Tool

Έλα, μια χαρά δίσκος είναι και το 10,000 days. Απλά έχει την “ατυχία” να έρχεται μετά από κοσμογονικές δισκάρες. Εκτός από τα wings, έχει και κάτι Right In Two και Pot που είναι κομματάρες. Απλά το παρακαναν στα ορχηστρικά fillers.

Ακουστε τι τζαμαρουν το 2002 οι Tool σε αυτην την συναυλια στην Οκλαχομα…

Ψαξτε για αυτο το dvd bootleg, ειναι απο τα καλυτερα στην πιατσα

αν θυμαμαι καλα υπαρχει για ‘κατεβασμα’ σε ενα site που ειχα ποσταρει μερικες σελιδες πισω σε αυτο το τοπικ

οσον αφορα τζαμαρισματα βρες dvd απο την aenima tour που παιζουνε 10λεπτα merkaba πριν το sober

επισης +1 στον dazmaniak για το ευστοχοτατο σχολιο για την παραγωγη του joe ‘evil’ (εχω πιει απειρα ναρκωτικα) baressi :stuck_out_tongue:

να υποθεσω οτι το σημειο ειναι το ντραμ/ταμπλα σολο του δανιηλ εκει στο τελος ε ???

κ η τελειοτητα των tool ειναι αυτα τα 2 κομματια

pushit
3rd eye

δεν παει πιο πανω λεμε.

Sosta ypotheteis kai episis to megalofyes transition sto headbanging part ekleise kai ta teleytaia spitia pou den eixan kleisei oi Tool mexri tora.

Awake kai mono logo nickname prepei na mas episkefteis edo:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=13301&highlight=karnivool

Semna e…

Μιας και είναι της επικαιρότητας, να πω ότι ένας από τους καλύτερους τουλίζοντες δίσκους έβερ είναι το A Murder Of Crows παρόλο που είθισται να μην τον λαμβάνει κανείς υπόψη σαν τέτοιο, λόγω προϊστορίας. Jethro Tool λέμε. Νταζ άκουσέ το :wink:

Eixame syzitisei paliotera gia ayto nomizo? Den eixa entyposiastei alla ayto den simainei kai tipota.

Δεν το 'χες συζητήσει με μένα, ίσως με κάποιον άλλον, αλλά ενηγουεηζ.

Νομίζω θα ήταν σκόπιμο να φτιάξουμε κάποια στιγμή θρεντ Do it like Tool, ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Θα 'χε πολύ ψωμί.

To paron thread den einai asxeto pantos gia tetoia syzitisi.

Ε θα είναι πιο όμορφο σε άλλο θρεντ. Βασικά πείτε επιλογές να φτιάξω poll.

Να έχει μέσα ξερω γω Alpha Galates, Rishloo, Karnivool, 10 Years και διάφορα άλλα.

Έλα ντάηινγκ πες κι εσύ.

Re trele thes na kaneis kai poll? :lol: Eisai megalos pollakias :!:

Stoixeia yparxoun polla se pollous. Alloi antigrafoun, alloi pairnoun os kyria epirroi kai synexizoun se diko tous style (Hurt Vol. I ore) kai genika einai periergo na katatakseis. Apo Chevelle tha ebaza to debut e! :lol:

Τελειο Γιάννη.

Πφφφ… Τεσπά εγώ δεν ξαναναφέρομαι στους τουλ, ή στους δίσκους τους κρατάω τις απόψεις μου για τον ευατό μου επειδή απ’ότι φένεται όλοι πλέον τους γνωρίζουν καλύτερα από εμένα και θα επρεπε επίσης να μου αρέσει ότι και στον πολύ κόσμο. No sir… δεν μπένω ξανά στην διαδικασία. bye tool thread :slight_smile:

Όχι, μη, κάτσε!

Το ότι θα δίχαζαν έτσι τα άλμπουμ των Τουλ, δεν το περίμενα ποτέ. Προσωπικά και τα 4 άλμπουμ των Τουλ γουστάρω άπειρα (αν και δίνω ένα μικρό προβάδισμα στο Aenima που μου κάνει ως το πιο “πλήρες” άλμπουμ τους). Τα τραγούδια τους τα ξεχωρίζω μόνο ως “αγαπημένα” και ουδέποτε ως “καλύτερα”. Το Grudge, λοιπόν, για παράδειγμα είναι το πιο αγαπημένο μου κομμάτι επειδή για διάφορους λόγους το έχω ακούσει περισσότερες φορές απ’ ότι το Third Eye (το οποίο εννοείται πως είναι ΕΠΙΚΟ) ή το Rosetta Stoned.
Και επειδή σκέφτομαι εγώ με αυτόν τον τρόπο, όσον αφορά την αγαπημένη μου μπάντα, μου φαίνεται χαζό που μερικοί προτιμάτε να διαχωρίζεστε ως φαν του τάδε άλμπουμ και όχι ως φαν του γκρουπ.

Μα δεν διχάζουν κανέναν, γνώμες λέμε.
Απλά κάποιοι είναι παραπάνω μυγιάγγιχτοι απ’ όσο πρέπει.

Edit: Στην κόπια του Lateralus που έχω το ομώνυμο κομμάτι αναφέρεται ως Lateralis. Την κάνει συλλεκτική αυτό? p

σα να λες πως αν είμαστε φανς ενός συγκροτήματος, είμαστε υποχρεωμένοι να μας αρέσουνε τ άπαντα ρε συ. δε μ άρεσε το 10.000 days μετά το the pot, ψέμματα να πω? μου φαίνεται άνευρο και ανέμπνευστο για τουλ. ούτε είπα ότι όσοι βρίσκουν καλύτερο το τελευταίο απ οποιοδήποτε απ τα υπόλοιπα τουλ δεν ξέρουν μπαλίτσα, πλάκα κάνουμε.

αν και μεταξύ μας τώρα, είστε ΑΜΟΥΣΟΙ.

Ρε το καταλαβαίνω αυτό. Απλά μερικά ποστς μου φάνηκαν υπερβολικά. Δεν μίλησα για κανέναν συγκεκριμένα.

νεο κομματι Puscifer. Trip-hop-ια. Ομορφο.

O ΨΕΥΤΗΣ

ΕΛΑ ΕΔΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΩΣ ΕΛΕΓΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ.

καπς λοκ φιουρι

μπας και τους ειχe δει κανενας[SIZE=“5”] ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ [/SIZE]εδω στην aenima tour στο εξωτερικο μεταξυ 1996-98 ?

ποσο μπροστα ειναι το aenima σαν αλμπουμ θεουλη μου 8O

lsd music for the alien race.

Παιζει… :stuck_out_tongue: