Top Models ( Next and Previous)

Δεν είναι top…είναι goth :stuck_out_tongue: ελπίζω να είμαι on topic

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER]Angmar:
Συμφωνω απολυτα σε ο,τι εγραψες

UnburntKhaleesi :
Για να μην αερολογουμε, γραψε ονομαστικα σε ποιο μηνυμα εχε μπει πορνοσταρ (που ειναι και ο λογος που παραπονιεσαι) και εφοσον ισχυει εγω ο ιδιος θα κανω αναφορα για να σβηστει. Διαφορετικα δεν εχει νοημα να συζηταμε για το τι σου φαινεται εσενα αισθησιακο και τι γυμνο.[/SPOILER]

Tatiana Gil- Colombia

[SPOILER]

[/SPOILER]

Hana Jirickova - Czech Republic

[SPOILER]

(εξ’ αριστερων)[/SPOILER]

Ελληνίδα λέει, ακουει στο όνομα Χριστίνα…:?

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Ο πρώτος μου γκόμενος ήταν στην τρίτη δημοτικού. Ένα γλωσσόφιλο. Τα «φασώματα» ξεκίνησαν στην έκτη δημοτικού. Ξέρεις τώρα? Πάρτι γενεθλίων, πανικός μέσα στο σπίτι, κι εκεί που παίζαμε μπουκάλα, έβλεπες δύο παιδάκια και πηγαίνουν στην τουαλέτα να φασωθούνε.

[B]Ή εσύ ξεκίνησες νωρίς ή εγώ είμαι πολύ γέρος.[/B]
Όντως ήμουν ξεπεταγμένη σε αυτό τον τομέα. Έτσι μου βγήκε. Πρώτη φορά έκανα σεξ στα δεκατέσσερα, το καλοκαίρι πριν από την τρίτη γυμνασίου, με ένα παιδί με το οποίο είχα κόλλημα από την πρώτη γυμνασίου. Ενώ με όλους, ακόμα και με ένα άλλο παιδί με το οποίο είχα σχέση εννέα μήνες, ντρεπόμουν, με αυτόν τα κάναμε όλα.
[B]
Άρα έκανες σεξ και ταυτόχρονα έριξες και το πρώτο σου κέρατο, πριν καν μπεις στα δεκαπέντε! Κι εγώ που σε είχα για καλό κορίτσι?[/B]
Βασικά, είχα κάνει τρελή χοντράδα, για την οποία ακόμα νιώθω τύψεις. Ενώ είχε ξεκινήσει η σχέση μας με το άλλο παιδί, ήρθε ένα βράδυ στο Venue αυτός με τον οποίο ήμουν καψούρα πολύ καιρό και μου είπε: «Πάμε σπίτι μου;». Δεν ξέρω γιατί το έκανε, ίσως επειδή έμαθε ότι είχα σχέση? Τέλος πάντων, εγώ είχα φάει πολύ φτύσιμο απ? αυτόν, όσο δεν πάει άλλο, κι έτσι, μόλις μου είπε να πάμε σπίτι του, σαν χαζή ξανθιά, έτρεξα. Την επόμενη μέρα το έμαθε η μόνιμη σχέση μου, που προσπαθούσε πολύ καιρό να με ψήσει να κάνουμε σεξ κι εγώ δεν το έκανα, και έφαγε ξενέρα.
[B]
Να υποθέσω ότι σε έφτυσε ατάκα κι επιτόπου;[/B]
Όχι, συνεχίσαμε τη σχέση. Απλώς έφαγα χοντρό κέρατο μετά. Με εκδικήθηκε. Ξεπαρθένιασε την τότε κολλητή μου και αργότερα, την ημέρα των γενεθλίων μου, πήδηξε την γκόμενα αυτουνού με τον οποίο είχα πηδηχτεί εγώ. Ξέρεις κάτι; Έχουν πει ότι «η Γλυφάδα είναι ένα μεγάλο κρεβάτι». Είναι μεγάλη αλήθεια αυτό. Φαντάσου ότι ήμασταν πιτσιρίκια και τέτοια σκηνικά γινόντουσαν κάθε βδομάδα. Και χειρότερα? Πολλές παρτούζες, λεσβιακά φοβερά, πανικός! Και μιλάμε για παιδάκια δεκατριών δεκατεσσάρων χρονών. Εντάξει, σε τέτοια άκρα δεν έφτασα ποτέ.

Εγώ στα δεκατέσσερα γιατί έβλεπα ακόμα power rangers και έβγαινα για πίτα μπιφτέκι στον Φίλιππα?? :-k

Εγώ στα δεκατέσσερα έβλεπα disney.

Τα παραπάνω γιατί μου ακούγονται λίγο υπερβολικά?

Χαρα ο μπαμπακας της Χριστινας… :slight_smile:

…εντάξει, καλό κορίτσι φαίνεται:):!:

Ναι πρεπει να νιωθει πολυ περηφανος για τα κατορθωματα της κορουλας του :stuck_out_tongue:

Συμφωνω, μονο που οι ενστασεις αν θυμαμαι καλα ειχαν γινει γιατι δεν ποσταρονταν ηθοποιοι αλλα ξεμπαρκα βυζια. Αν ποσταρε καποιος τα βυζακια της Σκαρλετ Γιοχανσον δε νομιζω να χαλιοτανε κανενας :stuck_out_tongue:
Μη βλεπετε που δεν πολυγραφω τωρα τελευταια, στηριζω και παρακολουθω και αυτο το τοπικ. Ο Novitski κλασσικα διαπρεπει. :thumbup:
Το Χριστινακι εχει γαμω τις ρωγες btw ε :roll: αλλα αυτη η φωτο παταει ολες τις υπολοιπες εδω και μερικες σελιδες τουλαχιστον, κατω.

[SPOILER][/SPOILER]
:oops:=P~

κατι λεει αυτη η χριστινα ηταν στο σχολειο του τζον βλα

Great Britain

1. Katie Downes

[SPOILER]

[/SPOILER]

2. Kelly Andrews

[SPOILER]

[/SPOILER]

Τσ τσ τσ, σα δε ντρέπεστε λέω εγώ…

[SPOILER]:p:):p[/SPOILER]

In Kelly we trust:):!:

αγαπες

κανω στο σχολειο τετοια στη γυμναστικη με τα κοριτσια

^^^^ Εσυ και ο Τζον Βλα…:stuck_out_tongue:

Όχι εδώ.Στο “Βυζάκηδες VS Κωλάκηδες”:stuck_out_tongue:

:bow2::bow: απιστευτο μωρο!!!

Kατσε ησυχα ρε…εσυ και ο stef δεν πρεπει να ποσταρετε σε αυτα τα θεματα…ειστε κατι τετοιο —> http://www.youtube.com/watch?v=luNAOusTHWI