Tool live in terravibe!

Συμφωνω παρα πολυ. Οποιος δε γουσταρει να μην παει. Και γιατι δηλαδη οταν τα συγκροτηματα καθε χρονο πανε Γερμανια πχ να μην ερχονται κι απο δω; Γιατι οταν πηγενουν σε αλλες χωρες εναι ΟΚ κι εδω παντα αρπαχτη;

Δεν την μαθατε ακομη την γνωστη γκρινια του “με τραβανε με το ζορι να παω ξανα στους Tool,Maiden,Placebo,HIM,Scorpions και αλλα συγκροτηματα που ερχονται πανω απο μια φορες(σαν δεν ντρεπονται) και μου παιρνουν τα λεφτα οι αλητες”;

Συγνωμη αλλα και εγω γουσταρω Tool και γουσταρω να τους δω αλλα με ενα αξιοπρεπες ηχο και σκηνικα που πιστευω οτι τωρα θα γινει!Και με μια αξιοπρεπη τιμη στο εισητηριο!

τι εισητιριο ρε? τωρα που μαθαμε την κομπινα θα’ρθω και γω Tool! :lol: :lol: :lol: :lol: #-o

Το συγκρότημα δε φταίει σε τίποτα, και 7 μέρες να του κλείσουν , θα έρθει άμα γουσταίρνει ο μάνατζερ. Η “γκρίνια” ξεκινάει από τη διαφαινόμενη διάθεση της ντίντι να εκμεταλλευτεί το ότι πολύς κόσμος πέρασε άσχημα στο (κάκιστο) πρώτο λάιβ, και να βάλει το πιο ιν συγκρότημα των καιρών μας στο χωράφι της, το οποίο αναμένεται να γεμίσει επειδή μας υποσχέθηκαν ωραίο ήχο. Αγαπάω κ εγώ τουλ, μπορεί να πάω κιόλας, αλλά όπως ακριβώς έβριζα τις δύο συνεχόμενες χρονιές των Sister και Wasp, ακριβώς έτσι θα βρίσω και γι αυτό.

Αφού έχω δίκιο ρε.

Oι Τοοl θα θελουν να τα φερουν,η didi να δουμε αν τους αφησει να τα χρησιμοποιησουν.Tους Metallica και τον Waters δεν τους αφησαν να εχουν pyros etc…μπορει να προφασιστουν οτι οι οθονες και οι προτζεκτορες θα βλαψουν την εντομολογικη πανιδα της Μαλακασας,οπου ζει το κουνουπι-βαμπιρ Lorius Didius που τρεφεται αποκλειστικα με το μεταλλο των ευρω.Κοινως με το να μην τα φερουν μπορει να κοψουν κατι στην τιμη,βγαζοντας διπλασιο κερδος στο καπακι απο τις τιμες των εισιτηριων.Με τους Tool βεβαια θεωρω απιθανο να συμβει κατι τετοιο,μια και projections και τραγουδια ειναι αλληλενδετα στο show τους,αλλα ποτε δεν ξερεις.Support θα χουν πιστευω,σπανια παιζουν χωρις καποιο.Μακαρι να εχουν κατι εξισου ενδιαφερον με Mastodon και να μη το θαψουν οπως αυτους!

Να εχουν Isis. Αλλα απο πανω. :stuck_out_tongue:

TOOL PEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! ( lol ) :^)

[QUOTE=hokam;162108]c…μπορει να προφασιστουν οτι οι οθονες και οι προτζεκτορες θα βλαψουν την εντομολογικη πανιδα της Μαλακασας,οπου ζει το κουνουπι-βαμπιρ Lorius Didius που τρεφεται αποκλειστικα με το μεταλλο των ευρω.[/QUOTE]

Ωραίος !!!:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Thumamai palia prin apo kamai 10aria xronia pou o ELLHNARAS klaigotane giati den erxontousan mpantes…Etsi arxisan na erxontai.MEsa se 1 xrono o ELLHNARAS arxise na mourmouraei.“Pali blind guardian??Ti theloun autoi oi maiden pali??METALLICA???Exoun ksanarthei”.Etsi malakes mia zwh.Mizeroi kai skatiarides oi perissoteroi metalades sthn ellada.Kai auto giati den theloun oute kan na plhrwsoun gia auto pou tous aresei.Kai krazoun tous tsiftetelades pou omws plhrwnoun oxi kathe xrono alla kathe bdomada to mpouzouki pou goustaroun.GIati xairontai kai ta spane.Toso gia ton poutso einai kapoioi kai kala latreis tou sklhrou hxou…Kai twra erxontai o TOOL.Den milame gia stratovarius.MILAME gia tous TOOL.Oti kalutero exei na epidiksei h mousikh.TO pio dunato sugkrothma apo ola.KAI pali arxizoune ta idia.Sorry paidia alla eisaste gia gelia.Oso gia ton tupo pou milise gia DARK tranquillity apla einai asteio na akous tetoies mlkies.Anarotiemai pws ginetai kai briskoun akroates auta ta kserata.

Euxaristw

Καλά ο χώρος είναι απίστευτος!!!
Θα είναι τέλεια!!!

Εξεταστική του Σεπτέμβρη ψόφαααα! χαχ :lol:

And the angel of the lord came unto me
snatching me up from my place of slumber.
And took me on high and higher still
until we moved to the spaces betwixt the air itself.
And he brought me into a vast farmlands of our own midwest.
And as we descended cries of impending doom rose from the soil.
One thousand nay a million voices full of fear.

PALI STHN ELLADA AYTOI OI APARADEKTOI?

πες τα χρυσόστομε… ν’αγειάσει το στόμα σου… γλυκάθηκε ο κάθε άμπαλλος με την Ελλάδα και έρχεται συνέχεια!!!

Ασε ρε,american bar το χουμε καταντησει…

ETSI ME TOYS KATHE LOOSERS .[-X TA MOYSIKA GIDIA TA FERNOYN TORA NA BOSKHSOYN STH MALAKASA ? AEI STO DIAOLO ME THN KATHE REZILOMPANTA ! DEN EXEI LIBADIA STHN AMERIKH ? :?

Βλέπω κάποιον από τέλη Αυγούστου να ξαναμετακομίζει Ελλάδα :lol: 8) :smiley:

http://nin.com/tour/

05 sep 07 tel aviv,
israel fair, trade &

09 sep 07 beijing,
china beijing pop festival on sale: TBA
:band:

Λέτε;
Και τώρα η ερώτηση κρίσεως: Εαν ερθουν oi NIN μαζί με τους Tool ποιοι θα είναι οι Headliners???
Εγώ είμαι με τους NIN :band:

Ας μας ερθουν πακετο οι NIN με τους Tool και δεν θα τα χαλασουμε στην σειρα:D .Παντως σε ενα φεστιβαλ στην Μπολωνια, οι NIN ειναι μου φαινεται πιο πανω απο τους Tool.

ΤΟΟL…9 months later ( η επιστροφή )*

Επειδή μια φορά δεν είναι ποτέ αρκετή, οι Tool επιστρέφουν για τα υπόλοιπα.*

Η μεγαλειώδης σκηνή του Terra Vibe και οι άνετες εγκαταστάσεις του αγαπημένου Θεματικού Πάρκου είναι το κατάλληλο σκηνικό που εγγυάται την αποτελεσματική απόδοση του συγκλονιστικού τους show χαρίζοντας στους Tool Fans την απόλυτη εμπειρία κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες !*

Οι Paul D’ Amour (κιθάρα και μπάσο), Danny Carey (τύμπανα), Adam Jones (κιθάρα) και φυσικά ο άνθρωπινος γρίφος Maynard James Keenan (φωνή) θα είναι εδώ Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες ημέρες και οι τιμές τους θα είναι οι εξής :*

Pl1 50 euro Pl2 40 euro Pl3 25 euro ( ναι καλά διαβάσατε …25 euro ! )
http://www.didimusic.gr/

8O

Δεν μπορω να δωσω κατω απο 50ευρω πλεον στην Didi.[-X Θα μου κακοφανει.Θα παρω 2 των 25 και θα κλωνοποιηθω σαν αλλη Ντολλυ.