Tool live in terravibe!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ.
Το θεωρώ αδιανόητο και θα πάω σίγουρα

meres…

ma kala re toolibania …

einai dynaton na einai kalh h synavlia otan sto epishmo ths site anaferei ton D’AMOUR ?? o opoios exei afhsei thn banda apo to 95 ???
OU kai KRA!

gia ta eishthria …kati paeina ginei …

EINAI AXRHSTOI …

Τωρα το προσεξα!!!#-o #-o #-o

Ο,τι να ναι…

Θα προτιμουσα παντως οι ΝΙΝ να ερχοταν μονοι τους…

Ουπς!!! Ουτε γω το’δα, ελπιζω να μν το’δε ουτε Justin Chancellor και παρεξηγηθει…:stuck_out_tongue: (Αυτος δε παιζει τωρα :stuck_out_tongue: )

Κοιτα ρε! Εκει που ξεγραφουμε την Didi, βαζει εισιτηριο στους Tool 25 ευρω και μας ξενερωνει!! Μπορει να παρω και το 40αρι δεν ξερω…

Καλή φάση.
Δεν είναι και λίγο πράγμα η μεγαλύτερη μπάντα του σύμπαντος να έρχεται σε ένα χρόνο, δύο φορές.

TOOL
TOOL
TOOL
TOOL
TOOL
!!!

Φανταστικό σενάριο.

Τα 25? είναι πιθανό να φανούν σε κάποιους λίγα και να λένε, “Αξίζει να δώσω 40? και να πάω μπροστά”. Αποτέλεσμα? Γεμάτο Pl2 και άδειο Pl3 και η Didi καταργεί τα διαχωριστικά και κρατάει τις ακριβές τιμές που τις θέλει ο κόσμος!!!:lol: :lol: :lol:

:-k

Παντως πρεπει να εχει φετιχ με το διαχωρισμο των τιμων η Didi. Δεν εξηγειται αλλιως. Γιατι με ενα κοινο εισιτηριο των 30-35 ευρω τα ιδια εσοδα θα ειχε…

Παιδιά εγώ τη σύντομη επανεμφάνιση και το φθηνό εισητήριο την αποδίδω σε αποδοχή (της didi? του management των tool? δεν ξέρω) της παταγώδους αποτυχίας της προηγούμενης διοργάνωσης.

Ε, ειναι προφανες πιστευω. Να μας πουν οτι ξαναφερνουν τους Tool με εισιτηριο 50-55 ευρω θα ηταν προσβολη. Οχι οτι δεν θα το περιμενα απο αυτους…

μολις τωρα ειδα τις τιμες των εισιτηριων.
Περιεργα πραγματα συμβαινουν…:-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k

ανετα τους έχουν οι Nine Inch Nails τους Tool…σε όλο τον κόσμο εκτός απο την Ελλάδα όπου αφενός υπάρχει τρελή Tool- mania (δεν είναι κακο) και αφετέρου Nine Inch Nails δεν ακούσει σχεδόν κανένας…Φυσικά θέλω headlners Nine Inch Nails, κάτσε πρώτα να δούμε όμως αν θα σκάσουνε

Ψυνομαι τρελα!!! Για 25 ευρω φυσικα!

:lol: Ντάξ. Πόσο ΘΕΟΣ είσαι; :lol:

δυσκολο στοιχημα η συναυλια αυτη για να μαζεψει κοσμο…γιαυτο πιστευω και οι χαμηλες τιμες…

6 σεπτεμβρη…εξεταστικες…σχολεια…δουλειες που ξεκινανε…βροχες…αρα που να τρεχω με τον κωλοκαιρο terravibe…μετα τις διακοπες ολοι ειμαστε σε φαση ανασυγκροτησης κσι δεν υπαρχει και πολυ ορεξη για συναυλιες…αποτυχημενη προηγουμενη διοργανωση που ισως κανει πολλους να το ξανασκεφτουν…εφυγε και η καυλα της πρωτης φορας που θελαμε παρα πολυ να τους δουμε…απο επαρχια δυσκολα να ρθει καποιος…επισης εχει προηγηθει εντονο συναυλιακο καλοκαιρι και οι πιο πολλοι εχουμε χαλασει πολλα λεφτα…ειναι παρα πολλα τα μειον για αυτην την συναυλια…

απο την αλλη…ειναι οι TOOL!!! θελουμε να τους απολαυσουμε αυτην την φορα σε καλες συνθηκες…το εισητηριο ειναι ελκυστικο…και βεβαια μην ξεχναμε πως εχουν δυνατο πυρηνα στην ελλαδα…μαζεψαν 10000 κοσμο την προηγουμενη φορα…

αρα μιλαμε για συναυλια μυστηριο…προβλεπω στην χειροτερη 6000 και στην καλυτερη 10000

εγω φυσικα θα μαι μεσα…με 40αρι…δεν γινεται η μπαντα που ονειρευομασταν καποτε αν θα ερθει στην ελλαδα και μας φαινοταν ψεμα…να ερχεται 2 φορες σε 9 μηνες και να μην ειμαι εκει

σωστη τοποθετηση…

ΝΙΝ με τουλ ε;;;…μμμ πακετο…καλο πακετο! δεν ξερω…λετε ΝΙΝ πανω απο τουλ ομως; δεν νομιζω…προσωπικα δεν με τρελαινουν και τοοοοοσο οι ΝΙΝ…

Egw eimai me tous tool.Kaloi kai oi NiN alla mhn to kseftilisoume kioas re paidia…Oi tool einai ektos anthrwpinwn oriwn

γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες please (Οι Tool θα είναι headliners, δεν υπάρχει περίπτωση τέτοιο σόου να είναι support σε άλλους)

Και ρωταω εγω τωρα, γιατι ειμαστε τοσο σιγουροι οτι θα ερθουν κι οι ΝΙΝ μαζι?

κ γω την ίδια απορία έχω,παίζει για NIN…
και αν ξέρει κανείς πότε αρχίζει η προπώληση των εισητηρίων…thanx!!