Συμφωνώ για τα FF μπορούσαν να γίνουν μεγάλο κάψιμο.
Όμως έχω μεγαλύτερη γνώση στα αμερικάνικα RPG.
Το morrowind πχ. το τερμάτισα σχετικα γρήγορα, το κάψιμο ήρθε αφού είχε τελειώσει το κυρίως σενάριο και έκανα τα side quest.
Βασικά παίζει να έιχα μπει σε όλα τα dungeons που υπήρχαν διάσπαρτα.
Η ίδια ιστορία με το oblivion…
Βασικά εδώ και μερικούς μήνες έχω tagarει το εξής σαιτ:
(επίσης η bethesda έχει αγοράσει την ID αλλά έχει ανοιξει και ένα mmorpg studio…)
Τώρα όσαναφορα τον χειρισμό, πάντα προτιμούσα point and click. Γενικά τα παιχνίδια της Black Isle θα ήταν η επιλογή μου για τα χρυσά RPG. Αλλά αυτό μόνο και μόνο γιατί δεν έχω χωθεί αρκετά στο κόσμο των J-rpgs. Είμαι σιγουρος οτι υπάρχουν και εκεί πολλά διαμάντια για αυτούς που ξέρουν να τα εκτιμήσουν.
Final Fantasy (απο snes εποχη μεχρι ps2 που επαιζα)
Τony Hawk 2
Call of Duty (με το 2 καιγομουν πολυ)
Age of empires 2
Diablo 1,2
Warcraft 3/Dota
Footbal Manager (και championship manager πριν πουλησει τα δικαιωματα του ονοματος και γινει FM) 8)
Mario 64
Pro Evolution Soccer (ISS πιο παλια 8) )
Mortal Kombat Trilogy (στο sega mega drive ρεεεεεεεεεε)
Τekken Tag (και τα μυαλα στα μπλεντερ, πρωτα πηρα το παιχνιδι και μετα το ps2 τοσο πολυ πορωση!)
Fallout (το 2 ειχα αγαπησει αν θυμαμαι καλα)
Commandos 2
Fifa 97 (στο sega mega drive 8) ) και fifa 99 (στο N64)
NBA Live 96 (στο mega drive παλι 8) )
…
Edit: Zelda Ocarina of Time
Edit2: Metal Gear Solid και Metal Gear Solid Sons of Liberty
Edit3: Pokemon yellow/red
Edit4: Resident Evil Nemesis
Edit5: Gears of War
Edit6: In cold Blood
Edit7: Abe’s exodus
Silent Hill
Γαμω! απαισιο thread :@ θα κανω εδιτ μεχρι αυριο δεν γινεται μονο 10 οτι και να λετε…
νταξ, κάπως δημιουργήθηκε όμως αυτό το στερεότυπο.
και στην πλειοψηφία του ισχύει…:roll:
πάντως για να μη βγαίνω και οφφτόπικ να πω πόσο ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ είναι το donkey kong 64 που αναφέρθηκε παραπάνω.αγαπημένος μου γορίλας ήταν ο lucky kong (αν θυμάμαι καλά) με τα μακριά χέρια και τις τιράντες.
Έτσι όπως τα παρουσιάζεται θα θεωρήσω ότι είμαι ο μόνος που ξέρω άτομα που παίζουν pen’n’paper rpg και είναι και λάτρεις baldur’s gate και λοιπόν “πραγματικών” rpg που όμως ακούνε από AOR έως trip hop…
Στο PSStore θα τα βρεις και σε πολυ καλή τιμή… Κάπου στα 5 euro για να τα κατεβάσεις… Θα τα βρεις στο PS One Classics…
Έχει και άλλα παιχνίδια απο Playstation αλλά σαν το Crash δεν νομίζω …
Παλιό κόλλημα αλλά τα ξανατελείωσα και στο PS3 :lol: