Tool live in terravibe!

εντελως…ενα Eulogy…ενα Η. ενα parabola…ενα pushit…τιποτα…για τον πιτσο…παιζει και να μην παω…τι ν’ακουσω…το αγνωστο support και ενα ουτε καν best of ??

Όντως, τουλάχιστον ένα Parabola χρειάζεται. Για να μην αναφερθώ στο Eulogy… Ένα Crawl away ρε παιδιά (δεν παίζει, ε;) !!!

Πάντως για 2η φορά μέσα σε 8 μήνες, ελπίζω να μην παίξουν τα ίδια με το Δεκέμβρη…

Το support ήταν μόνο για τις συναυλίες στην Αγγλία.
Όσο για το setlist είναι λίγο γνωστό τι παίζουν οι TOOL και αυτό δύσκολα αλλάζει.
Εγώ προσωπικά θα ήθελα ένα prison sex αλλά αυτά μόνο στον ύπνο μου γίνονται…
Κανένα κομάτι των TOOL δεν με χαλάει οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα για τι τι θα παίζουν
και ας τα έχω ακούσει πόσες φορές. Ελπίζω να είναι οργανομένα τα πράγματα ώστε να απολαύσουμε ένα ωραίο live.

κριμα γιατι ειχα δει κατι setlists απο αμερικανικη περιοδεια και επαιζαν και pushit…
[-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X

κατσε να δουμε εαν θα παιξουν καν…

παιδια λετε να ακυροθουν και οι τοολ τελικα???σκατα…

οχι,οχι,οχι,οχι… [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< :blow: :blow:

παντως στο σαιτ τους δεν υπαρχει πια η συναυλια ενω συμφωνα με την didi η θα γινει κανονικα
http://www.toolband.com/tour/index.html

αφενος αυτο που λεει το παραπανω ποστ και αφετερου, καλα κανα σαππορτ δεν θα υπαρχει??? 8O

TOOL χωρίς support είναι καλύτερα…
Τους εχώ δει χωρίς support και ξέρω. :stuck_out_tongue:
και όντως από τα tour dates μας έχουν βγάλει οι tool, αλλά ούτε στο site αλλά ούτε στο toolarmy έχει αναφερθεί κάτι για ακύρωση.

OK είμαστε πάλι μέσα στο tour list

ωραια, γαμω, αντε βαλτε και ενα σαππορτ να μας ζεστανει 8)

TOOL!!! :bow2:

[SIZE=“5”]TOOL![/SIZE] :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2:

Ηταν καποτε μια μπαντα που την ελεγαν Τουλ…και λεγαμε…θα τους δουμε ποτε ζωντανα …
πριν λιωσουν τα κοκαλακια μας

και πως τα φερνει η κωλοζωη…2 φορες σε 9 μηνες…την μια να τρωμε την ξενερα σε εναν αθλιο χωρο…και την αλλη …δηλαδη σε λιγες μερες…μεταξυ συγγενων και φιλων(η προπωληση ειναι αντιστοιχη του ντερμπυ κατω σουρμενα-πανθρακικος)

μονο στο Ελλαντα γινονται αυτα…

γαμω την γκινια μου#-o :lol:

βγήκε παρεπιπτώντος και η ανακοίνωση της didi ότι συνεχίζεται η προπόληση άρα θα γίνει κανονικά στο terravibe η συναυλία…:smiley:

τελικα για support μαθαμε τπτ?

λεεεπον… μεσω του toolnavy.com ψαρεψα ολα τα κομματια που παιζουν στο τελευταιο τουρ γενικα. τωρα ποια απο αυτα θα ειναι ενας θεος ξερει.

η σειρα ειναι ανα αλμπουμ. επισης μαλλον αναφερεται γενικα στις περιοδειες για το 10.000 days.

[SPOILER]Opiate

Sober
Swamp Song
Flood

Stinkfist (extended and normal)
Forty Six & 2
Pushit
Ænema

EBA/The Patient
Schism (extended)
Lateralus (extended and normal)

Vicarious
Jambi
Wings/10,000 Days
The Pot
Lipan Conjuring (once)
LK/Rosetta Stoned
Intension (intro)/Right in Two[/SPOILER]

επισης, το πιο πιθανο ως τωρα σετ λιστ.

[SPOILER]
Jambi
Stinkfist
46&2
Schism
Rosetta Stoned
Flood
Lateralus
Vicarious

και ένα απο τα Ænema, Wings Of Mary[/SPOILER]

Όπως έχεις γράψει το setlist, απλά πριν το 46&2 θα παίξουν το The Pot.

Δεν νομίζω 10.000days και AENIMA.

Αυτά τα λέω με βάση το ότι έπαιξαν την προηγούμενη φορά.

τα κομματια που εβαλα στο πιθανο σετ λιστ ηταν απο συναυλιες του αυγουστου.:wink: