Λοιπόοοον έχοντας διαβάσει αρκετές σελίδες πριν, την γκρίνια των μεν και την υπεράσπιση στους Tool των δε, θα πω κι εγώ μια-δυο κουβέντες…
Καταρχήν, στους Τool δεν πας να χτυπηθείς σαν το χταπόδι. Πας για την (μουσική-οπτική) εμπειρία που θα σου προσφέρουν. Και είναι masters στο είδος τους και ειδικοί σε αυτό! Το show τους δεν είναι το κερασάκι στην τούρτα όπως είπαν κάποιοι, ούτε στέκει το “απογυμνώστε το live από τα εφέ να δείτε αν άξιζε”. Τα εφέ συμβάλλουν στο ψυχεδελικόν του πράγματος, δεν είναι για να μας “μπερδέψουν” και να μας αποπροσανατολίσουν ούτε είναι για να νιώθουμε ότι βλέπουμε τηλεόραση.
Ο ήχος ήταν μια χαρά, όχι καμπάνα από την αρχή αλλά καμπάνα στη συνέχεια (μετά το Jambi). O Maynard ήταν -πάλι- λίγο κομπλεξικός και απόμακρος. Ε και;
Έτσι είναι ο Μaynard. Οι Τοοl είναι γενικά love or hate μπάντα. Ιδιαίτερα ο Maynard είναι ακόμα πιο love or hate :lol:
Ήταν όντως πιο χαμηλά από τους άλλους, αλλά… έδωσε ρέστα και το ίδιο και ο Danny και ο Justin. O Adam λίγο άγαλμα, αλλά δεν πειράζει, γυρίζει ωραία βίντεο και είχε και ωραία κοτσιδάκια, το μικρό σπίτι στο λιβάδι

Για το set list τι να πω, εγώ έχω προσωπικές αδυναμίες το Ticks and Leeches, 10,000 Days, Aenema. Ε δεν τα έπαιξαν. Δεν πειράζει! Η διάρκεια μια χαρά ήταν. Γκρίνιαξα στην αρχή, αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι η εμπειρία που λέγεται Tool δε μετριέται σε λεπτά, είναι ένα progressive ψυχεδελικό show που είτε με διάρκεια 1 ώρας είτε 2 ωρών, θα σε ταρακουνήσει αλύπητα.
Χμμμ όσο για τις photos, κι εγώ ήθελα αναμνηστικό από το live γι’αυτό πήρα ένα μικροσκοπικό μπλουζάκι να κολλήσω στο παράθυρο του αυτοκινήτου μου
Δεν είχα πάει στο τσίρκο να βγάζω φωτογραφίες τις αρκούδες. Εκτός αυτού, ξέραμε όλοι από πριν ότι αφενός η μαγνητοσκόπηση -γενικά- απαγορεύεται και ότι οι Εργαλείοι
-ειδικά- έχουν σκάλωμα, δε θέλουν φωτογραφίες. Οπότε, το σεβάστηκα.
Τέλος ρε παιδιά… Αντί να λέμε πόσο τυχεροί είμαστε που είδαμε Tool τώρα που είναι ακόμα σε ακμή (και όχι στα 60 τους), στη Μαλακάσα με καλό ήχο και σκηνή, με 40 ευρώ στο pitch ακριβώς μπροστά στη σκηνή και γενική είσοδο 25 ευρώ… Γκρινιάζουμε. Δηλαδή έλεος. Στους Scorpions όταν έρθουν ΠΑΛΙ τι θα λέμε;
Αυτά! Καλώς σας βρήκα!