Tool live in terravibe!

__Xaxa, αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω!!

__Μακάρι να τους φέρουν! Είναι ό,τι πιο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ progressive έχω ακούσει. Δυο άτομα. ΕΝΑ ΚΤΗΝΟΣ ΠΕΛΩΡΙΟ. Μιλάμε για τρομερούς τύπους, πολύ εγκεφαλικούς στην ουσία και πολύ μπροστά. Ο δεύτερος δίσκος είναι μία εμπειρία, αλλά προσοχή, ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΔΥΣΚΟΛΟΣ και μάλλον για πολύ υποψιασμένους ακροατές.

Τσίμπησα και εισητηριάκι 25ευρώ το Nο41…αντε να δούμε τι καινούργιο θα δούμε αυτήν την φορά(κ ελπίζω καλύτερη):papas: :papas:

Ρε παιδες επειδη δεν πηγα φετος rockwave μπορει καποιος να μου εξειγησει πως χωριζεται ο συναυλιακος χωρος σε PL1,PL2 kai PL3?

Και καλως όρισες. :wink: 8)

thnx φιλε…να’σαι καλα.

Κοινώς:
[ul]
[li]STAGE1:Για πλούσιους ή/και λίγο μεγαλύτερης ηλικίας που θέλουν να απολαμβάνουν χωρίς να χτυπιούνται!
[/li][li]STAGE2Για έχοντες φράγκα και γουστάρουν να χτυπηθούν ή/και για όσους δεν έχουν τόσα φράγκα αλλά γουστάρουν απίστευτα την μπάντα και θελουν να είναι πολύ κοντά,οπότε τα βρίσκουν
[/li][li]STAGE3Για όσους μπορούν ίσα ίσα να βρουν κάποια για να έρθουν ή/και για όσους θέλουν απλά να δουν το live χωρίς να τραβάν μεγάλο ζόρι με την μπάντα
[/li][/ul]
8)

Και ψηνόμουν για Bologna αρχές Σεπτέμβρη… :stuck_out_tongue:

Numbers 3+4, suckers!!! :lol:

Με Ænima έκλεισαν στο Ελληνικό, btw…

Asxeth erwthsh alla ti xwritikotita exei to Terra vibe??

ξερει κανεις αμα θα εχει λεοφορεια ξανα προς μαλακασα απο την εταιρια?

Α με λεωφορειο θα πας!?Α δλδ με τα ποδια!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Τι εγινε, τελειωσε η διαμαχη σχετικα με τον αν οι Tool ειναι καλυτεροι απο τους NIN? Κριμα…

Ρε παιδία μια ζωή τρωγόμαστε… που να δείτε μετά το Live τι θα λέμε…
Οι τιμές της Didi είναι πάρα πολύ καλές και ειδικά το ticket των 40e για έναν φαν της μπάντας δεν νομίζω να του φανεί υπερβολικό.

Αύριο πετάω για London για να τους δω 21 & 22 Αυγούστου :smiley:
Μήπως θα είναι κανένας από εδώ?

Και μετά για 5η φορά στο Terravibe…

Είμαι κολlημένος με TOOL…

Οταν επιστρεψεις δωσε εντυπωσεις! Πως επαιξαν, σοου, σκηνικα κλπ. Επισης αν εχουν σαπορτ…

Και το σετλιστ σε Spoiler ε!!! :stuck_out_tongue:

Απλά να παίξουν Eulogy…

Ω ναι… [SIZE=“4”]Ω ναι!!![/SIZE]

Μακαρι να επαιζαν οχι μονο το Eulogy, αλλα και το Pushit, το The Grudge και καποια αλλα αριστουργηματα τους… αλλα τα setlists τους ειναι αδικαιολογητα μικρα και αναλωνονται κυριως στο πολυ καλο μεν, κατωτερο των προηγουμενων τους albums δε, 10000 Days. Θα μπορουσαν να παιζουν λιγο περισσοτερο και να ειναι και πιο “συναρπαστικα” τα setlists τους. Anyway οπως και να εχει, στις 6 Σεπτεμβρη θα ειμαστε στο Terra Vibe να δουμε για 2η φορα στην Ελλαδα μια απο τις πιο ενδιαφερουσες και καλες μπαντες της εποχης μας

epestrepsa…
paidia tetoio sinauliako xoro kai hxo den exo ksanadei kai akousei… milame gia koryfi…

pame setlist:

August 21:
Jambi
Stinkfist(ext. version)
46&2
Schism(ext. version)
Rosetta Stoned
Flood
Lateralus(ext. with Russian Circles drummer)
Vicarious
Aenema

August 22:
Jambi
Stinkfist(aenema version)
The Pot
46&2
Schism(ext. drum solo)
Rosetta Stoned
Wings+10,000 Days
Lateralus(ext with guitar solo, den akousa kala pios itan)
Vicarious

http://www.myspace.com/jkalai
ekei sto blog exo grapsei kai alla pramata gia to live.

support eixan tous russian circle, us band trio, xoris fonitika. kaloi itan.

No greeklish PLEASE.

Άθλιο σέτλιστ.