Tool live in terravibe!

8O 8O 8O 8O 8O 8O Απίστευτη συγκροτηματάρα μακάρι μακάρι να τους έφερναν (αν και δε γίνεται). Χαμός!!!

paidia akousate tpt gia to suport? h tha paixoun monoi tous? ti wra anoigoun oi portes xerete? genika xerete leptomeries? ty

α) stoneroula, σου το είπε ο Cozy και πιο παλιά. Μη γράφεις με greeklish. Απαγορεύονται…

β) Αν διαβάσεις λίγα ποστ πιο πάνω, θα δεις ότι δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα. Για αυτό το πράγμα συζητάνε και οι υπόλοιποι χρήστες :wink:

οκ συγνομη για το greeklist δεν ωρικα τους κανονες που το σιζιτανε τα αλλα μελη? το post ειναι τεραστιο τι να πρωτοδιαωασω!!!

http://www.rocking.gr/modules/forum/announcement.php?f=31

Όσο για το support σου απάντησα και πιο πάνω. Όπως λένε και τα 10 ποστ πριν από το δικό σου, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάτι και πλέον λίγος κόσμος έχει ελπίδες για να ανακοινωθεί κάτι…

keep on rocking! :slight_smile:

Οι Russian Circle ήταν support ΜΟΝΟ για τα 3 Live που έδωσαν οι TOOL στην Αγγλια.

http://members.tripod.com/ethnikosstar/ethnikosstar.html

αυτος ειναι σταρ…α0χ0αχ0α0χα0χ0αχ0α0χ0α0χα0χ

MOΛΙΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ MAIL

ΣUPPORT

PHYCHOGRANDMAMMAS - Ξέρω ότι είναι Έλληνες, αλλά δεν ξέρω τπτ άλλο !

Οι TOOL τι ώρα βγαίνουν θα μάθουμε;

βασικα καναν ενα UK τουρ και εκατσαν οι εμφανισεις με tool. καπως ετσι ειναι…

Ακριβώς όπως το έγραψες είναι.

Ποιοι φορουμιτες θα ναι αυριο? Να κανονισουμε κανα μινι-μιτινγκ…

παιδια τι γινεται με τις ψηφιακες???οσες φορες δεν εχω παρει δε με εχουν ελεγξει…λετε να εχει εξτρα ελεγχο τι ειναι ο ιδιος με ολες τις προηγουμενες φορες???

Κανένας από Θεσ/νίκη θα κατέβει???

το support 8α είναι ουσιαστικά ένα dj-set από τα παιδιά του mo-better(psychograndmammas)!

+1 8) 8) 8) 8) :wink: :wink: :wink: :wink:

Στους Metallica είχα την ψηφιακή σε τσάντα την οποία κοίταξαν. Με άφησαν να την πάρω φαντάζομαι επειδή δεν ήταν σε φάση πιο επαγγελματική.

Αλλά οι Tool, απ’ό,τι ξέρω έχουν ένα κολληματάκι και δε θέλουν φλας στις συναυλίες τους! Οπότε άσ’το…

παιδιά την προηγύμενη φορά στους TOOL ξέρετε που την έκρυψα:naughty: :naughty: το προτείνω στα αγόρια…φορέστε καμία φαρδιά βερμούδα ή παντελόνι…έρε που φτάσαμε για να βγάλουμε 2 φώτο…[-X [-X
καλά να περάσουμε όσοι θα πάμε…!!!

Να μην ακουμπησω ποτε τη μηχανη σου δηλαδη…:stuck_out_tongue:

καλό freedom
παίρνω μέτρα την βάζω μέσα σε θήκη!!:lol: :lol: :lol: