Η Δέκατη Τέχνη(Top 10 games)

Conviction δεν εχεις παιξει?Αλλαζει πολυ αλλα ειναι μια διαφορετικη παιχνιδαρα!Ακουσα κατι για συνεχεια η μαλακιες?

i know man, me too:D πλην του 1, το legend ηταν μεγαλο κολλημα μου…

δεν ξέρω.βασικά το double agent είναι το τελευταίο με το οποίο ασχολήθηκα.έκτοτε (κακώς) δεν ασχολούμαι σχεδόν καθόλου με video games…
πάντως όλη αυτή η κουβέντα μου άνοιξε την όρεξη να ξαναρχίσω.:smiley:

εγώ τα έχω όλα του ps1.8)
πάντως το legend το είχα τερματίσει τέσσερις ή πέντε φορές.το λατρεύω αυτό το παιχνίδι.το πρώτο tomb raider με βατό χειρισμό και κατ’εμέ ο καλύτερος τίτλος της σειράς.

Χορρορ ξαναρχισε τωρα!Εχουν βγει πολλες παιχνιδαρες που πρεπει να παιξεις.

βέβαια πιο πιθανό το κόβω να αρχίσω καμιά εργασία γιατί τις έχω αφήσει όλες για την εξεταστική του σεπτέμβρη…:stuck_out_tongue:
πάντως με πρώτη ευκαιρία θα ξαναρχίσω το gaming.άντε, με ψήσατε!

1)prince of persia warrior within [ακροβατικα και σπλατεριες]

2)football manager ολα [πλεον μετραμε μηνες καψηματος]

3)need for speed most wanted [το καλυτερο της σειρας περισσοτερο λογο ατμοσφαιρας με τα ελικοπτερα και τα τζιπακια να σε καταζητουν]

4)sim city 4 [τυφλα να χει ο γαπ]

5)sid meier’s pirates [κυριως για το gameplay]

6)far cry [τρομερα γραφικα]

7)syberia 1 [ωραιο στορυ και πολυ κολλημα]

8)half life 2 [το ΤΟΠ παιχνιδι για μενα που δυσκολα θα ξαναφαω τετοιο καψιμο με φπσ παιχνιδι]

9)halo [gameplay]

10)max payne [και μονο για την ατμοσφαιρα]

1. Starcraft
  2. Diablo
  3. Counter Strike 1.6
  4. Quake
  5. Unreal Tournament 2004
  6. Doom 3
  7. Mortal Kombat 2
  8. Resident Evil 2
  9. LittleBigPlanet
  10. Pro Evolution Soccer

Μπορεί να αλλάξω γνώμη σε μερικά…

Call of Duty (1&2) / StarCraft / Zelda

πράγματι, πρόκειται για το καλύτερο παιχνίδι της σειράς με διαφορά.
είναι racing, αλλά έχει μια αίσθηση action/adventure.θυμάμαι πως μου είχε πάρει βδομάδες για να τερματίσω την τελευταία αποστολή που σε κυνηγάει όλη η αστυνομία…:stuck_out_tongue:

aaaaaa crash bandicoot aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa για χαρη του γεμιζω την δεκαδα μονο με αυτο και το ξεχασα η απαραδεχτη,με το επικο ν.1 του ps1 …θειλαααααααααααααα

Need for speed εχω παιξει μονο το 1ο underground μεγαλο κολλημα μιλαμε…σκεφτομαι να το ξαναρχισω.Επισης φοβερο παιχνιδι racing ειναι το Project gotham racing υποτιμημενο κατα τη γνωμη μου.Crash bandicoot ειχα παιξει πολυ μικρος στο ps2 του ξαδερφου μου.Θυμαμαι μια πιστα που ενας boss μεταμορφωνοταν σε μπαλα και κυνηγαγε τον crash.

Επισης μια αλλη σειρα που θελω παρα πολυ να παιξω αλλα δεν ειχα την ευκαιρια λογω κονσολας ειναι τα Kingdom Hearts.
Επισης μου φαινεται περειργη η ελλειψη των Final Fantasy απο τη λιστα.

to kingdom hearts γαμαει και δερνει αλλα οι βλακες βαζουν το καθενα σε διαφορετικη κονσολα και μονο το 1,2 μπορεσα να παιξω στο ps2 και το chain of memories που ειναι αναμεσα στο 1 και στο 2 σαν ιστορια στο nintendo ds

Εγω εχω παιξει μονο το chain of memories επειδη εχω ds.Τα αλλα καθομουνα και εβλεπα τον ξαδερφο μου να παιζει.:stuck_out_tongue:

νομίζω πως το crach bandicoot που λες είναι το the wrath of cortex και το boss που αναφέρεις ο tasmanian devil.anyway, έχει περάσει καιρός και δεν είμαι σίγουρος.
τα final fantasy προσωπικά τα βαριέμαι αφάνταστα (όπως και τα rpg γενικότερα).είχα παίξει το 10 και όλη την ώρα καθόμουν και έβλεπα.ελάχιστες ώρες gameplay.αν είναι έτσι βάζω καμιά ταινία ξέρωγω…

Εγω δεν εχω παιξει κανενα FF ποτε δε μ’αρεσε το gameplay του.

ΡΕ?ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΑΔΑ ΑΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΑΙ WOW DOTA CS ΚΛΠ?
θα προσπαθήσω

10.Star wars Empire at war (pc)
9.CRASH TEAM RACING YEAHHHHH [το είχα λιώσει απο τα 7μου στο πλέϊ 1 που μου έμαθε ο αδερφός μου να παίζω,κατα την γνώμη μου τα επόμενα που βγήκανε δεν με πολυεντυπωσίασαν(όπως το crash tag team racing {νομιζω})] (ps2)
8.Cod 5
7.Prince of persia (2,3,παντού εκτός απο pc)
6.Hitman (όλα)
5.Halo BETA
4.Assasin’s creed 2
3.Dota
2.Lineage 2
1.WoW

μαλακα μαρτυριοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Ααααχ. Που να χες παίξει τα παλιότερα Final Fantasy, εποχών Playstation και Snes (aka, απο το 4 ως το 9) και θα καταλάβαινες τι εστί gameplay…

Κι αυτό ισχύει και για όλα τα παλιά rpg (ή action/rpg), παιχνιδάρες όπως Chrono Trigger, Star Ocean, Terranigma, Chrono Cross, Seiken Densetsu 3, Tales of Phantasia, Legend of Zelda, Live a Live, Super Mario RPG, Secret of Mana, Secret of Evermore, Illusion of Gaia, Phantasy Star IV, Alundra, Xenogears, Parasite Eve (συγγενικό, αν και όχι ακριβώς rpg), όλη η σειρά των Final Fantasy, τα Dragon Quest, τα Breath of Fire, και άλλα έπη. (εννοείται μη προσμετρηθούν στα αποτελέσματα τα πάνω, απλά τα αναφέρω)

εγώ ποτέ δε λάτρεψα το rpg σαν είδος.ήμουν της σχολής tomb raider και metal gear solid.
action δικέ μου!

ΡΕ ποιός θεάρος επέλεξε bloody roar???

Αψογο παιχνίδι

Η αληθεια ειναι πως και μενα στα rpg ο χειρισμος επαιξε θετικα και αρνητικα το ρολο του…οχι οτι δεν ταιριαζε κτλ, απλα οκ, ενας λογος που κολλησα με kingdom hearts ηταν οτι εδωσε την εμφαση που επρεπε στο action, κρατησε τα rpg στοιχεια τρου και ο χειρισμος ηταν ο αναλογος…απο ενα σημειο και μετα καταντουσε παντα πολυ κουραστικο να επιλεγω κινηση στη μαχη, να περιμενω κτλ…

απο την αλλη βεβαια, εποχες αρχες-μεσα 1990 με ff, zelda, secret of mana κτλ κτλ, προτιμουσα το κατι διαφορετικο απο αλλο ενα action, οπωτε τοτες ο χειρισμος μου φαινοταν μια χαρα, στρατηγικος κτλ…αλλα σημερα πλεον οχι, βαργιεμαι το ιδιο συστημα με επιλογες κινησεων κτλ κτλ…προτιμω στα action μερη του συστημα kingdom hearts…

βεβαια overall, rpg my ass, adventure FTW και αντε γεια:p!!