Tool live in terravibe!

Το management του κάθε γκρουπ είναι υπεύθυνο για την ενημέρωση των media. Νομίζεις ότι έτσι ξεκινάμε να πάμε να βγάλουμε φωτογραφίες? Ζητάμε άδεια από την διοργανώτρια εταιρεία η οποία σε συνεργασία με το management του γκρουπ δίνει τις άδειες. Και επειδή έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές με την συγκεκριμμένη εταιρεία δεν είναι θέμα τις εταιρείας. Το ξέρεις ότι τα pass για τους φωτογράφους τους δώθηκαν μαζί με τα χαρτιά που έπρεπε να υπογράψουν, μόλις 45’ πριν την έναρξη? Έπρεπε όμως να το ξέρω και αυτό…

Και επειδή ανέφερες τους Aerosmith, ναι, μας άφησαν, αλλά σχετικά με τους όρους, είχαν αναρτηθεί 2 ημέρες πριν στο χώρο των συντακτών και των media και είχαν ενημερωθεί ακόμα και για το που θα σταθεί ο καθένας.
Αν δεν ήθελες δεν πήγαινες. Και ήταν για 3 τραγούδια και με flash και ήταν οι Aerosmith.
Δεν ξέρω για ποιο festival λες. Εγώ λέω για festival που φωτογράφισα εγώ και όχι τι άκουσα.

Αν θεωρείς σωστή την στάση των TOOL, δικαίωμα σου. Σεβαστή, αλλά όχι και αποδεκτή.

Eσυ απο τα λεγομενα μου συμπερανες οτι κρινω τη θεση του συγκροτηματος σαν σωστη η οχι?
Μαλλον δεν ξερω να γραφω…Αλλωστε η δουλεια αυτη ειναι δικια σας που κρινετε και δεν ειναι δικια μου δουλεια. Απλα στην Αμερικη τους ξερουν και οι πετρες στην Ελλαδα οχι. Για τη διοργανωτρια εταιρεια απαντησες μονος σου τι παιζει.

Οσο για τα αλλα… ελα παππου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου :lol:

epitelous enas pou exei piasei ti esti tool.

www.toolbootleg.dl.am

na katevasete kana bootleg na kaeite

oi tool einai h megalyterh mpanta twn teleytaiwn 25 etwn

osoi akoune muse kai placebo mallon den 8a tous akoumpisoun para epidermika

san enan gnwsto mou pou h8ele na parei tshirt gia mia gkomena pu goustarei kai akouei skyladika

kante ton stavro sas pou estw kai to 2007 tous eidame se kalo synavliako xwro

allos enas pou exei katalavei ti esti tool.

ewpishs gia trela bootlegs tool

dwste sto google.com ‘bootleg matrix’

to 1o link einai to zhtoumeno site

kante ena registration kai ksekinare katevazete

stellara epeidh mallon eisai pitsirikas sygxwreisai pou den exeis diavasei gia tous tool

oi tool den kanoun pote encore

apo to aenima tour kai meta pote den exoun kanei encore

anti8etws to xlevazoun to ‘encore’

kai ton dekemvrh to aenima htan sto setlist eksarxhs

xalarwste loipon kai mexri na katalavete oti oi tool den einai apla mia mpanta gia na kaneis headbangibg kai na to paizeis ‘psagmenos’ mhn lete megales kouvebntes

filika panta

awake

Φίλε awake, καλώς ήρθες! Πριν συνεχίσεις τα post διάβασε τους κανόνες του φόρουμ, γιατί τα greeklish απαγορεύονται.

Πάντως εγώ γουστάρω και Muse και Placebo και, προφανώς, και Tool 8)

ta sevh mou

καλως σας βρηκα

σορρυ για τα greeklish δεν το ηξερα

:slight_smile:

Ρε awake δεν βαρέθηκες? 3 σελίδες σπαμ για τα bootleg σου, έλεος δηλαδή…

mr editor η γνωση δεν ειναι ποτε αχρηστη…

φιλικα παντα

awake

Εχεις απολυτο δικιο,αλλα νομιζω οτι επειδη υπαρχει αντιστοιχο τοπικ οπου ποσταρονται bootlegs θα ηταν πιο ταιριαστα τα links εκει.

Και για του λογου το αληθες,τσεκαρε και ποσταρε οσα θες…

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=2239

δεν το ηξερα καινουργιος γαρ…

ουτως η αλλως κολλαει με το θεματακι νομιζω…

Οκ και καλωσηρθες!:smiley:

Θα μου επιτρεψεις ομως να διαφωνησω οτι κολλανε τα links με το θεματακι,μια και το τοπικ ειναι για σχολιασμο του live στο Τerravibe.Βεβαια δεν ειμαι moderator Και δε μου πεφτει παραπανω λογος,αλλα θα προτιμουσα να διαβαζα σχολια τις τελευταιες 3 σελιδες…Φιλικα παντα!
:wink:

Όπως τα λέει ο φίλτατος hokam. Στο τοπικ για τα bootleg ταιριάζουν όλα αυτά, εδώ είσαι off topic. Ούτε εγώ είμαι mod αλλά λογικά θα στα μεταφέρουν. Καλώς μας ήρθες πάντως.

@Awake

α)Καλώς ήρθες.
β)Θέλω να ελπίζω ότι δεν έχεις ποστάρει κάποια επίσημη κυκλοφορία γιατί απαγορεύονται
γ)Όχι Greeklish όπως σου είπε και ο έταιρος mod Cozy
δ)Μπορείς να τα γράφεις όλα σε ένα ποστ? Δεν επιτρέπουμε το διπλοποστάρισμα και εσύ πέτυχες για πρώτη φορά στα χρονικά του φόρουμ, το οκταπλοποστάρισμα!!!:stuck_out_tongue:

@Petros_kar

Πέτρο, το ξέρω ότι εσύ πήγες για δουλειά στους Tool. Στον Στάθη πήγαινε το σχόλιο που πήγε για να παρακολουθήσει τη συναυλία και μόνο :wink:

Πιτσιρικάς ναι, αλλά αρκετά μεγάλος για να ξέρω πως αυτό ορίζεται ως ελιτισμός.

Και για να μην μπλεκόμαστε με θέματα encore, ήχου κλπ κλπ, εγώ θα πω πως σε τελική ανάλυση η συναυλία δε μου άρεσε γιατί ήταν ΑΝΕΥΡΗ. Εν αντιθέσει με το Ελληνικό, όπου παρά τις γνωστές αντιξοότητες είχα βγει σε κατάσταση νιρβάνας…

Οι συναυλιες των Tool δεν ανευρες, ειναι εγκεφαλικες. Δεν πας να τα σπασεις, δεν πας να κοπανηθεις. Στο Ελληνικο κι εσυ κι εγω και πολυς κοσμος ακομα βγηκαμε σε κατασταση Νιρβανας επειδη τους ειδαμε για πρωτη φορα. Οταν βλεπεις για πρωτη φορα ενα συγκροτημα που γουσταρεις παρα πολυ λογικο ειναι να περασεις καλα χωρις να πολυσκεφτεις αν ο ηχος ηταν καλος, αν η μπαντα απεδωσε καλα κτλ. Ολα μοιαζουν τελεια…

φιλε chris

τσεκαρε το site www.toolbootleg.dl.am

προσωπικα σου συνιστω να κατεβασεις τα live απο 1996-8

οντως τοτε οι τυποι ηταν θεοι

τωρα ειναι ημι8εοι

αλλα και παλι ειναι 1 κλαση πανω απο ολα τα rock group

φλε μου απ’οτι ευκολα μπορει να καταλαβει κανεις οι τοολ ειναι η αγαπημενη σου μπαντα…το να λες ομως οτι ειναι η καλυτερη μπαντα των τελευταιων 25 ετων η μια κλαση πανω απ’ολα τα υπολοιπα συγκροτηματα ειναι υπερβολη…αυτη ειναι η γνωμη σου…για μενα πχ υπαρχουν συγκροτηματα πολυ πιο συμαντικα απο τους τοολ και πιστευω και για πολλους αλλους…

Tσου.Οι Nu Virgos πατανε ολα τα συγκροτηματα χαμω με τα 12-ποντα τακουνια τους.:stuck_out_tongue:

Και περα απ την πλακα,ο καθενας εχει και απο ενα “αγαπημενο” γκρουπ που ειναι μια κλαση πανω απ ολους.Για σενα ειναι οι Tool,για αλλους οι Las Ketchup.Η αντικειμενικοτητα σ αυτες τις περιπτωσεις παει περιπατο ως συνηθως,οποτε κι εγω παω να ακουσω το μεγαλυτερο συγκροτημα ολων των εποχων,που για σημερα ειναι οι Dream Theater.Aυριο θα ειναι οι Hatfield and the North,το αποφασισα(ειπε και τραβηξε προς το δασος.).

Επισης εχω να πω οτι συμφωνω με Daz και λοιπους για οσα λενε για την αρτιοτητα και τον επαγγελματισμο των Tool,τη σχεση τους με τα μιντια,την ιδιαιτερη καλλιτεχνικη τους φυση κτλ,αλλα ακομα και ανεκαθεν να επαιζαν τοση ωρα που παιζουν,προσωπικα το βρισκω πολυ λιγο.Βεβαια αλλοι και αλλοι παιζουν μια ωρα και ζηταν 50ευρα.Ναι μεν,αλλα οι απαιτητικες μουσικες εχουν και απαιτητικους ακροατες,οποτε οσο και αρτιοι να ειναι στα live,για μενα θα ειναι αλλη μια μπαντα που-ρε γαμωτο-θα μπορουσε να παιξει και περισσοτερο.Μεχρι τοτε θα θεωρω απολυτες κορυφες αλλους οι οποιοι δεν βιαζονται τοσο να ξεμπερδεψουν με το live της μερας.Στην τελικη οταν βγαζεις δισκο καθε 5 χρονια και περιοδευεις για αλλα 2,εχεις μπολικο χρονο και φυσικα και budget να προετοιμασεις μεγαλυτερο σετ και video και και κολοκυθια ριγανη.Για ολο το υπολοιπο πακετο,συμφωνω με το γκρουπ στη νιοστη.

Λοιπόοοον έχοντας διαβάσει αρκετές σελίδες πριν, την γκρίνια των μεν και την υπεράσπιση στους Tool των δε, θα πω κι εγώ μια-δυο κουβέντες…

Καταρχήν, στους Τool δεν πας να χτυπηθείς σαν το χταπόδι. Πας για την (μουσική-οπτική) εμπειρία που θα σου προσφέρουν. Και είναι masters στο είδος τους και ειδικοί σε αυτό! Το show τους δεν είναι το κερασάκι στην τούρτα όπως είπαν κάποιοι, ούτε στέκει το “απογυμνώστε το live από τα εφέ να δείτε αν άξιζε”. Τα εφέ συμβάλλουν στο ψυχεδελικόν του πράγματος, δεν είναι για να μας “μπερδέψουν” και να μας αποπροσανατολίσουν ούτε είναι για να νιώθουμε ότι βλέπουμε τηλεόραση.

Ο ήχος ήταν μια χαρά, όχι καμπάνα από την αρχή αλλά καμπάνα στη συνέχεια (μετά το Jambi). O Maynard ήταν -πάλι- λίγο κομπλεξικός και απόμακρος. Ε και; :smiley: Έτσι είναι ο Μaynard. Οι Τοοl είναι γενικά love or hate μπάντα. Ιδιαίτερα ο Maynard είναι ακόμα πιο love or hate :lol: :slight_smile: Ήταν όντως πιο χαμηλά από τους άλλους, αλλά… έδωσε ρέστα και το ίδιο και ο Danny και ο Justin. O Adam λίγο άγαλμα, αλλά δεν πειράζει, γυρίζει ωραία βίντεο και είχε και ωραία κοτσιδάκια, το μικρό σπίτι στο λιβάδι :stuck_out_tongue: :smiley:

Για το set list τι να πω, εγώ έχω προσωπικές αδυναμίες το Ticks and Leeches, 10,000 Days, Aenema. Ε δεν τα έπαιξαν. Δεν πειράζει! Η διάρκεια μια χαρά ήταν. Γκρίνιαξα στην αρχή, αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι η εμπειρία που λέγεται Tool δε μετριέται σε λεπτά, είναι ένα progressive ψυχεδελικό show που είτε με διάρκεια 1 ώρας είτε 2 ωρών, θα σε ταρακουνήσει αλύπητα.

Χμμμ όσο για τις photos, κι εγώ ήθελα αναμνηστικό από το live γι’αυτό πήρα ένα μικροσκοπικό μπλουζάκι να κολλήσω στο παράθυρο του αυτοκινήτου μου :stuck_out_tongue: Δεν είχα πάει στο τσίρκο να βγάζω φωτογραφίες τις αρκούδες. Εκτός αυτού, ξέραμε όλοι από πριν ότι αφενός η μαγνητοσκόπηση -γενικά- απαγορεύεται και ότι οι Εργαλείοι :stuck_out_tongue: -ειδικά- έχουν σκάλωμα, δε θέλουν φωτογραφίες. Οπότε, το σεβάστηκα.

Τέλος ρε παιδιά… Αντί να λέμε πόσο τυχεροί είμαστε που είδαμε Tool τώρα που είναι ακόμα σε ακμή (και όχι στα 60 τους), στη Μαλακάσα με καλό ήχο και σκηνή, με 40 ευρώ στο pitch ακριβώς μπροστά στη σκηνή και γενική είσοδο 25 ευρώ… Γκρινιάζουμε. Δηλαδή έλεος. Στους Scorpions όταν έρθουν ΠΑΛΙ τι θα λέμε;

Αυτά! Καλώς σας βρήκα!

Καλως μας ηρθες και δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο…

Αυτό ακριβώς. Ένα τέτοιο συγκρότημα, δύο φορές σε 9 μήνες δεν έχει ξαναγίνει.
Τους ευχαριστούμε και τους περιμένουμε ξανά σύντομα.