Jessica Simpson
Quote: “I’m not anorexic. I’m from Texas. Are there people from Texas that are anorexic? I’ve never heard of one. And that includes me.”
Ivana Trump
Quote: “Fiction writing is great. You can make up almost anything.”
Brooke Shields
Quote: “Smoking kills. If you’re killed, you’ve lost a very important part of your life”
George Bush
Quote: “I have opinions of my own, strong opinions, but I don’t always agree with them”
Christina Aguilera
Quote: “So, where’s the Cannes Film Festival being held this year?”
Tara Reid
Quote: “I make Jessica Simpson look like a rock scientist.”
Arnold Shwarzenegger
Quote: “I think gay marriage is something that should be between a man and a woman”
Linda Evangelista
Quote: “It was God who made me so beautiful. If I weren’t, then I’d be a school teacher.”
Dan Quayle
Quote: “The Holocaust was an obscene period in our nation’s history. I mean in this century’s history. BUt we all lived in this century. I didn’t live in this century.”
Alicia Silverstone
Quote: “I think that the film ‘Clueless’ was very deep. I think it was deep in the way that it was very light. I think lightness has to come fro ma very deep place if it’s true lightness”
__Εδωσα την ψήφο μου στο τελευταίο quote, γιατί γέλασα πιο πολύ (μη σας πω πως αυτό του Terminator μου φάνηκε έως [ΕΩΣ] και “κατά λάθος έξυπνο”) και γιατί μου άρεσε που έχει αυτό το ακαταμάχητο "έχω πει μεγάλη κοτσάνα, πάω να το σώσω, αλλά λέω μία πολύ μεγαλύτερη κοτσάνα και εκεί αντί να το βουλώσω προσπαθώ ξανα και δωρίζω στην ανθρωπότητα μία απο τις κορυφαίες κοτσάνες ever! χαχαχαχα! Υπερπαραγωγή! Τέλειο! χαχα! Φαίνεται σα να ήταν σχεδόν καταδικασμένη να πει κοτσάνα!! :lol: :lol: Δε το έσωζε με τίποτα!
Δυστυχώς έχετε όλοι «χάσει» τις α-ξε-πέ-ρα-στες κοτσάνες του Jean-Claude Van Damme, κάθε φορά που δίνει συνέντευξη στα γαλλικά. Δεν υπάρχει κανένας που να τον ξεπερνά. Μια μέρα θα επιχειρήσω να μεταφράσω μερικές, για σας και μόνο. Αλλά το παν είναι το ύφος και ο τρόπος χρήσης της γλώσσας, που ο γραπτός λόγος και η μετάφραση αδυνατούν να «περάσουν».
Και η Αντζελα επισης(τα “μαργαριταρια” της εχουν αφησει εποχη).:D:p
Τεσπα κομμενη η πλακα.Απο το poll χαλαρα Bush(οσο σκεφτομαι οτι αυτος ο καραγκιοζης κυβερναγε 8 χρονια την Αμερικη ενω δεν ηξερε ουτε καν να μιλησει στα debate).
Ενώ στην αρχή κατέληξα στην Μπρουκ Σιλντς, που μας λέει ότι αν πεθάνουμε θα χάσουμε ένα σημαντικό μέρος της ζωής μας, μετά μπερδεύτηκα και ήθελα να τα ψηφίσω όλα.
Βάκιλλε σε καλώ, από αυτό εδώ το βήμα, να δώσεις τα φώτα σου και να διδάξεις. Θα σε ακολουθήσουμε οι πιστοί σου
Εύκολα αυτό, γιατί αποδεικνύει αυτό που λένε “γνώσσα λανθάνουσα…” (και που κανείς δεν ξέρει τη συνέχεια κια το σταματάει εκεί)
ΟΜΩΣ, γιατί όλες οι δηλώσεις είναι σε italics και του Bush όχι? Ποια σκοτεινά συμφέροντα κρύβονται πίσω από την προβοκάτσια του χρήστη που επικαλλείται το όνομα Baccilus?