Ευχαριστουμε awake!
…Ηθελα και μια δευτερη γνωμη, περα απο τα αστερακια¨:wink:
Ευχαριστουμε awake!
…Ηθελα και μια δευτερη γνωμη, περα απο τα αστερακια¨:wink:
Awake, έγραψες! thnx man!
Τοοl δεν έχω να πω τπτ παραπάνω: Third eye version στο Salival…9o λεπτό κ μετά…
Έχω βέβαια ανοιχτές πληγές από την συναυλία στην Αθήνα Δεκεμβριο 2006…ώσπου να τους δω ξανά…να ναι καλά τα βιντεάκια!
Πω ρε τι θεοι ειναι αυτοι…Δν ειχα ακουσει μεχρι σημερα και εχω πορωθει.24/24
Εγω παλι, την αλλη βδομαδα θα κανω τατοο το lateralus eye
ΤΡΟΜΕΡΟ BOOTLEG !!! ΤΡΟΜΕΡΟ !!!
έβαλα salival τωρα και επιασα να χαζεψω λιγο το θεμα για τους τοολ
το παραπανω ειναι σαν κανονικη Live ηχογραφηση και παιζουν το κωλο τους …μεχρι διασκευη ted nugent - stranglehold κανουν κ το στελνουν
ειδα κ ΚΑΤΙ Βλακειες απο ασχετους που γραφουν οτι ναναι…οτι αντιγραφουν kc , οτι ο maynard σκουζει κ δε τραγουδαει…παναγια μου…
θα μας θαψουν αγκαλια με το aenima…
ΔΩΣΤΕ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟ SALIVAL ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΚΑΡΟΣ !!!
Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις!
Οι Tool πλέον είναι μια καρικατούρα του εαυτού τους.
Συμφωνώ. Όσο το κουράζουν και κάνουν 10000 μέρες για να βγάλουν κάτι αδούλευτο, τόσο χειρότερα γι’ αυτούς.
Αwake ποιο Pushit προτιμας? Του Aenima ή του Salival?
To pushit παιζει να ειναι το πιο αγαπημενο μου κομματι ολων των εποχων,σιγουρα ειναι το πιο αγαπημενο/headfuck κομματι απο tool
κ οι 2 εκτελεσεις ειναι θεικες αλλα θα επελεγα μαλλον την original(aenima) που ειναι πιο οργισμενη/σκοτεινη/σκατοψυχη
η salival version ειναι πιο ηρεμη οχι οτι δεν γαμαει ε ? γαμαει απλα η εκτελεση στο ενιμα ειναι εφιαλτικη…ειδικα το σημειο στη μεση που κανουνε το ambient σπασιμο…μπορω να μιλαω ωρες για αυτο το κομματι
επισης ο ηχος στην αρχη μου θυμιζει ηχο μυγων πανω απο σκατα (pushit)
θυμηθηκα κ εναν βλακα καποτε που ειχα πετυχει που μου την ειχε πει γιατι εγραφα για τους tool σε ενα φορουμ κ μου ειχε πει κ την υπερτατη ατακα-μαλακια ‘εμενε που με βλεπεις ειμαι ο νο1 φαν τους στην ελλεδα’
κλασικος βλακας ποζερος υπαρχουν απειροι τετοιοι για καθε γκρουπ
anyway μαλλον θα επελεγα την εκτελεση του aenima
(μηπως ειναι ωρα για δημοψηφισμα 10 καλυτερα κομματια tool ι? )
χμμμμμμμ…
:lol:
Και εμενα το Pushit ειναι το αγαπημενο μου απο TooL + ότι προτιμώ την Aenima version. Eχει απιστευτες εναλλαγες ακομη και σε σημεια που φαινομενικα ειναι ιδια. Εκει που λεει “Slipping back into the gap again, I’m alive when you’re touching me… κτλ” ο τροπος που αλλαζει η ερμηνεια του Maynard και η μουσικη σου σηκωνει την τριχα.
2 συναυλιες και δυστυχως δεν καθισε να το ακουσουμε… την 2η φορα που ηρθαν το ειχαν παιξει σε 2-3 πριν απο εμας και ηλπιζα αλλα δεν…
οντως ειναι συναυλιακο απωθημενο μου κ εμενα αλλα αστο καλυτερα αμα ακουγα Pushit/3rd eye live dεν ξερω πως θα εφευγα απο τη συναυλια…
ειλικρινα τη περιοδο 96-98 ηταν μακραν η καλυτερη μπαντα στον γαλαξια…καταφερα κ μαζεψα οτι bootleg υπαρχει απο αυτην την 3ετια (ναναι καλα το tool hub στο dc++) και μετριαστηκε λιγο η πικρα που δεν τα εχουμε ακουσει…μπαντα-lsd . toolsd .
[B]μπες κ εδω να ψηφισεις τα 10 αγαπημενα σου κομματια απο tool…
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=737550#post737550[/B]
Εμένα αγαπημένο μου και τεράστιο συναυλιακό απωθημένο είναι το Grudge. Αφού τo τιμάνε το Lateralus, αυτό γιατί δεν το παίζουν;
+1 :thumbup:
Παιδια επειδη δεν ειμαι κ πολυ pro του ψαξηματος…μηπως εχει δει κανενας ή ακουσει ή διαβασει κατι για τον νεο δισκο που θα βγαλουν μεσα στο 2010?
το παιζανε καθε βραδυ 2 χρονιες το 2001/2 οποτε ειχες ευκαιρια να το ακουσεις αν εμενες εξωτερικο
τωρα δε το παιζουν γιατι προφανως η φωνη του μειναρντ δεν αντεχει τετοια κομματια(καλα για τη κραυγη στο τελος ουτε λογος να γινεται)
αν κ υπαρχει κ κομματι που ειναι ακομα πιο σπανιο να ακουσουμε πλεον
ticks and leeches
επειδη το εχω ακουσει/δει live να πω αυτο που ολοι ψιλοθεωρουμε φημη/αληθεια
o carey ειναι εξωγηινος
@μανατζερ νικ
www.toolband.com
www.fourtheye.net
για να ενημερωνεσαι ακομα κ με το ποτε κλανει ο μειναρδος
αυτό το 10,000 days είναι απ τους πιο άνισους δίσκους έβερ τελικά.
στο πρώτο μισό έχεις vicarious, jambi, wings, pot, στο δεύτερο, άστο καλύτερα… :?
εμανα και το right in two μου αρεσει πολυ!! το εχω βαλει και στο τοπ 10 μου…
καταταλα ναι δεν ειναι τοσο δυνατο το αλμπουμ απο το pot και κατω…
ναι ρε, έχει κ καλά κομμάτια στο δεύτερο μισό, αλλά σαν γενική εικόνα μετά το ποτ είναι απογοήτευση ο δίσκος.
Κρίμα που έχω το lateralus σαν avatar. Μπορεί να χαρακτιριστώ fanboy
Αλλά προσωπικά πιστεύω πως το 10κ. αποκτάει νόημα όταν μπορείς ακουστικά να “μυηθείς” σε αυτό και φυσικά δεν υπονοώ οτι το νόημα είναι αντιληπτό μόνο από λίγους απλά εννοώ οτι είναι ιδιαίτερη και “δύσκολη” μουσική και όχι για όλους (όπως πχ. εγώ θα δυσκολευτώ να ακούσω Dead can dance σε ορισμένα τραγούδια μέχρι το τέλος του κομματιού έτσι και κάποιος αλλος πιθανώς να αισθάνεται με τους Tool).
Προσωπικά βάζω να παίζει vicarious και συνεχίζω μέχρι το τέλος και ακούω και τα 5 λεπτά του viginti tres λες και είναι ένα μοναδικό song
Σίγουρα απο τα αγαπημένα μου 20 albums με το aenima να βρίσκετε χαμηλότερα!!
Το lateralus φυσικά δεν πιάνεται είναι εκτός πραγματικότητας δίσκος
βασικα η δυαδα aenima/lateralus ειναι εκτος συναγωνισμου για το ροκ της τελευταιας 15ετιας
επαιζαν μοναχοι τους τοτε τα παλικαρια :!:
μοναχα ενα αλμπουμ τους ακουμπησε , το toxicity - system of a down :lol::lol::lol::lol:
(και ομως εχω ακουσει τετοια ψαριλα απο ανθρωπο)