Tool live in terravibe!

Oπως εγραψε ο Angmar το σετλιστ ειναι καπως ετσι ->

[SPOILER]Τα σιγουρα ειναι τα:
Jambi
Stinkfist
46&2
Schism
Rosetta Stoned

Lateralus
Vicarious

Aπο εκει και περα, εκει που εχω αφησει κενα θα εχουμε (εκτος απροοπτου) και 2 απο τα εξης: Flood, Wings For Marie/10000 Days, Aenema…δλδ συνολο 9 τραγουδια

Το The Pot που εγραψε ο Kalai, παιχτηκε μονο την 2η βραδια στο Λονδινο, οποτε το βλεπω δυσκολο να το ακουσουμε εδω, μακαρι βεβαια να διαψευστω καθως περισυ δεν το επαιξαν

[/SPOILER]

Eulogy θέλουμε!!!

σκατα σετλιστ για αλλη μια φορα δηλαδη…

ρε παιδιά μπορούμε να φέρουμε ψηφιακή ή θα τις κρατάνε στην είσοδο πάλι???

σωστο σε βρισκω. :wink:

Τεσπα, το εισιτηριο το πηραμε τωρα. Θα παμε και θα περασουμε καλα. Tool ειναι!

T00L R00L!!!

3 days to go…:metal:

Paidia an kserei kaneis ti ginetai me tous TOOL??KAti akousa gia liga eishtiria kati den eimaste sto list tous…ti paizei???

http://www.toolband.com/tour/index.html

Μια χαρά είμαστε στο list τους…

Poso eishtiria exoun poulithei???Tha exei lao ??kserei kaneis?

τελικα ξερει κανεις τι support θα εχουνε?

1ον: Δε νομίζω κανείς να μπορεί να ξέρει. Και αυτοί που ξέρουν αποκλείεται να πουν για εμπορικούς λόγους.

2ον: Μη γράφεις greeklish, it’s forbidden

3ον: Διάβασε τους κανόνες του forum

:smiley: :smiley: :smiley: Είμαι περήφανος για μένα

θα χουν support? Δεν το νομίζω. Αν βέβαια κάποιος άλλος ξέρει κάτι ας το καταθέσει. Tool ερχόμαστε 8)

Τώρα δεν νομίζω να ανακοινωθεί support. Το θέμα είναι τι ώρα θα βγουν οι TOOL γιατί δουλέβουμε…

Σε όλα τα άλλα live τους στην Ευρώπη που δεν ήταν festival είχαν support τους Russian Circles! Θα ήταν καλή φάση να τους έφερναν κι εδώ, αλλά μόλις μπήκα στο myspace των τελευταίων και upcoming shows τους έχει το Λονδίνο για τις 6 του μήνα (http://www.myspace.com/russiancircles).

Αν κάποιος ξέρει κάτι ας το πει!!!

άντε σχεδόν έφτασαν οι μέρες…
ελπίζω να έχουν πάλι τα εφφε με τα λέιζερ,λόγω εξωτερικού μεγάλου χώρου να έχουν κανα πρόβλημα??..:-k :-k

Από ότι είδα στο Rockwave δεν υπάρχει αυστηρός έλεγχος για τις φωτογραφικές, κυρίως κυνηγάνε τις βιντεοκάμερες. Εγώ δλδ άνετα την πέρασα, ούτε καν με έψαξαν. Ελέγχουν βασικά τις τσάντες, οπότε αν δεν έχεις, το πιο πιθανό είναι να μπείς χαλαρά.

η προπωληση λογικα πρεπει να πηγαινει χαλια…εχω αυτην την αισθηση…νομιζω οτι θα χει γυρω στις 2000-3000 κοσμου…οταν το Δεκεμβρη! ειχε 10000+…

γιατι δεν το κανουνε καπου σε ποιο μικρο χωρο …να γεμισει κιολας…να μην τρεχουμε παλι στην μαλακασα…πχ στο λυκαβητο?

βασικα τους russian circles τους ειχαν μονο αγγλια. μπορει να κανω λαθος βεβαια. ειχαν κλεισει καποια σοου με tool, και καποια με high on fire.

μεγαλη ελπιδα τα παλικαρια, και ευτυχως το πηραν χαμπαρι στην αμερικη…

Μαλακάσα rules ρε! :stuck_out_tongue: