No more greeklish please.
Ωραία.
Απαξίωση των NIN. Προφανώς δεν έχετε ιδέα κάποιοι το πόσο μεγάλη μπάντα είναι. Και το πόσο επηρέασαν την μουσική στα 90’ς. Μεταλλάδες . Σώνει και καλά να υπάρχει σύγκριση μεταξύ ανόμοιων πραγμάτων.
Το ζήτημα είναι ότι κάποιοι θα γουστάραμε πολύ να τους δούμε live να τα σπάνε (πόσο μάλλον μαζί τους Tool).
Αλλά σιγά μην περάσει τέτοιο πακέτο από δώ. Εδώ firewind στον λαό και όλα καλά και όλα ωραία.
Επίσης, οι Tool δεν είναι metal μπάντα. Πολύ περιοριστικός όρος γι’αυτούς.
OY & FUCKIN KRA!
ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ???
ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ TOOL ΠΑΛΙ ???
ΕΛΕΟΣ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ…
ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΣΚΟΝΗΣΑΝΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΛΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ …
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝΕ ΤΗΝ “LATERALUS SEASON” ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΟΙ3ΟΥΝΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥΣ ΜΑΤΙ …
ΡΕ ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ … ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ TOOLοπολεμο …
ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΕΝΩΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ TOOL ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 2001 TOOLIBANIA ΟΥΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΤΕ.
Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ ΜΕCHILDREN OF THE DAMNED …ΚΑΙ ΓΩ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΛΩΝΙ ΑΦΟΔΕΥΣΕ Η ΦΟΡΑΔΑ … ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΗΡΟΗ ΤΩΝ ΝΙΝ ΣΤΑ 90s …
ΜΑ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “antiTOOL” ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΙΣΚΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΟ 2001 , ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ BETWEEN THE LINES ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΜΑΥΝΑΡΔΟΣ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ … ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ CROWLEY ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ 3ο ΜΑΤΙ …
ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ … ΚΟΛΗΜΕΝΑΚΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ …
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΜΠΑΝΤΑ …
ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΠΟΛΕΜΙΟ ΤΩΝ TOOL ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ …ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ¨ΦΑΝΑΤΙΚΟ" ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ …
ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΡΕΣΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟ lATERALUS ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΩΝ TOOL…
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ
ξαναδιάβασε τα ποστ μου για να δεις τι εννοώ. Και εσυ το παρεξήγησες. Έλεος πια. Όσο για το υπόλοιπο ποστ σου, εντάξει τι να πω για τους ΝΙΝ, αμα θεωρείς τον Bowie 0. Γουατέβα, dyingfreedom, signal 05, iQfish συμφωνώ μαζί σας απόλυτα.
καμια επαφη. το παλικαρι απλα ειπε οτι παραξενευτηκε που εκανε ο αλλος 2 ποστ και του την ειπε με το που γραφτηκε δηλαδη. δεν ειδα να αναφερεται αυτο που λες.
προφανως δεν εχεις ασχοληθει με bowie.
και αλλοι ομως ακυρωνουν οτιδηποτε παλιο και βγαζουν δισκαρες του αιωνα πραγματα μονο και μονο επειδη εχουν μια “ταμπελα” απο πανω. και οι δυο πλευρες εχουν τα αρνητικα τους.
ε, βασικα θα ελεγα πως δεν εχει καν νοημα αυτο που λες. σα να συγκρινεις darkthrone με μητροπανο ξερω γω. δεν ειρωνευομαι, απλα δινω διασταση για να τονισω οτι το ενα με το αλλο εχουν σαν κοινό μονο ότι παιζονται με ροκ οργανα.
βασικα, σορυ, αλλα κανεις δε καθησε ουτε να μειωσει, ουτε οτιδηποτε τους tool. αντιθετως, βλεπω μια ομαδικη απαξιωση στους ΝΙΝ. δε νομιζω κανεις να πεταχτηκε και να ειπε “οι tool παιζουν αρχιδοριφακια” οπως εκανε ο φιλος πριν. οπως δηλαδη λες οτι οι “παλιουρες” ακυρωνουν τη γνωμη σου, ετσι βεπω ακυρωνεις και συ τη γνωμη των αλλων.
μια αποψη λεμε, κουβεντα να γινεται. δεν εχω σκοπο να θιξω κανεναν στο τοπικ.
+1. εισαι ωραιος.
@Ανγκμαρ : επιτέλους.
Με λίγα λόγια αυτή η μεταλλική νοοτροπία να συγκρίνεις δύο τεράστιες στην προκειμμένη περίπτωση μπάντες, είναι ό,τι να’ναι.Χειρότερο από το να συγκρίνεις maiden vs metallica. Πόσο μάλλον όταν δεν έχεις ιδέα για το ποιόν της κάθε μπάντας. Είτε αφορά τους υπέρτατους TOOL, που το '97 επι Aenima ψάχνανε όλοι τους διάδοχους των stratovarius, είτε για τους πρωτοπόρους Nine Inch Nails, οι οποίοι μέχρι ΚΑΙ το “Fragile” επαναπροσδιόρισαν το industrial. Για να μην μιλήσουμε για το Downward Spiral, το οποίο έκανε πάταγο. Αλλά η 100απλάσια προβολή περιπτώσεων σαν του manson, προκαλεί άγνοια για τους ΝΙΝ.
Ωραία ήταν τότε που έπαιζε το “Closer” όλη μέρα στο mtv.
λοιπον φιλε μου μαλλον εσυ εισαι ο κολλημενος.αμεσως θικτηκες που “τολμησαμε” να αντιπαραθεσουμε μια μπαντα ισαξια με τους tool,απο τη στιγμη κιολας που κανεις δεν εχει πει κακο λογο γι’αυτους! φαντασου.νοοτροπια manowar-“manowar play,other bands gay!!!”.οσο για τους gay,τι παει να πει αυτο?αυτοματα οποιος ειναι gay δεν εχει ταλεντο?δυστυχως ο keenan θα διαφωνισει μαζι σου “Ignorant heterosexuals are right to fear the gay community. They are the future. Our future. The next step in our evolution.”!επισης εκεινο το μπλουζακι που φορουσε σε ενα λαιβ, “I love Brad Wilk”,κατι μου φενεται οτι υπονοει… χμμμ. για να δουμε τωρα τι αλλο θα ξεθαψουμε…στο soundtrack του underworld…χμμ Bring me the disco king του David Βοwie,σε ρεμιξ απο τον Danny Lohner των NIN με συμμετοχη του James Maynard Keenan!βρε βρε,ο keenan μαλλον γουσταρει και τα μηδενικα.επισης στους a perfect circle συνεργαζεται με μελη των NIN!!οπως και στους Puscifier!!!και το σημαντικοτερο απο ολα…TAPEWORM,project του TRENT REZNOR οπου ο συμμετεχει και ο KEENAN!!!οσο για τον Bowie,αν το θεωρεις μηδενικο,οκ αποψη σου,αλλα τα πραγματα που κανε ο ανθρωπος στην εποχη του,ητανε χιλιαδες χρονια μπροστα!και αν δεν σ’αρεσει η μουσικη του,ασε ολο τον υπολοιπο κοσμο,κριτικους και μη,να αποθεωνουν την ερμηνεια του στο "Καλα Χριστουγεννα Κυριε Λορενς!
Τωρα την παρελθοντολαγνια που την ειδες?στους NIN?σχεδον ιδια χρονια υπαρξης εχουν με τους TOOL!
και γω 26αρης ειμαι,τους γουσταρω τρελα,τους θεωρω μοναδικους,αλλα οχι οτι δεν μπορω να συγκρινω καμια μπαντα με αυτους.Μπορω να συγκρινω τους κυριους τους οποιους συμφωνα με τα λεγομενα των TOOL τους αντιγραφουνε.Τους King Crimson φυσικα.οι οποιοι μουσικα δεν παιζονται!και τους Pink Floyd,οι οποιοι κανανε τα live show με lazer και λοιπες ιστοριες 2 δεκαετιες νωριτερα.
αυτα!δεκτα ολων των ειδων τα σχολια!
Re me to lateralus.MAllon exeis dukolia katanohshs.Egw milisa gia to aenima kai poios ekouse disko to 2001.Stamatiste na lete blakies kai na epititheste xwris na kserete poios milaei kai poie einai ta biomata tou.Eleos pia metalopateres
To εχουμε φετιχ παντως να αναλωνομαστε ποια μπαντα την εχει μεγαλυτερη, ετσι?
και μιας και οι Nine Inch Nails όχι μόνο δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά δεν φαίνονται καν στο ορίζοντα να μας έρθουν, είναι για να αναρωτιέσαι πόσο καμένοι είμαστε ώρες ώρες…
Αν πάρω καμιά 40αριά εισιτήρια των 25? και τα πουλάω μετά όταν ακριβύνουν για 30?, θα είμαι πολύ παράνομος;
Πλακα πλάκα αυτό δεν είναι καθόλου κακή ιδέα. Και άμα κάτσει να γίνει το double bill me NIN τότε πιστεύω ότι θα μοσχοπουλήσεις . ¶σε που θα έχει γυρίσει και ο κόσμος απο διακοπές.
Δεν ξέρω πια μπάντα την έχει μεγαλύτερη, αλλα μόνο ότι αν συμβεί αυτός ο συνδιασμός θα πρόκειται ίσως για το πιο ενδιαφέρον συναυλιακό πακέτο τουλάχιστον για φέτος.
Λοιπον, γουσταρω τρελα τοολ απ οσα εχω ακουσει (καμια 10αρια τραγουδια τα οποια εχω και λιωσει), απλα λογω τιμης των δισκων τους δεν τους εχω ψαξει τοσο…Μπορειτε να προτεινετε καμια 15αρια τραγουδια για να αποφασισω αν θα παω τελικα στα 40? :-s
σου βρηκα φρεσκο σετ λίστ που μπορει να παιξουν. δες αν σε ενδιαφερει
Tool - Hamilton, Canada - July 9th, 2007
Jambi
Stinkfist ext.
46&2
Schism ext.
Lost Keys/Rosetta Stoned
Flood (with the Kids in the Hall cover)
Wings for Marie
10,000 Days
Lateralus ext.
Vicarious
Nice they’re performing all their Emo songs…Perfect!
Σχεδον ιδιο με Δεκεμβρη δλδ. Θελω να ελπιζω πως αυτο συμβαινει επειδη κανουν νεα αμερικανικη περιοδεια προωθησης του 10000 days, οποτε οταν ξαναρθουν Ευρωπη θα χει αλλαξει. We will see…
Επειδή δεν νομίζω να έχουμε lazer show στο Terra Vibe (μακάρι να κάνω λάθος), άρα δεν θα ξανακούσουμε Wings for Marie και 10.000 days (πάλι μακάρι να κάνω λάθος) και στην θέση τους να βάλουν The Pot, Aenema και μακάρι Parabola. [-o<
Μέχρι τον Σεπτέμβρη θα το αναλώσουμε το θέμα του πιθανού setlist. :roll:
MAkari na ta paiksoun kai ta men kai ta de…
Support στην περιοδεια των Tool στην Αμερικη τωρα τον Ιουλιο ειναι οι Big Business. Δεν γινεται καμια καλη να τους φερουν κι Ευρωπη??