Top Models ( Next and Previous)

Ντάξει… το θρεντ αυτό το’χετε καναντήσει ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!

Το αρχικό/εισαγωγικό ποστ ΔΕΝ λέει “να ποστάρετε εδω μέσα ο,τι σας καυλώνει, και όσο πιο γυμνή τόσο το καλύτερο”…
Βαρέθηκα να βλέπω βυζιά, κώλους, μουνιά, και ΟΛΑ ΦΑΤΣΑ ΦΟΡΑ…
Δεν έφτιαξα αυτό το θρεντ γι’αυτόν τον λόγο… αλλά για να ποστάρουμε όμορφες φωτογραφίες όμορφων μοντέλων… και δεν με πειράζουν οι αισθησιακές-σέξυ φωτογραφίες… ΑΛΛΑ όχι όμως έτσι όπως το καταντήσατε γιατί αλλιώς το θρεντ θα λεγόταν “ΠΟΡΝΟΘΡΕΝΤ”…
και δεν έχω αντίρηση: ΑΝΟΙΞΤΕ ένα άλλο θρεντ όπου μπορείτε να ξεσπάτε τα αποθημένα σας, και να μαζεύετε ο,τι σας αρέσει… ο,τι πορνο-υλικό θέλετε… κανένα πρόβλημα…
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΓΑΜΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΡΕΝΤ!..
έχει ξεφύγει πολύ το πράγμα…

όσοι λένε “τα κορίτσια να μη μας ποστάρουν άσχετα που μας χαλάνε το θρεντ”… ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΟΥΝ γιατί “το κορίτσι” που άνοιξε αυτό το θρεντ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ αλλο να βλέπει με τι καυλώνει ο καθένας σας… και ποια σας κάνει να χύνετε περισσότερο!..

1. Μπορείς να μην μπαίνεις.
  2. Μπορείς να κάνεις ignore όσους σου “ξεφτιλίζουν” το θρεντ.

όσοι λένε “τα αγόρια έχουν κάνει αυτό το σοβαρότατο θρεντ τσοντοθρεντ” … ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΟΥΝ γιατί τα αγόρια που ποστάρουν σχεδόν αποκλειστικά σε αυτό το θρεντ δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα με αυτά που ποστάρονται.
:slight_smile: :!:

1. μπορείτε να σταματήσετε να ποστάρετε εδώ άλλες “τέτοιες” , και να ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΣΑΣ!

εδιτ: τα αγόρα που ποστάρουν τέτοιες φωτογραφίες, να ανοίξουν ειδικό ΤΕΤΟΙΟ θρεντ… !
άλλο “μη σοβαρό θρεντ”… κι άλλο “ξεφτίλα θρεντ”

οχι

12345

Ντάξει απαντάω καθαρά λόγω βαρεμάρας.

Εισαγωγικό ποστ από πάνω. Δεν περιορίζεις τίποτα. Ο νοβίτσκι είναι ον τοπικ.

Α ναι ξέχασα. Το θρεντ δεν είναι τσιφλίκι σου ε.

ωραία επιχειρήματα…

δεν είναι τσιφλίκι μου, και δεν περιόριζα τίποτα στο αρχικό θρεντ

αλλά ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΜΑΙ για τις αηδίες σας!

ΑΝΟΙΞΤΕ ΑΛΛΟ!

Δεν θέλω με τίποτα να φανταστώ ένα φόρουμ με σένα μοντ Ανμπέρντ. Ένα μήνα του δίνω το πολύ. In the meanwhile, μοντέλα ποστάρονται με τον ένα τρόπο ή με τον άλλον, οπότε είμαστε μια χαρά στο πόσο είμαστε μέσα στο θέμα. Και βλέποντας το αρχικό σου ποστ, ούτε κάποιος κανόνας που να απαγορεύει το γυμνό βλέπω να υπάρχει ούτε εσένα να ποστάρεις κάτι διαφορετικό.

επ! κάτσε, δεν πόσταρα γυμνές!.. πόσταρα αισθησιακές… (άλλο το ένα άλλο το άλλο)

για να το καταλάβετε, ας το θέσω αλλιώς:

ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΚ αν αρχίζουμε “τα κορίτσια” του φόρουμ να ποστάρουμε μοντέλα-άντρες (πορνοστάρ) με πουτσους να φαίνονται ?? ?? ??
και να μαζευόμαστε να σχολιάζουμε λεπτομέρειες απο κάτω??

Δεν κρίνω τις “ανάγκες” σας να ποστάρετε τέτοιες ολόγυμνες (που να φαίνονται δλδ όλα/σχεδόν όλα) φωτογραφίες… γι’αυτό λεω ΑΝΟΙΞΤΕ ανάλογο θρεντ…

πιπέρι

edit:τη λέξη “κορίτσια” γιατί την έχεις σε εισαγωγικά?? μήπως μας κρύβεις κάτι??

Ελεύθερα, do your thing! Μόνο βάλτα σε σπόιλερ όπως κι εμείς και δεν θα υπάρχει θέμα. Αν τώρα εσύ την βρίσκεις βλέποντας πούτσους όπως εμείς με τα αντίστοιχα προσόντα των γυναικών, εγώ δεν έχω θέμα.

Όσο για το αισθησιακές-γυμνές, μαλακίες. Οι αισθησιακές φωτογραφίες δεν είναι καν απαραίτητο να είναι γυμνές, ίσα ίσα πολλές αισθησιακές φωτογραφίες δεν έχουν ίχνος γυμνου. Αν είναι να κάνεις γυμνή φωτογράφηση την κάνεις κανονικά, όχι με μισοδουλειές, από την στιγμή που γδύνεσαι η φωτογράφηση λέγεται γυμνή κι όχι άλλες μαλακίες(παρόλο που μια γυμνή φωτογράφηση μπορεί να είναι ΚΑΙ αισθησιακή). Αν έχεις θέμα με τον διαχωρισμό αισθησιακού και ξέκωλου, να πας ΕΣΥ να κάνεις ένα άλλο θρεντ, όπου θα απαγορεύεις το γυμνό ή συγκεκριμένα πράγματα που σε “shοκάρουν”. Άιντε.

ρε μαλακες.μη βαζετε γυμνες.ιου δηλαδη

[SPOILER] μεγαλο αστερι.τσεκαρετε τις ταινιες της[/SPOILER]

το έβαλα σε εισαγωγικά αντί να χρησιμοποιήσω bold.
για να τονίσω τον φαλλοκρατικό διαχωρισμό “εμείς είμαστε άντρες ΟΥΓΚ και ποστάρουμε ο,τι γουστάρουμε! τα κορίτσια που παραπονιούνται να το βουλώσουν αν δεν τους αρέσει και να πάνε αλλού”

To θέμα είναι ότι παραπονέθηκαν άλλοι στο θρεντ με τις ηθοποιούς-τραγουδίστριες και σταμάτησαν να ποστάρονται πορνοσταρ ολόγυμνες με όλα στη φόρα σε εκείνο το θρεντ…

εδώ επειδή είμαι ΜΙΑ που παραπονιέται… και είστε περισσότεροι… δε θα αλλάξει κάτι?

χα…ωραίο αυτό…

το παράδειγμα με τους πουτσους το έφερα για να δείξω το τι θα γινόταν αν υπήρχε κάτι ανάλογο απο τις γυναίκες του φόρουμ…

και Ο,ΤΙ διαχωρισμό και να κάνεις εσύ ή εγώ στο θέμα “γυμνό”… είναι γεγονός ότι πλέον ποστάρονται εδώ μέσα ΜΟΝΟ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ και μόνο ΞΕΚΩΛΑ! … !

γιατί να ανοίξω εγώ ΚΙ ΑΛΛΟ θρεντ με το ίδιο θέμα που άνοιξα κι αυτό εξαρχής, και να μην πάτε εσείς να ανοίξετε ένα ΔΙΚΟ ΣΑΣ θρεντ με δικούς σας κανόνες??
Εγώ δε θα έρθω να σας το χαλάσω… αυτή είναι η διαφορά!

@παπαρδέλα, κάνε την αρχή και άνοιξε το θρεντ εσύ…

έχει πλάκα, ενώ οι πορνό φωτογραφίες ωραίων γυναικών σας αρέσουν ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ δεν τολμάτε να ανοίξετε ανάλογο θρεντ… αλλά ξεσπάτε σε “άλλα” θρεντ…

γουρούνια οι άντρες αγάπη μου,τι περιμένεις[-X

Φαίνεται ότι έχεις κάνει διατριβή στο ποιες είναι πορνοστάρ και ποιες όχι, δεν εξηγείται αλλιώς. Είναι βέβαια ειρωνεία να ποστάρονται πορνοστάρ εδώ και όχι στο θέμα με τις ηθοποιούς, καθώς με την ευρεία έννοια της λέξης είναι ηθοποιοί! Και οι πορνοστάρ και τα ξέκωλα που λες τυχαίνει να επαγγέλλονται μοντέλα, δεν παίζει ρόλο αν είναι στο cosmopolitan, στο playboy ή στην σούπερ Κατερίνα. Αν διαφωνείς, δείξε μας την ανωτερότητα της δικής σου άποψης για τον αισθησιασμό και το πως πρέπει να είναι(και να φωτογραφιζονται)τα μοντέλα. Ξεκίνα να ποστάρεις λοιπόν και κάνε την ποιοτική διαφορά.

Η ουσία είναι ότι ΟΧΙ, δεν θα έρθεις εσύ στην 50-τόσο σελίδα του θρεντ που ΕΣΥ έφτιαξες να μας πεις “ξέρετε, παιδιά, δεν σας το χα πει, αλλά συνειδητοποίησα ότι έχω πρόβλημα με τα ξέκωλα εδώ, οπότε ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ”. Αν θες να ακουστείς, πήγαινε φτιάξε ένα θέμα σε άλλη ενότητα που διαβάζουν περισσότεροι(πού, I don’t give a fuck) και βγάλε όλη την γκρίνια και την χολή σου. Πού ξέρεις, μπορεί κάποιοι να συμπάσχουν και να έρθετε εδώ ενωμένοι, να διώξετε τα κακά ορκ από το τίμιο θρεντ περί μοντέλων(γιατί φυσικά θρεντ που έφτιαξες εσύ τι άλλο μπορεί να είναι από τίμιο).

Δε θα ψάξουμε εδώ μέσα τον ορισμό του αισθησιασμού. κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει στο podium.

πρέπει εγώ να μπαίνω στη διαδικασία να “σας πολεμάω”… και να ψάχνω τυχόν οπαδούς ανάμεσα στους users του φόρουμ? έλα μην το πας εκεί…

και πρέπει αν θέλω να φτιάχνω θρεντ για την ομορφιά να ανοίγω 150 θρεντς με το ίδιο θέμα επειδή εσείς είστε πολλοί σε αριθμό και γουστάρετε να “ξεσπάτε” οπουδήποτε και παντού???

φτιάξτε το κατάλληλο μέρος για να το κάνετε. όλο δικό σας! χωρίς τα δικά μου “παράπονα”, τη δική μου “γκρίνια και χολή”…

α, και μην αλλάζεις τα λεγόμενά μου.
Δεν είπα ότι "ουυυ στο φόρουμ δε θέλω να βλέπω γυμνές"
Είπα “φτιάξτε ΕΣΕΙΣ θρεντ που να σας εκφράζει”…
Οκ, κάποια μοντέλα/ηθοποιοί γίνονται και πορνοσταρ… αλλά αυτό το παιρνετε εσείς σαν αφορμή για να κάνετε άλλο ένα θρεντ “πορνο”…

γι’αυτό λεω: ΓΙΑΤΙ δεν κάνετε ΕΝΑ ξεχωριστό που να έχει ΜΟΝΟ πορνο…???
και πάτε και “καταστρέφετε” άλλα θρεντς ??

This message is hidden because UnburntKhaleesi is on your ignore list.

Ε νισάφι πια. Κάτσε να ακούσεις τι λένε ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ μπας κι έχουν δίκιο και κλείσε το στόμα σου.

Α, και τον πόλεμο τον άνοιξες εσύ και τον ανοίγεις συνέχεια, κάθε φορά που κάποιος would go as far να σου αντιμιλήσει.

χαχαχααχαχαχα! "κλεισε το στόμα σου"
ωραία… φτάσαμε και στο τραμπουκο-φασισμό… nice…

Δε σε παρεξηγώ, δε φταις εσύ. Έχεις το “θάρρος” και τη “δύναμη” να μιλάς έτσι επειδή ξέρεις πολύ καλά ότι είσαι μέρος των “πολλών” και εγώ (μέχρι τώρα) είμαι 1 άτομο μόνο. Οπότε… “νια νια νια νια εσύ θα νικήσεις”…

Τι ωραία λογική…

Α, και ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑ κανέναν πόλεμο…
Ηρθα και παραπονέθηκα για κάτι που έχω δικαίωμα να παραπονεθώ.
το ότι εσένα δε σ’αρέσει που μιλάω είναι άλλο θέμα.
και το ότι δεν είσαι σε θέση να μιλάς φυσιολογικά χωρίς ειρωνίες/κατινιές/τραμπουκισμούς είναι επίσης άλλο θέμα…

χουντα χρυση μου…ΒΡΕ ΒΑΛΤΕ ΚΑΝΑ ΒΥΖΙ

Δεν ήξερα οτι σου ανήκει το thread.

:lol::lol: