκες μονο στο πρωτο τραγουδι π.χ.

Oσο για το καπνισμα ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ (ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ) εμενα στο Ελληνικο με πειραξε αφανταστα που δεν συμμορφωνοσασταν αλλα ειπαμε διαφορα νοοτροπιας και πολιτισμου (αν και τον διδαξαν οι αρχαιοι υμων προγονοι τους οποιους ξεχνατε ).

Επισης κοψτε την πλακα με τους εξωγηινους και την καλυτερη (δεν υπαρχει τετοιος ορος) μπαντα του πλανητη γιατι θα σας κοροιδεψει και ο ιδιος ο MJK . Οπως εχει πει και ο ιδιος " παιδια πηραμε το Grammy οποτε σεβασμος τωρα" . Αν εβγαζαν καθε χρονο τρελο αλμπουμ και κανανε 2 τριωρα λαιβ την ημερα τοτε μπορει και να ηταν γκρουπαρα για σας .

Συμπερασμα…δεν μας παρατατε ολοι με τις αμπελοφιλοσοφιες σας

NU VIRGOS ΡΕΕΕΕΕΕΕ :lol:

επιτελους!!καποιος που ειχε ιδια αποψη με μενα!!

Ενα πραγμα με προβληματιζει μονο…Ο μεταλοπατερισμος ΖΕΙ ακομα…ΚΑι περα απο αυτον ζει και η μαλακια και ανοριμοτητα στισ καρδιες μας.Ειμαστε για τον πουτσο και βαζω και μενα μεσα για να μην παρεξηγηθει κανεις και πει οτι κρινω τους αλλους…Να σται καλα

πωπω ρε νταζ ελεος. το ειπα στη δευτερη παραγραφο οτι εκανα πλακα. σε λιγο θα τα βαζω και σε bold για να μη μου τη λετε.

επισης διαφωνω καθετα με το θεμα νοοτροπια. δε μιλαμε για θεμα φωτογραφιων κτλ. οταν ο αλλος εχει πληρωσει 52 (!) ευρω στο ελληνικο, δε μπορει να εχεις βγαλει ανακοινωση για το καπνισμα και απο την αλλη να γεμιζεις το χωρο με ντουμανια.

δεν ειναι θεμα ιδιοτροπιας. εως ενα σημειο σου λεω ναι, ηταν ετσι οπως ελεγες η νοοτροπια τους. πλεον ομως μου φαινεται περισσοτερο πασαρουν το look του anti-star παρα ειναι.

προσωπικη μου αποψη το θεμα. αν δε συμφωνεις δε μπορω να κανω κατι γι αυτο.

εντιτ: οσον αφορα το “καλυτερη μπαντα του πλανητη” αυτο ειναι προσωπικη αποψη. εμενα το 10.000 days με απογοητευσε και δε το περιμενα. περυσι τους εφαγαν λαχανο οι celtic frost που εβγαλαν παλι κατι νεο αν και απειχαν 15 χρονια απ τη σκηνη. δε το εχει ξανακανει μπαντα στον πλανητη.

Eιπα να κοπει η πλακα με τις αναφορες απο καποιους σε εξωγηινους και καλυτερη μπαντα του πλανητη , ισως δεν ημουν διευκρινιστικος αλλα ειπα οτι αυτο θα το κοροιδευε και ο MJK οποτε δεν ξερω ποσο αλλο διευκρινιστικος μπορει να γινω.

Ελπιζω να μην περασουν αλλα δεκα χρονια για να καταλαβεις οτι δεν εχουν αλλαξει αποψεις.

Το θεμα του καπνισματος και μονο που το συζητας λυπαμαι.

Τελος απο μενα ειστε ελευθεροι να βγαλετε χολη .

Ok. No problem.

μπα, χολη δε βγαζω. απλα λεω την αποψη μου και βλεπω πως ειχα δικιο. ακομα και συ νταζ που εισαι απο τα πιο ανοικτομυαλα ατομα του φορουμ, δε θες καν να συζητησεις την αντιθετη αποψη για Tool. επανερχομαι δηλαδη σε οσα ειπα πριν. πιο πολυ παιχνιδι των media ειναι φιλε μου παρα πραγματικοτητα. αλλα αμφιβαλλω αν εχεις μπει σε διαδικασια να το σκεφτεις. αλλο ο μουσικος να ειναι εκκεντρικος, και αλλο να ειναι αγνος σε αυτο που κανει.

δειτε το ζωντανο παραδειγμα: διχως να εχω καν αναφερθει στο αν ηταν καλη η εμφανιση τους/παρουσια ή οχι, ακουσα ηδη αρκετα απαξιωτικα σχολια. εκτος αν ειναι αμαρτια να σχολιασω το σετ λιστ. μαλλον αλλος εκτιθεται daz. εγω σε οτι ειπα ειχα επιχειρηματα. και για το σετλιστ που λες οτι παντα ειχαν την ιδια διαρκεια, μαλλον κανεις λαθος. σε αρκετα που εχω δει παιζουν και πανω απο 2 ωρες…

εντιτ: αν επιθυμεις συνέχεια στο θεμα, τα λεμε σε αλλο τοπικ. δεν εχω κανενα προβλημα. απλα δε θελω να γινει εντελως off topic η κουβεντα εδω.

Οι TOOL παίζουν manimux 2 ώρες, αν δεις σε κάθε live από το 2006 μέχρι και τώρα αυτό έκαναν. Τώρα αν κάποιος έχει μείνει σε εποχές lateralus που εκεί έπεζαν μέχρι και το third eye, είναι λίγο πίσω. Τώρα γιατί φωνάζετε για την διάρκεια και το setlist δεν μπορώ να καταλάβω, αφού ήταν γνωστά… Αλλά πάντα έτσι δεν γίνεται; Πως ορίζει ο καθένας μία καλή συναυλία; Μία καλή μπάντα; Αυτά είναι στον καθένα… Άλλος θέλει την μπάντα να κοπανιέται από το πρώτο μέχρι το τελευταίο κομμάτι, μαζί και αυτός. Άλλοι θέλουν να παίζουν τα τραγούδια που θα ήθελε αυτός. Εγώ ξέρω ότι ήρθαν οι TOOL 2η φορά και δεν μάζεψαν πάνω από 6.000 κόσμο… που σε άλλη χώρα αυτός ο αριθμός ήταν sold out από την πρώτη μέρα έκδοσης εισητηρίων… Άλλοι φωνάζουν για τις φωτογραφίες, αλλά αυτό και αν δεν είναι γνωστό… Οι άνθρωποι κάνουν ότι γράφει το συμβόλαιο που υπογράφουν, τώρα δεν θα κάτσουν να σκάσουν ούτε για μένα ούτε για κανέναν. Καμιά φορά σκέφτομαι πως είμαι ‘θύμα’ που ακούω και σκάω τόσα λεφτά για αυτή την μπάντα, αλλά τι να κάνουμε μ’αρέσει και έχω δεχτεί όλα αυτά.

το πα και πριν και μαλλον δεν το πιασατε!αντιγραφουν τους KING CRIMSON σε ολο τους το μεγαλειο!!!και δεν εννοω μονο τη μουσικη!!!

το θεμα ειναι εχουμε την παιδεια να δεχτουμε την ευγενικη παρακληση\ιδιοτροπια ενος συγκροτηματος?

Originally Posted by Angmar
επισης διαφωνω καθετα με το θεμα νοοτροπια. δε μιλαμε για θεμα φωτογραφιων κτλ. οταν ο αλλος εχει πληρωσει 52 (!) ευρω στο ελληνικο, δε μπορει να εχεις βγαλει ανακοινωση για το καπνισμα και απο την αλλη να γεμιζεις το χωρο με ντουμανια.

E τότε με αυτήν την λογική να μην έφερναν αυτοί καπνούς, αλλά να παρακαλούσαν τον κόσμο να ντουμανιάσει πολύ τον χώρο - ΚΑΙ οικονομία ΚΑΙ ξεχαρμάνιασμα…

ΣΕ κλειστό χώρο, όπου η σκηνή είναι ψηλά - όπως στο hangar - σκεφτείτε ότι όλος ο καπνός θα ανέβαινε πάνω, μέσα στην μούρη τους. Μόνο εγώ βρίσκω λογικό το αίτημά τους για το μη-κάπνισμα? Στο κάτω κάτω της γραφής κλειστός χώρος είναι !

Τελικά θέλουμε να γίνουμε Ευρώπη μόνο όπου μας συμφέρει…

Όχι μόνο εσύ… Και όλοι όσοι καταλαβαίνουν ότι από το ντουμάνι δε θα μπορούσαμε να σταθούμε όρθιοι, Κυρίως οι μη-καπνιστές. Τσιγάρων με καπνό και με άλλο :roll: Εδώ ρε παιδιά στη Μαλακάσα και κόντεψα να φτάσω σε κατάσταση… εχμ νιρβάνας με τον καπνό των διπλανών μου. Στο Ελληνικό δε θέλω να φανταστώ πώς θα ήμουν. The Pot.

#-o

:thumbup:

Όπως δε θα καπνίσεις στο θέατρο, έτσι δε θα καπνίσεις και σε μια συναυλία. Εκτός αν βρίσκεις πως η συναυλία έχει περισσότερα κοινά με το γήπεδο…

Great one.

εχμ. δηλαδη με τους καπνους που εβγαζαν οι ιδιοι δε ντουμανιαζαν; σιγουρα κανεις πλακα.

επισης sgnl δε διαφωνω οτι μαλλον εχεις δικιο αλλα δε με απασχολει τοσο. τεσπα κανενας δε καταλαβε τι θελω να πω και το αφηνω εδω. βαρεθηκα να εξηγω τα ιδια και τα ιδια σε οσους εχουν θιχτει. και αν το lateralus θεωρειται πολυ πισω, τι να πουμε δηλαδη…

εντιτ: ειναι η πρωτη φορα που οπαδοι μιας μπαντας απαγορευουν ρητα την εκφραση αντιθετης αποψης οπως και εγινε πριν καποιες σελιδες. δεν ειδα κανεναν να σταθει στα θετικα που ανεφερα. αντιθετως 3 φορες εξηγησα τα ιδια που παρερμηνευτηκαν.

εδω ειναι η επισημη αποψη μου για τους Tool. http://www.rocking.gr/review1426.php

αν αυτο το κειμενο σας φερνει κατα νου ατομο που δε γουσταρει τη μπαντα τοτε ειναι κριμα. επειδη αυτο λενε ολοι εδω και τοσες σελιδες.

καλημερα και απο μενα

κατι σχετικο-ασχετο με τους tool

στο θεματακι με τα bootlegs ανεβασα τα links για να κατεβασετε καποιες συναυλιες τους απο 1996-8 (ειναι την περιοδο του aenima tour)

ειναι παρα πολυ αξιολογες καποιες ειναι επιπεδου soundboard

αυτα.

Οοps … Παρακαλουνται ολοι στο Τοοl Army να αποσυρουν τα στρατευματα αμεσως γιατι γιναμε καθεστωτικοι σαν τους Θεατρακηδες και δεν πρεπει να συμβαινει αυτο 8)

Λοιπον πρωτος εγω θα εκφερω εμπεριστατωμενη αρνητικη αποψη και καλουνται ολοι οι Tool soldiers να ακολουθησουν.

Βγαζουν καθε 5 χρονια αλμπουμ.
Δεν κανουν μακρας διαρκειας live και δεν κανουν encore.
Eιναι στατικοι και υπερβολικα τεχνοκρατικοι στα live προς χαρην του show αλλα και οταν ηταν μπροσταρης ο MJK παλι κατι κουφα εκανε οποτε καλα εκανε και κρυφτηκε.
Ο τραγουδιστης τους ειναι ενας μπασταρδακος (δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσα μπορω να του συρω για λογους προσωπικους).
Βγαζουν ακαταλαβιστικα κλιπακια και εχουν εμμονες με τα γαμωματια (οκ το καταλαβαμε).
Δεν βαζουν τους στιχους στα booklet και καλουμαστε σαν μαλακες καθε φορα να γραφουμε στιχους και ερμηνειες.
Παραειναι επαγγελματιες , το ροκ δεν ειναι επαγγελμα , γαμημενοι.
Δεν εχουν βγαλει ενα live DVD τοσα χρονια και παραπονιουνται για την ποιοτητα τοσων bootleg που κυκλοφορουν . Ε οκ τοτε μαλακες βγαλτε κατι .

Οι οπαδοι τους ειναι αλλη φαση πιο γαματα αλλα ας αφησω κι αλλους Tooliban να πουν και αυτοι αρνητικα γιατι μπορω να συνεχισω μεχρι αυριο.

Εμπρος Tooliban !!! Ti σας ενοχλει απο τα Eργαλεια ?

Νεα τροπη στο τοπικ ελπιζω να με αφησει ο Κομης…

Επισης μια ωραια ιδεα για τοπικ ειναι " Θαψτε το αγαπημενο σας συγκροτημα" .

βασικα δε με ενοχλει απολυτως τιποτα απο αυτα. δεν ειναι τοσο αυτο το θεμα. απλα εχω παρατηρησει διαφορα σκηνικα μου με κανουν να πιστευω οτι την ψωνισαν με το Lateralus. εχω αναφερει καμποσα πιο πισω και αιτιολογησα τις θεσεις μου.

επισης το 10.000 days με ξενερωσε πολυ. ενω οκ, ειναι ωραιο δισκακι, μου κανει μπαμ οτι ειναι προχειροφτιαγμενο. οι ιδιοι παραδεχτηκαν πριν 3 εβδομαδες αυτο που πιστευα, δηλαδη οτι μερη του τα έχουν παρει απο την εποχη του Lateralus… κανει μπαμ λες και εχουν τζαμαρει σε παλιες τους ιδεες.

αυτο το ρημαδι το Rosetta Stoned. μπορουσαν ρε γμτ να το κανουν πολυ καλυτερο. εχει κατι μερη που λες οκ, εδω τι στο καλο κανουν; δε θελω να ειμαι φιλος του “the pot” για να απολαυσω το δισκο (αν με πιανεις:p ).

επισης μετεπειτα το ολο σκηνικο με τα media και το παιχνιδι του anti-star. γινοταν μια προωθηση που υποννοουσε ακριβως το αντιθετο. λεω οκ, λογικο. ειναι η εταιρια απο πισω. οταν ομως βλεπω κομπλεξισμους εκει που πρεπει για το image και τους οπαδους να γινουν πιο ανθρωπινοι, ε μου τη δινει. παιζουν πλεον το παιχνιδι των media, και ειναι το αντιθετο απ οτι γινοταν.

αυτα πανω κατω.

Ειλικρινά πιστεύετε πως αυτή η κουβέντα θα καταλήξει κάπου? Επιχειρήματα επιχειρημάτων ω επιχειρήματα, προσωπικές απόψεις επί προσωπικών απόψεων(που δύσκολα αλλάζουν) και καλά να είμαστε να μιλάμε γι΄αυτό μέχρι την επόμενή τους συναυλία. Οκ…κουβέντα να γίνεται, αλλά μετά; Αφού δεν πρόκειται να αλληλοπειστούμε, δεν πάμε καλύτερα μια βόλτα στον Daz να δούμε από κοντά το tool mobil του και να σφαχτούμε για το αν είναι καλύτερο από το bat mobil?:stuck_out_tongue: