Tool live in terravibe!

Ρε παιδιά από που προκύπτει για ΝΙΝ? Αφού εκείνη τη μέρα ένας φίλος είπε ότι παίζουν στο Πεκίνο. Θα παίξει τηλεμεταφορά;

Για πες μου φιλε μου??Εσυ που ξερεις απο πωλησεις.ΜΑλλον τα εχεις μπερδεψει λιγο.Και μην ξεχνας κατι ακομα.Οι τουλ παιζουν μουσικη με @@ και οχι παραφωνα ΕΜΟ αρχιδοριφακια.Δεν εχω κατι εναντιον σου φυσικα.Ουτε θελω να σε προσβαλω.Μιλαω για τους ΝΙΝ που δεν εχουν να επιδιξουν τιποτα σχεδον εκτος απο ωραιους στιχους.Ας εκδιδανε ποιητικες συλλογες.Η μουσικη τους ειναι για κλαμaτα.Και η φωνη του Renzor ειναι χαλια.

To τι μουσική παίζει ο καθένας είναι υποκειμενικό ιδιαίτερα τέτοιοι χαρακτηρισμοί είναι τελείως προσωπικοί και δεν σημαίνει ότι είναι σωστοι.Sorry κιολας που επεμβένω…

Ρε παιδιά για κουλάρετε λίγο. Γκρουπάρες είναι και οι 2. Σε όποιον δεν αρέσουνε ας πρόσεχε. Αυτός χάνει

σωστος γκρουπαρες με τις ιδιαιτεροτητες τους…αλλα ενταξει απο την στιγμη που δεν αρεσουν σε καποιον δεν χανει…

εεε…συγνωμη…σιγουρα μιλαμε για ΝΙΝ; μηπως εννοεις καποιο αλλο γκρουπ;

εκτος αν μουσικη με @@ εννοεις το 10.000 ντέιζ που για μενα ειναι τα ξεχασμενα σεσσιονς του λατεραλους πανω στα οποια τζαμαραν επειδη η εταιρια τους πιεζε να βγαλουν κατι. ειναι φανερα ο πρωτος δισκος τουλ που χανει σε δομες κομματιων (βλ. ροζετα στόουντ). ειναι ενα καλο αλμπουμ μεν, αλλα ως εκει.

τεσπα, και παλι αποψεις ειναι αυτες. το emo παντως απορω που το ειδες.

λολ, ο υπέρμαχος των Τοολ και της μουσικης με @@ ξαναχτυπα. Καταρχην, δεν ξερω και πολλα απο πωλήσεις, απλά λιγο κοινή λογική χρειάζεται και ενασχόληση με το ροκ ΠΡΙΝ το 2001, οπόταν και βγήκε το Lateralus, για να ξέρει κανεις απλα οτι οι ΝΙΝ ειναι εμπορικα 2 φόρες τουλάχιστον μεγαλύτεροι απο τους Τοολ.
Επίσης κάποιος που έχει ζησει την δεκαετία του 90, εκτός μέταλ, σίγουρα είδε τους ΝΙΝ να επηρεάζουν τον μισό πλανήτη, χμμ, ίσως και παραπάνω, και να φτιάχνουν νέα είδη και μόδες με δίσκους σαν το αστρονομικό The Downward Spiral. Φυσικά εάν η μουσική των ΝΙΝ ακούγεται στα αυτιά σου ως παράφωνα εμο αρχιδοριφάκια, τι να κάνουμε, και εγώ ξέρω άτομα που θεωρούν την Βίσση την κορυφαία φωνή παγκοσμίως.
Δικαίωμα σου να μην σου αρέσουν ή ακομα και να τους απεχθάνεσαι, απλά το θέμα των πωλήσεων/ αναγνώρισης/ επιρροής στην γενικότερη ροκ σκηνή ειναι αντικειμενικό, οχι υποκειμενικό. Μαλλον ζούσες σε άλλον πλανήτη απο το 1993 μέχρι το 2001, και ήρθες στην γη όταν κυκλοφόρησε το Λατεράλους.
Αλλά ακόμα και να μην σου αρέσουν, ειναι αστείο να λές οτι η μουσικη τους ειναι για κλάματα και ελεεινά αρχιδοριφάκια. ειναι πραγματικά ΛΟΛ.
Φυσικα το ότι εχεις κανει ρετζιστερ και 2 ποστ μονο για να μου την πεις, αποδεικνυει οτι ουτε να μου την πεις θες, ουτε εχεις κατι εναντιον μου.

α και επειδη εχουμε βγει οφφ τοπικ, ας σταματησει εδω. Ανοιξε ενα τοπικ αν θες που να βριζεις τους ΝΙΝ και θα σου απαντησω

Ειμαι καινουριος στο φορουμ φιλε.Πες μου απο τα ποσα ποστ και μετα μπορω να λεω ελευθερα την γνωμη μου οπως εσυ για να ξερω.Αφου οσα λεω σου ακουγονται “ΛΟΛ” οπως λες και εγω κοιμομουνα στα 90ς δεν εχω κατι να σου πω.Μαγκια σου.Οπως ειπες αλλοι ακουνε βισση.Ασε λοιπον να ακους εγω το ρημαδο10000days και συ ακου τις κομματαρες survivalism,hurt,only και ολα τα επη αυτα.Δεν κοιμομουνα μονο εγω.Ολοι κοιμομασταν πριν τους τουλ.Το θεμα ειναι ποιοι εχουμε ξυπνισει.Αληθεια.Ποια η γνωμη σου για τον τρομερο Μarilin manson?gamaei e?Δεν θα γινω πιο εριστικος.Απλα οταν αποφασιζεις να πεis κατι να ξερεις πρωτα.Εΐναι αστειο να μιλας για πωλησεις οταν τις πιο πολλες τις εχου κατι γελοιοι…Και παλι ομωσ οπως και να το κανουμε…Βασικα δεν εχει νοημα η ολη κουβεντα

To ποιος είναι headliner δεν πάει με βάση ποιος είναι καλύτερος/ποιοτικότερος αλλά με βάση το ποιος έχει κάνει τις περισσότερες πωλήσεις (δλδ ποιος έχει μεγαλύτερη δημοτικότητα)

Βέβαια, εξαρτάται συγκεκριμένα από τη δημοτικότητα που έχει το κάθε group στη συγκεκριμένη περιοχή όπου γίνεται η συναυλία (πχ το line up Angra-Dragonforce σε όλη την ευρώπη είχε headliners τους πρώτους εκτός από την αγγλία που ήταν οι δεύτεροι). Συνεπώς στο υποθετικό ερώτημα που χωρίς λόγο τέθηκε, στην Ελλάδα θα έπρεπε οι Tool να είναι headliners… Όχι ότι αυτό σημαίνει κάτι βέβαια.

πραγματικα παει να ξεφυγει τελειως το πραγμα!
μπορειτε επιτελους να σταματησετε τις κοντρες αναμεσα σε συγκροτηματα λες και ειναι ποδοσφαιρικες ομαδες. ο καθενας ακουει οτι του αρεσει και δεν πρεπει να δινει λογαριασμο σε κανενα.
αντι να μιλαμε για setlists κτλ., ασχολουμαστε με βλακειες!
εξ’αλλου αδικα σκατε αφου δεν προκειται να ερθουν οι ΝΙΝ επειδη η didi αποκλειται να βαλει δυο τετοια ονοματα μαζι με 25 ευρω εισοδο!![-X [-X [-X

Sorry για το off-topic αλλά επειδή έγινε αναφορά στο Lateralus και για ζωές σε άλλο πλανήτη από το 1993 μέχρι το 2001, θα ήθελα να υπενθυμίσω οτι το ορόσημο των Tool (και των 90’s προσθέτω εγώ), είναι το Aenima το οποίο κυκλοφόρησε το 1996.Αυτό πληροφοριακά για όσους η μνήμη τους, τους απατά, ή η ηλικία τους είναι απαγορευτική.Ευχαριστώ.

ελεος ομως ε, ειπα ΕΓΩ πουθενα οτι δεν μπορεις να λες ελευθερα την γνωμη σου, επειδη εισαι νεος στο φορουμ? Ειπα απλα και μαλλον δεν το καταλαβες, οτι μου φαινεται ακυρο να λες οτι δεν θες να μου την πεις κτλ απο τη μια και απο την αλλη να εχεις κανει ρετζιστερ και να εχεις κανει 2 ποστ απλα για να μου την πεις σε εμενα και να θαψεις 100 μετρα κατω απο την γη τους ΝΙΝ.
Και πουθενα δεν εθαψα τους Τοολ η το 10000days. Οι Τοολ εξάλλου μου αρεσουν το ιδιο οσο και οι ΝΙΝ. ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ > ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΛΕΩ ΝΙΝ ΛΟΓΩ ΙΣΤΟΡΙΑΣ/ΕΠΙΡΡΟΗΣ/ΕΠΙΔΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ/ΠΩΛΗΣΕΩΝ στον χώρο της ροκ (μην μου πεις για Madonna κτλ). Και οι ΝΙΝ εχουνε πολυ καλυτερα κομματια απο αυτα που αναφερεις. Και οχι ο Marilyn Manson δεν γαμαει. Που κόλλαγε αυτό? Για να λεγα ναι, ωστε να αποδειχθει τι??? Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εισαι τοσο εριστικος.

“Απλα οταν αποφασιζεις να πεis κατι να ξερεις πρωτα”…εγω ξέρω πάρα πολυ καλά, εσυ μάλλον όχι, ακου εμο οι ΝΙΝ…

έχεις δίκιο, μου διέφυγε τελείως, απλά διάβασα την θαψιμο των ΝΙΝ πιο πριν και ζαλίστηκα. Το πνεύμα δεν χρειαζόταν παντως. Λοιπον, στο σημειο που αναφερεσαι, ηθελα να δειξω οτι δεν ειναι δυνατον καποιος που εχει ασχοληθει με την ροκ περιοδου 93-01, να μην εχει διαπιστωσει την σημασια και την επιρροη των ΝΙΝ, οχι να μειωσω το Αενιμα, που ειναι και το αγαπημενο μου μπαη δε γουεη

α και ως προς τους υπόλοιπους χρήστες. Επειδη έχει παραγίνει το οφφ τοπικ, δεν το συνεχιζω.

@metalikos : PM!

καλα ρε παλικαρι,δεν καταλαβαινεις οτι δεν εχεις τι γνωσεις και μειωνεις τον εαυτο σου,ποσταροντας αυτα που λες για τους ΤΟΟΛ και τους ΝΙΝ??εμοριφς οι ΝΙΝ?πως θα σου ακουγωταν αν ελεγε καποιος οτι οι ΤΟΟΛ παιζουν κουλα πανκ ριφς???γελοιο προφανως,ε?και σιγουρα θα θεωρουσες αυτον που το ελεγε ασχετο.ετσι λοιπον ακουστηκες και συ!
οσο για τις πωλησεις,που λες οτι τις κανουν μονο κατι γελοιοι,δυστυχως ανηκουν και οι τοολ σε αυτοι την κατηγορια(οχι στων γελοιων,στων πολλων πωλησεων).δεν ξερω με τι ασχολιοσουνα το 2001 που βγηκε το λατεραλους,αλλα τα παλικαρια ειχανε σκαρφαλωσει στην 1η θεση των πωλησεων στην αμερικη,για βδομαδες!!!(νομιζω διπλα πλατινενιο)
το οτι κοιμομασταν ολοι πριν τους τοολ,κρατα το για τον εαυτο σου,διοτι υπαρχουν και ατομα μεγαλυτερης ηλικιας εδω μεσα!προσωπικα τους εμαθα το 97,οταν το mtv επαιζε κατακορον τα βιντεο τους.δεν θυμαμαι αν η εκπομπη ητανε το headbanger’s ball ή το superock?
ειναι γκρουπαρα οι τοολ,δεν αντιλεγω!γουσταρω τρελα!ειμουνα μεσα στο κλουβι οταν παιξανε εδω,και θα ξαναπαω στη μαλακασα.
αλλα το ιδιο ισχυει και για τους ΝΙΝ.μπορει να μην ειναι τοσο ελκυστικοι στον μεσο μεταλα εδω,οσο οι τοολ,αλλα εχουν μια πορεια που ξεκιναει πριν απο τους τοολ,εχουν επηρεασει πολυ κοσμο και αυτοι,και το καναν νωριτερα απο τους τοολ.
εκαναν 2 μεγαλες μορφες του ροκ και του μεταλ να συνεργαστουν με τους (D.Bowie, Rob Halford)
μια απ’τις μεγαλυτερες μορφες στην ιστορια της μουσικης διασκευασε τραγουδι τους,αναφερομαι ξανα στον Cash!

οσο για τον φιλο που λεει για το οροσημο των 90’ς ,σιγουρα δεν μπορει να ναι μονο ενα.ετσι?σιγουρα ειναι και το aenima,αλλα υπαρχουν και αλλες δισκαρες οροσημα,που αλλαξανε δεδομενα.

Με 25 euro την χαμηλότερη τιμή εισιτηρίου για το PL3 ( προσοχή μόνο μέχρι τις 21 Αυγούστου ) ξεκίνησε σήμερα από τα Ticket House, Pmw και www.ticketpro.gr η προπώληση για την αναμενόμενη αποστομωτική επιστροφή των Tool στις 6 Σεπτεμβρίου στο Terra Vibe . Η μεγαλειώδης σκηνή του Terra Vibe ( 40μ Χ 17,5 μ ) και οι άνετες εγκαταστάσεις του χώρου δεν σηκώνουν ερωτηματικά ! Η Di Di Music ? Big Star Promotion σε μια προσπάθεια να δώσει στο κοινό λογικές επιλογές στις βαθμίδες των εισιτηρίων και με δεδομένη την αυτο-διάθεση του χώρου, που πλέον επιτρέπει ιδανικές συνθήκες παραγωγής και καλύτερο έλεγχο του κόστους, μπορεί και δίνει στο κοινό την δυνατότητα να δει τους Tool σε ένα απίστευτο show και σε τιμές που είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσες…*

Οι τιμές αναλυτικά …*

Pl1 50 euro Pl2 40 euro Pl3 25 euro ( ναι καλά διαβάσατε …25 euro μέχρι τις 21 Αυγούστου )*

Trexate na prolavete :lol: :lol: :lol: :lol:

Για πέστε ρε μάγκες θα είναι καλά με το 25άρι…για να βλέπουμε αξιοπρεπέστατα το show,γιατί τα 52 που έσκσα τον δεκέμβριο ήταν πολλά…εσείς τι θα πάρετε??

Εγώ άμα πάω τελικά θα πάρω 25άρι… Είναι έλεος το Terra Vibe. Ο τρόπος πρόσβασης και…διαφυγής δλδ. Από κει και πέρα το σετ λιστ είναι το ίδιο, οπότε σιγά μη δώσω 50 :stuck_out_tongue:

Κατα πασα πιθανοτητα κι εγω 25αρι θα τσιμπησω. Εχουμε πολλες συναυλιες το φθινοπωρο και πρεπει να κανω οικονομια. :smiley:

Blepw o kathenas leei ta dika tou edw mesa.eimai kai gw neos sto forum.Therw epioikos xazh thn dhlwsh tou filou pou leei oti logo ligwn post den mporei na milisei o allos.Tespa.Gia thn istoria efw protimo tous TooL kai den thewrw tous NiN mpanta aksia na sugkrithei me tous TooL.Ligo me noiazei an oi 2 Gay sunergastikan mazi tous kai poso mallon o david bowie pou ton thewrw apla 0.O bowie opws exei pei kai o idios htan apla shmeio ton kairon.Xwris kanena talento idiaitera epiase ton palmo ths epoxhs tou kai to paikse tragoudiarhs h8opoios kai diafora alla skata…Alhtheia poso xronwn eiste oloi edw mesa kai monimws milate gia hlikies.KAi kati akoma.Olh auth h parethontolagnia kai o mousikopaterismos kanane auth th mousikh na teinei na xathei.Emeis ftaime pou san ta zwa kathomaste kai proskuname oti palio kai amesa to thewroume anotero apo otidhpote neo…An dhladh egw pw oti thewrw to aenima 100 klaseis kalhtero disko apo to back in black mallon tha me steilete sthn pura e?Autoi eimaste kurioi…Kai gia na prolabw opoion bgei na pei oti mallon koimomouna thn dekaetia tou 90 lew oti emai 25 kai apo otan hmoun 13 xronwn epeuta gia upno akougontas Children of the damned…Sorry alla sumfwnw me ton tupo pou leei gia tous TOOL.Tetoia mpanta den uparxei kai opoios apla kai mono sugkrinei tous TOOl me kati allo mallon den exei katalabei tipota apo to ti sumainoun kai ti lene oi tupoi.Apla tous akouei giati einai moda kai etc…

Blepw o kathenas leei ta dika tou edw mesa.eimai kai gw neos sto forum.Therw epioikos xazh thn dhlwsh tou filou pou leei oti logo ligwn post den mporei na milisei o allos.Tespa.Gia thn istoria efw protimo tous TooL kai den thewrw tous NiN mpanta aksia na sugkrithei me tous TooL.Ligo me noiazei an oi 2 Gay sunergastikan mazi tous kai poso mallon o david bowie pou ton thewrw apla 0.O bowie opws exei pei kai o idios htan apla shmeio ton kairon.Xwris kanena talento idiaitera epiase ton palmo ths epoxhs tou kai to paikse tragoudiarhs h8opoios kai diafora alla skata…Alhtheia poso xronwn eiste oloi edw mesa kai monimws milate gia hlikies.KAi kati akoma.Olh auth h parethontolagnia kai o mousikopaterismos kanane auth th mousikh na teinei na xathei.Emeis ftaime pou san ta zwa kathomaste kai proskuname oti palio kai amesa to thewroume anotero apo otidhpote neo…An dhladh egw pw oti thewrw to aenima 100 klaseis kalhtero disko apo to back in black mallon tha me steilete sthn pura e?Autoi eimaste kurioi…Kai gia na prolabw opoion bgei na pei oti mallon koimomouna thn dekaetia tou 90 lew oti emai 25 kai apo otan hmoun 13 xronwn epeuta gia upno akougontas Children of the damned…Sorry alla sumfwnw me ton tupo pou leei gia tous TOOL.Tetoia mpanta den uparxei kai opoios apla kai mono sugkrinei tous TOOl me kati allo mallon den exei katalabei tipota apo to ti sumainoun kai ti lene oi tupoi.Apla tous akouei giati einai moda kai etc…