Tool live in terravibe!

Χαίρομαι που οι τουλίπες τρώγωνται μεταξύ τους. Τετοιές αρπαχτές ούτε οι μείντεν, δεν κάνουν, 2 φορές σε μια περιοδεία… αχεμ … και τι προγκ και πρασινάλογα σε μια χώρα που οι μαρίλλιον δεν έχουν παίξει ή πουλάνε 70-90 κόπιες !!! \Μ/. Οι Ρας παίζουν 3 ώρες, και ο κυριος “καθηγητής” παίζει ασυλλήπτως πιο “γειά σου”- μαρία…

Αυτά… αντε τώρα να δούμε στις χειμερινές τις συναυλίες 50-100 άτομα… !

Ονλυ χαφ δι τουλιπς μπλούμντ !

αφου δεν σου αρεσουν, τι ανακατευεσαι? δεν ησουν στο live και δεν ξερεις γιατι τρωγωμαστε…
προσεχε γιατι καταντας γραφικος…[-X [-X [-X [-X [-X [-X

επ… Λίγο σεμνά.

Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, ας αποφεύγουμε τους χαρακτηρισμούς. Στον επόμενο χαρακτηρισμό (ακόμα και αν γίνεται σε κλίμα χαβαλέ όπως τώρα) θα πέσει delete…

Γούστα και απόψεις είναι αυτά παιδιά. Ο καθένας πιστεύει και κάτι διαφορετικό…

ενα bootleg τους εχω και σε αυτο το παιδι που το τραβαει στην αρχη την καμερα την ειχε κρυμμενη…αμα θες την ανεβαζω κιολας(μεχρι πριν λιγο δεν ειχα καταλαβει το γιατι)…και κατι αλλο,αμα ειχαν τοσο τρομερο προβλημα με τις φωτογραφιες δεν θα αφηναν ουτε τους επισημους φωτογραφους να τους φωτογραφησουν…αλλα βλεπεις αυτοι πληρωνουν…

Με τις φωτογραφίες στο internet έχουν πρόβλημα, όχι με αυτές στα “κανονικά” περιοδικά.
Φοβούνται μη βγούνε με φωτοΑγένεια τα κακόμοιρα τα παιδιά και άχου τι θα κάνουνε…

:lol: :lol: ναι τα κακομοιρα…:lol: :lol:

Αθλιότητα!!!
Μόνο αυτο μπορώ να πω για την συμπεριφορά προς τους φωτογράφους και στο κοινο σχετικά με τις φωτογραφιες.
Για να βγάλουμε φωτογραφίες σαν επίσημοι φωτογράφοι έπρεπε:
1.Να υπογράψουμε χαρτι με όλα τα στοιχεία μας, και σε ποιο περιοδικο θα χρησιμοποιηθούν. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να πουλήσεις φωτογραφίες σε άλλο έντυπο αν εισαι επαγγελματιας, ή να συνεργαζεσαι με παραπάνω από ένα έντυπο.
2. Άδεια να τραβήξουμε φωτογραφίες είχαμε μόνο για το πρώτο τραγούδι.
3. Φώτα δεν ανάψανε σχεδόν καθόλου στο πρώτο τραγούδι, εσκεμμένα πιστεύω για το λόγο το φωτογραφιών. Φυσικά απαγορευόταν η χρήση flash.
4. Μετά το τέλος του τραγουδιού έπρεπε να αφήσουμε τις μηχανές σε φυλασσόμενο χώρο (ευτυχώς) και να τις πάρουμε στο τέλος, αλλιώς θα μας συνόδευαν εκτός του χώρου της συναυλίας.

Να σημειωθεί ότι όλα αυτά ήταν απαιτήσεις των TOOL.

Να τους χαίρεστε.

δηλαδή αν άφηναν το κόσμο να παίρνει φωτογραφίες, θα έπρεπε μας άρεσαν περισσότερο? :roll:

αν αυτα ρε παιδια σας φιανονται απλα 1 “κολλημα” τοτε τι να πω…
να τους χαιρομαστε!!!

δεν ειπε κανεις κατι τετοιο…το αν μας αρεσαν η οχι ειναι εντελως διαφορετικο θεμα με το οτι αυτο που κανανε με τις φωτογραφιες ειναι απαραδεκτο…δε μπορει κανεις να αρνηθει οτι την εχουν δει πολυ “καλλιτεχνες” και ετσι…

αν μπερδεύεις τη μουσική με τις φωτογραφίες, τότε κάτι δεν πάει καλά. Δεν πήγες εκεί για να τραβήξεις φωτογραφίες, ούτε είναι το συγκρότημα ο προσωπικός σου κλόουν για να παίρνουν πόζες και εσύ να τραβάς ενθύμια για να λες στα παιδιά σου.

Εκεί πήγες για να ακούσεις μουσική και να χαρείς το οπτικοακουστικό υλικό που σου είχαν ετοιμάσει. Όχι για να έχεις συνέχεια υψωμένα τα χέρια σου για να τραβάς βιντεάκι και να αναγκάζονται και οι από πίσω να βλέπουν τη συναυλία μέσα από την κάμερα της οθόνης σου.

Επειδή και εγώ έχω ένα κόλλημα με το να με τραβάνε βίντεο-φωτογραφία παρά τη θέληση μου και να τη χρησιμοποιούν όπου να 'ναι δίχως άδεια, τους καταλαβαίνω απόλυτα. Ο καλλιτέχνης δεν είναι το παιχνίδι μας ή ο Άη Βασίλης με τον οποίο θα βγούμε φωτογραφία.

ΥΓ. Και όλα αυτά τα λέω, μετά λύπης που δεν πήγα στη συναυλία λόγω διαβάσματος :frowning:

Ε ναι, κι αν μοιραζαν και καραμελιτσες θα ηταν ακομα καλυτεροι…

Παιδιά μιλάμε για τους TOOL.

Η πας αποδεχόμενος τους περιορισμούς (που είναι γνωστοί από πριν), ή πας και μετά αρχίζεις την μουρμούρα γιατί το ένα και γιατί το άλλο.

Δλδ. σας πείραξε περισσότερο που δεν επιτρέπονταν οι φωτογραφίες ή ότι ο maynard βαριότανε να κουνηθεί;

Εμένα που ακούω μόνο TOOL, αυτό ήταν το αρνητικό της συναυλίας και πιστεύω αυτό έκανε και πολύ κόσμο να βρεθεί εκτός κλήματος.

μαλλον δε με καταλαβες…τη συναυλια την απολαυσα κανονικοτατα…δεν ειπα οτι δε μου αρεσε η κατι τετοιο…και το εχω ξεναπει…αλλα οταν ακουω οτι οι κυριοι δεν αφησαν ουτε τους φωτογραφους νασ κανουν τι δουλεια τους δε μπορω παρα να ξενερωνω…μη λετε πραγματα που δεν ειπα…
οσο για το σχολιο με τις καραμελιτσες ας γινουμε και λιγο αντικειμενικοι και λιγοτερο ειρωνικοι…

εσύ γιατί ξενερώνεις που δεν πήραν φωτογραφίες οι επαγγελματίες φωτογράφοι? Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω… Μήπως είσαι και εσύ λίγο υπερβολικός?

φιλε karvou για να μην λεω τα ιδια μερικες σελιδες πριν,λιγο μετα τη συναυλια καναμε την ιδια συζητηση.το γεγονος οτι βρισκω υπερβολικα ολα αυτα τα μετρα που εχουνε παρει δεν αναιρει πως μου αρεσει η μουσικη τους αλλα με κανει να πιστευω οτι οι τυποι το εχουν καβαλησει εντελως το καλαμι.(πλεον τουλαχιστον)

Οι Tool ειναι ενα απο τα πιο συνεπη ,για τον εαυτο του, συγκροτηματα στην ιστορια της μουσικης.
Αυτο που σεβομαι περισσοτερο σε εναν ανθρωπο ειναι οταν λεει οτι αυτος ειμαι και σε οποιον αρεσω , τη θεωρω μια απο τις μεγαλυτερες αρετες.

Οι Τool…

Εγιναν αυτο που εγιναν με τα απειρα σε αριθμο , αρτια (μεχρι αηδιας) live τους και κανενας δεν τους χαρισε τιποτα , αντιθετως το αρπαξαν μονοι τους (αλλος ενας λογος που τους σεβομαι).
ΠΑΝΤΟΤΕ (απο την αρχη της καριερας τους) ειχαν πανω κατω την ιδια διαρκεια στα σετλιστ.
ΠΑΝΤΟΤΕ δεν κανανε encore
ΠΑΝΤΟΤΕ απαγορευαν τις φωτογραφιες και ΠΑΝΤΟΤΕ κανανε τη ζωη πατινι στα media.
ΠΑΝΤΟΤΕ (απο τοτε που ειχαν τη δυνατοτητα) δινανε εμφαση στην καλλιτεχνικη παρουσιαση λογω των δυο μελων που ειναι διανοιες στον τομεα Arts καθως και λογω της καταρτισης τους.
ΠΑΝΤΟΤΕ ο Μaynard ηταν προβληματικος , κομπλεξικος , αλλαζονας , ανατρεπτικος , κλειστοφοβικος , αγοραφοβικος αλλα ποτε μα ποτε δεν πουλησε σταριλικι .
ΠΑΝΤΟΤΕ ειχαν αυτη την τεχνοκρατικη προσεγγιση στη μουσικη ταυτοχρονα με την πολιτικη προσεγγιση και ετσι φαινονται μια ζωη απομακροι.

ΠΑΝΤΟΤΕ οι Τοοl θα ειναι love them or hate them , ειναι η μοιρα τους.

Για πολλα μπορεις να κατηγορησεις τους Tool αλλα το μονο που δεν μπορεις να πεις τιποτα ειναι η συνεπεια τους ως προς τον εαυτο τους.
Αρα ξερεις απο πριν ακριβως τι θα παρεις απο αυτο το συγκροτημα …ετσι απλα και τιμια.

Τα σεβη μου οπως λεει και ο μεγας Pot

Επέτρεψέ μου να ξενερώνω εγώ που πήγα για να καλύψω την συναυλία εκ μέρους περιοδικού, και όχι γατί θέλω ένα αναμνηστικό από τους TOOL. Πίστεψέ με ότι από τα γκρουπ που γουστάρω να έχω αναμνηστικά, κανένα δεν κυνήγαγε τους φωτογράφους ή αρνήθηκε να φωτογραφηθεί.
Ξέρεις τι ωραία είναι να κανεις 100 χλμ. οδήγηση, να περπατάς φορτωμένος τον εξοπλισμό και να γυρνάς σχεδόν με άδεια χέρια?
Αν δεν ήθελαν να τραβήξουμε φωτογραφίες, ας το λέγανε από πρίν. Όχι να πηγαίνουμε εκεί και να μας σκάνε το παραμύθι. Δεν πάνε όλοι για χαβαλέ και αναμνηστικές φωτογραφίες στα live.

Και μη μου πεις ότι και στο εξωτερικό έτσι είναι. Γιατί έτσι είναι πιθανά μόνο στα live των Tool.
Και λέω πιθανά γιατί τα μεγέθη των αγορών είναι διαφορετικά από χώρα σε χώρα.

Αλλά ξέχασα… εσύ δεν πήγες στο live… Αλλά έχεις άποψη.

διαβαζοντας τα ποστ των petros_kar και dazmaniak καταλαβαινω ποσο δικιο ειχε ο freedomofrock στο παρακατω σχολιο

Παντα οι κανονες του παιχνιδιου ειναι γνωστοι απο πριν και δεν φταινε οι Tool αν δεν το ηξερες απο πριν.

Χαρακτηριστικη ηταν η παρομοια αγανακτηση (δεν κρινω αν ειναι δικαιολογημενη δεν ειναι δουλεια μου) των Γερμανων συναδερφων σου που φωναζαν σε φεστιβαλ " εδω μας αφησαν οι Aerosmith και εσεις οχι " ομως η διαφορα σε αυτους ηταν οτι το ξερανε απο πριν…