Σπάνια μπαίνω σε θεματικές ενότητες πέραν των Κυκλοφοριών, Αθλητικών και
Podium. Πετάχτηκα μια βόλτα από δω και βλέπω ομηρικές κόντρες επειδή ποστάρονται φωτογραφίες οι οποίες προάγουν την μετατροπή της γυναίκας σε αντικείμενο. Όλοι μας ίσως ποθούμε τα “καυτά” θυληκά (σικ) που κρεμιούνται στα περίπτερα αλλά πόσοι είμαστε σε θέση να αποκτήσουμε ή μάλλον πόσοι θέλουμε να τα αποκτήσουμε; Σίγουρα η συντριπτική πλειοψηφία απ’ αυτές δεν είναι αυτό που λέμε “κορίτσι της διπλανής πόρτας” και επιπλέον δίνεται μια fake εικόνα όσον αφορά το ρόλο της γυναίκας. Φυσικά εννοώ όσες ασχολούνται επαγγελματικά με το μόντελινγκ και πολλές καταλήγουν πορνοστάρ, αφού αυτός είναι ο λόγος που τσακώνεσται. Γιατί δεν προσπαθείτε να βρείτε καλύτερα αματέρ φωτογραφίες από ανώνυμα κορίτσια, αισθητικές βεβαίως βεβαίως αλλά όχι επιτηδευμένες και πλαστές;
επειδή δείχνει να “μην καταλαβαίνετε” τι λέω, και να “παρεξηγούμαι” συνεχώς…
εννοώ ότι θα ήταν καλύτερα να υπάρχουν χωρισμένα θεματικά τα θρεντ έτσι:
Next top Model (για όλες τις όμορφες “ανορεξικιές” τοπ μοντέλες, σε κανονικές φωτογραφίες και ΟΧΙ πορνο) -> ένα θρεντ μέσα στα θέματα [B]Κινηματογράφος & Τηλεόραση[/B]
Πορνοσταρς (σε ό,τι φωτογραφία γουστάρει ο οργανισμός σας) -> άλλο ένα στα θέματα [B]Κινηματογράφος & Τηλεόραση[/B]
No name girls (ανώνυμες κούκλες, που εθελοντικά προβάλλουν την ομορφιά τους) -> ένα θρεντ στα θέματα [B]offtopic[/B]
δεν μπορώ να είναι έτσι ανακατεμένα τα θέματα αυτά, με το 2 να υπερισχύει, και να μπαίνω στο θρεντ και να μου πετάγεται η ρόγα της άλλης στο μάτι… έλεος γαμώτο…
8O Ποια είναι αυτή?!!! την παντρεύομαι.!!
βυζί έξω, ποδοσφαιρακι μπροστά, και βρακί οσο χρειάζεται στον κώλο…αφήστε την παγκόσμια ειρήνη…αυτό πρέπει να αποκτήσουμε.!
Ωραία, πείτε τί θέλετε να γίνει ακριβώς.
Θέλετε θρεντ με τις sexy κοπελιές στο off-topic κ να αφήσετε αυτό για πιο σοβαρές-επαγγελματικές φωτογραφίες μοντέλων;
Για να ειμαι ειλικρινης, το forum εχει γινει τοσο βαρετο που τον τελευταιο καιρο γραφω αποκλειστικα και μονο λογω συνηθειας. Κι εγω θα σπαμαρω, θα κανω το χαβαλε μου, οπως και τσεκουρεκια ενιοτε, ολα χρειαζονται στο προγραμμα, αλλα υπαρχει ενα οριο για τα παντα. Εχω βαρεθει τα chatrooms και τα θρεντς που κοσμος θιγεται για ανυπαρκτους λογους, δηλαδη,
πειτε μου δηλαδη οτι υπαρχει εστω κι ενας ανθρωπος που μπαινει σε αυτα τα θρεντς για να θαυμασει τις υποκριτικες ικανοτητες μιας ηθοποιου ή το πως στηνεται στο φακο ενα μοντελο. το προσωπο τα βυζια και το κωλο της θελει να δει, ελεος πια. κι εγω κυριος ειμαι αλλα ημαρτον με τον καθωσπρεπισμο, υπαρχει ενα οριο και γι αυτο
ελεγα να το ποσταρω στο ειδησεις απο ολον τον κοσμο,αλλα ειναι πολυ καθωςπρεπει θρεντ,οποτε ερχομαι εδω γιατι ειναι πολυ χοτ τις τελευταιες μερες.
Οι δίδυμες Βραζιλιάνες Μπία και Μπράνκα Φερέ αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τις πισίνες και την συγχρονισμένη κολύμβηση για χάρη της σιλικόνης, καθώς επιθυμία τους είναι να αποκτήσουν μεγαλύτερο στήθος.
Η φύση αναμφίβολα προίκισε απλόχερα τις δύο 23χρονες αδελφές, οι οποίες ωστόσο θέλουν το κάτι παραπάνω για να αγγίξουν το τέλειο και δεν είναι άλλο από την προσθετική στήθους. Για να το πετύχουν όμως θα πρέπει να ξεχάσουν την συγχρονισμένη, κάτι το οποίο καθόλου δεν τις στενοχωρεί.
Έχοντας συμμετάσχει σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και Παναμερικανικούς Αγώνες οι σέξι ξανθές ολοκληρώνουν πρόωρα την καριέρα τους και μπαίνουν για τα καλά στο χώρο του μόντελινγκ και της τηλεόρασης, έχοντας πάρει ήδη μια μικρή γεύση, από φωτογραφίσεις που έχουν κάνει κατά καιρούς για περιοδικά της Βραζιλίας. Απολαύστε τις…