Tool live in terravibe!

Α ναι, ξέχασα πριν να δώσω τη συμβουλή, επειδή οι Τουλ δε θέλουν φωτος… και σε καμιά φαρδιά τσέπη δε θα τη δουν, μη γινόμαστε ακραίοι.:stuck_out_tongue: Δε θυμάμαι να κάνουν τέτοιο έλεγχο!

aloe την προηγούμενη φορά και όμως μερικοί ψάχνα λίγο περίεργα…αν και εντάξει δεν ψάχνουν και για βόμβα :lol: …κάτι που να ρωτήσω αληθεύει ότι στο τέλος της συναυλίας κανα μισάωρο μετά βγαίνουν και υπογράφουν αυτόγραφα κτλπ φυσικά εκτός του maynard φυσικά…???

τι λυση του παντελονιου την εχω σκεφτει κι εγω…αλλα δεν την εχω εφαρμοσει ποτε…:lol:
λετε οι τοολ αν δουν κανενα μας με καμερα να αντιδρασουν σαν τον αξλ και να φαει κανενας ποδι???

Έκπληξη της τελευταίας στιγμής: Θα’ μαι κι εγώ! :smiley:

/jealous mode on

Τωρα βλεπετε Tool ε?Να καει ο προτζεκτορας ρε.:evil: :twisted: :x

/jealous mode off

:cry: :cry: :cry:

Mην μασας αρχηγε μου αστους να πανε στους Στουλ εμεις θα παμε στην Ουκρανια για ολοκληρη τουρνε της νεας υπερμπαντας του πλανητη…
Τι να μας πουνε οι ξενερωτοι Αμερικανοι μετα 8O 8O 8O

Τι ηταν αυτο ω θεοι!! Μιλαμε για μια απο τις συναυλιες της δεκαετιας! Απιστευτος (απιστευτος ομως!) ηχος, τρομερη αποδοση της μπαντας, ξεχειλωμενες εκτελεσεις, ψυχεδελικοι αυτοσχεδιασμοι, απιθανα βιντεο και φωτισμος! Απλα δεν εχω λογια…

Σετλιστ:

Jambi
Stinkfist
46&2
Schism
Rosetta Stoned
Lateralis
Vicarious

κι ενα-δυο ακομα που μου διαφευγουν. Διηρκεσε κατι παραπανω απο μιαμιση ωρα…

By the way, ο Danny Carey ειναι ο κορυφαιος ντραμερ του πλανητη συτη τη στιγμη…

Αυτό…

Ναι, ήταν και πάλι μαγικά. Περισσότερος κόσμος από όσο περίμενα (5-6.000), άνεση, δροσιά, τέλειος ήχος, Tool και ψυχεδέλεια. Κοίταζες τον πεντακάθαρο ουρανό, τα λέιζερ να σκάνε στο βουνό απέναντι και έλεγες: “Τώρα θα κατέβει κανένα UFO με αυτά που παίζουν”.
Μπορούν πάντως να βάλουν 1-2 κομμάτια ακόμα…

Απο αποψη διοργανωσης πως ηταν? Η σκηνη, ο χωρος κλπ…

Το πλήρες setlist ήταν :

Jambi
Stinkfist (extended)
Forty Six & 2
Schism (extended)
Lost Keys
Rosseta Stoned
Flood

Lateralus (ext)
Vicarious

Συνολικά πολύ καλύτερη συναυλιακή εμπειρία από την προηγούμενη φορά. Κρίμα που ήταν λιγότερος ο κόσμος.

Κοιτα, οντως μπορουν. Απλα, οι Tool δεν ειναι το συγκροτημα που θα παιξει ξερωγω τα 15 hit-ακια του και αυτο ειναι. Εχουν επιλεξει να δινουν prog-rock shows με αυτοσχεδιασμους και φωτισμο/ηχητικα εφε ωστε να δημιουργουν μια ιδιαιτερη ατμοσφαιρα. Εγω προσωπικα και με 4 κομματια τους ξεχειλωμενα στα 20 λεπτα το καθενα ευχαριστημενος θα ημουν…

Ολα λειτουργησαν μια χαρα, αλλα φανταζομαι οτι σε αυτο βοηθησε το οτι ηταν το 1/5 του κοσμου απ οτι στους Μεταλλικα…

τωρα ηρθα και εγω…
τι να πω, φοβερος ηχος, φοβερη αποδοση!!!
ο mjk μονο ηταν λιγο πιο υποτονικος απο την προηγουμενη φορα αλλα οι αλλοι σπειρανεεεεεε!!!
μονο παραπονο οτι παιξαν δυο κομματια λιγοτερο απο το δεκεμβριο…
κατα τα αλλα απλα :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

παιδια τελικα σημερα πηρα την ψηφιακη μπηκα κανονικα(την εβαλα στην τσεπη μου)…και εκει που τραβουσα βιντεο μετα απο 15’ απο την εναρξη της συναυλιας βλεπω εναν τυπο φουσκωτο διπλα μου να μου λεει στα αγγλικα "αυτο ειναι καμερα,ελα μαζι μου…“με παιρνει και παμε προς τα εξω,στην διαδρομη να τον ρωταω"μηπως θελετε τις μπαταριες??την καρτα??“το μονο που μου ελεγε αυτος ηταν"ελα μαζι μου”…λεω τωρα ωχ μπλεξαμε…
τελικα με πηγε σε κατι παιδια(Ελληνες) μου εβαλαν κλασσικα ενα αυτοκολλητακι πανω στην καμερα και μας λενε…παιδια οι τοολ εχουν μεγαλο κολλημα με τις καμερες,αφου σημερα εχουν πληρωσει ατομο μονο και μονο να κοιταει στον κοσμο να βλεπει ποιοι εχουν καμερα κα να στελνει καποιον να τις παιρνει,ευτυχως εσεις πεσατε σε δικο μας παιδι και θα την παρετε οταν τελειωσει η συναλια,αλλιως μπορει να σας την επαιρναν οριστικα…”
[SIZE=“6”]Ε Λ Ε Ο Σ ΔΗΛΑΔΗ[/SIZE]πως την εχουν δει αυτοι ρε παιδια???δε λεω τρομερη μουσικη παιζουν,αλλα???τι φοβουνται δηλαδη???μηπως εγω η ο οποιοσδηποτε με την απλη ψηφιιακη του μηχανη πουλησει το υλικο και κερδισει χρηματα εις βαρος τους???να ξενερωνεις τελειως δηλαδη…αντε απο δω οι παλιο ψωναρες…ευτυχως δηλαδη τα παιδια που τους την εδωσα ηταν πολυ ενταξει και μου εδωσαν την καρτα με το βιντεο…το οποιο θα το ανεβασω πολυ συντομα…αλλο που σκεφτομαι να παω σε κανενα ιντερνετ καφε και να τους το στειλω με e-mail στους παλιο π@@στηδες…αντε απο δω αυτοι και τα λεφτα τους μαζι…#-o #-o

Αυτο ειναι ο ορισμος της μαλακιας… Αντι-σταρ κι ετσι…#-o #-o

Ο ορισμος της μαλακιας ειναι το να μη σεβεσαι την επιθυμια του συγκροτηματος. Αμα δεν γουσταρουν να φωτογραφιζονται γουστο τους και καπελο τους. Ασε που αμα ησουν πιο πισω θα εβγαζες φωτο μια χαρα…

τι να πεις…να βλεπεις ενα μαλακα με ενα φακο κατα τη διαρκεια της συναυλιας να κοιταει να δει για καμερες…#-o #-o ξεφτιλα εντελως δηλαδη…

Οπως το βλεπει ο καθενας… Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει, αμα τους ενοχλει το φλας στα ματια παω πασο…

Ακριβώς αυτό. Ούτε εγώ συμφωνώ με τους Tool, αλλά από τη στιγμή φίλε Στάθη που ήξερες από πριν την επιθυμία και τους κανόνες, ό,τι και να πεις, όσο και να διαμαρτυρηθείς, απλά θα έχεις άδικο!

Είναι η συναυλία τους… Μπορούν να απαιτούν ό,τι θέλουν. Μπορούν να απαγορεύουν σε όποιον μπαίνει να φοράει κίτρινες μπλούζες. Από τη στιγμή που στο λένε στην είσοδο μπορείς να αποφασίσεις να μπεις ή όχι. So simple…

δεν ειναι ετσι δηλαδη…δε λεω ελεγχος υπηρχε…εγω δεν εκρυψα τιποτα…δηλαδη ωραια αιτηματα εχουν οι κυριοι…και απο τη στιγμη που δεχονται την κοινωνικη αναγνωριση πρεπει να αποδεχτουν οτι και αυτο μεσα στο παιχνιδι ειναι…και αλλοι εχουν προβλημα αλλα δεν εχω δει να βαζουν ανθρωπους να κοιτανε με φακους για το αν καποιος φουκαρας παει να τραβηξει μια αναμνηστικη φωτο και να τους την κατασχουν οριστικα…λεμε για τους μεταλλικα,τελικα ομως υπαρχουν και πολυυυυυ χειροτεροι…