Μιζέρια/απόγνωση/βάλτος/ουίσκι

Για πείτε. Για μένα EYEHATEGOD πάνω απ’ όλα, αλλά είναι όλες τους μπαντάρες.

Θα επανέλθω, οι γνωστοί-γνωστοί ξέρετε τι να κάνετε.

Η ψήφος μου ήταν προφανής. Έχω μεγαλώσει με EHG.
Αλλά ναι, Iron Monkey και Grief γονατίζουν σύμπαντα. Και προσκυνάμε και Crowbar ε!
Μεγάλο πολλ!

Δυστυχώς μόνο τους Grief έχω αξιωθεί να δω λάιβ… :frowning:

Iron Monkey γιατι ετσι. Με διαφορα.

Edit: Στο συγκεκριμενο θεμα δεν ειμαι αντικειμενικος.

Ούτε εγώ! Soilent Green!

Εεεε Crowbar!
All I Had (I Gave) & I Have Failed.

Ειναι το ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΛ του φορουμ και ανετα

eyehategod βρεθηκαν ηδη αρρωστιαρηδες να τους ψηφισουν, οπως και τους crowbar αρα δε ψηφιζω for the love of the game :stuck_out_tongue:
bongzilla τιτανοτεραστιοι αλλα δεν μου βγαζει αυτο το Μιζέρια/απόγνωση/βάλτος/ουίσκι
iron monkey respect αλλα ποτε δεν μου αρεσαν :tomato:

και μενει το διλημμα grief vs buzzoven

ναι μεν οι grief ειναι επιτομη του Μιζέρια/απόγνωση/βάλτος/ουίσκι, αλλα επειδη ποναμε aka sore ψηφιζουμε την μεγαλη αγαπη μας (buzzoven)

εντιτ
συμφωνω με πιρουνια ‘soilent green ρε’

και προσ8ετω ‘SOURVEIN ΡΕ’

Grief… Στην απογνωση… Εντελως

χρυσοψαρο “δικό μας” είσαι? 8O8O8O

Στηρίζουμε και Rwake, Cavity, Black Cobra ε.

Grief γιατι ήταν οι πρωτοι που άκουσα. Μετα eyehategod και iron monkey για μπυρες…

Existence is punishment (αυτό που υποδηλώνει ο τίτλος δηλαδή).

Οι Soilent Green είναι μπαντάρα μεν, αλλά δεν είναι αμιγώς σλατζ, είναι βασικά μια μίξη σλατζ/ντεθ/γκραηντ. Οπότε αποκλείστηκαν από το πολλ.

Το νόημα του θρεντ είναι να αναδειχτούν και άλλα διαμάντια της σκηνής όμως, γιατί το σλατζ τόπικ στις κυκλοφορίες δεν το κοιτάει πλέον κανείς. Τούτο εδώ είναι και πιο τρεντυ.

Πωπω, αυτό είναι θρεντ!!! Μπράβο ρε σεις!!! Eyehategod εύκολα, χωρίς να σημαίνει οτι και οι υπόλοιποι δεν είναι τρισμέγιστοι! Μόνο αυτούς τους Buzzoven δεν έχω ακούσει ποτέ αλλά αυτό διορθώνεται εύκολα.
Anxiety Hangover ρε!!!

ε αηρονμανκι απ’ το πολλ, αγαπωντας πολυ και τους υπολοιπους.

τωρα γινεται κι εδω πανικουλης απο σπουδαιες μπαντες οπως Unearthly Trance, Weedeater, Church of Misery, Acid King(τον βγαζω και τον παιζω ασπουμε), Harvey Milk, Deadbird, Corrupted κλπ κλπ

Τι είπες τώρα! Μάλλον θα τον βγάλω και θα τον παίξω.:bow2::metal:

Witchfinder θα βρεις κι άλλες ομορφιές εδώ:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4220

(Κι εγώ στεναχωριέμαι που έχει ψιλοψοφήσει…:()

κατεβασε sore!! και μετα at a loss!

μπανταρες ολες αλλα Weedeater, Church of Misery, Acid King στονεροντουμαδες ειναι ρε, δεν τους λες sludge, με την εννοια του μιζερια, απογνωση και λοιπης σαπιλας

προσκυνω [SIZE=“5”]Deadbird[/SIZE],Unearthly Trance
δεν εχω ακουσει corrupted

Crowbar:!:

έκατσα και άκουσα ένα (1) τραγούδι (ολόκληρο) από κάθε γκρουπ, καθότι ανίδεος από το στυλ και τις μπάντες δεν τις ήξερα καν, εκτός των Crowbar που είχα ακούσει κάτι παλιά. Επίσης άκουσα και ένα των Weedeater επειδή μου αρεσε το όνομα. Τολμώ να πω ότι όλα ήταν βασανιστηρίο για τα αυτιά μου. Τελικά μόνο οι Acid Bath (που δεν υπάρχουν στο πολλ) μου αρέσουν από παρεμφερή συγκροτημάτα, αν και δεν ξέρω αν εντάσσονται στο ίδιο είδος. (μην νομίζετε ότι είμαι φαν, και τους Acid Bath πρόσφατα τους άκουσα).

Ε την γνωμη μου είπα, κυρίως γιατί μου άρεσε ο τίτλος του θρεντ και είπα να δω τι γκρουπς είναι αυτά, μην αρχίσετε να βαράτε. :slight_smile:

Οι Acid Bath παίζει να έπρεπε να ενταχθούν στο πολλ, αν και πιο πρώιμοι και “μεταλ” στη μουσική τους. Γενικά εντάσσονται στη σλατζ σκηνή και λόγω προέλευσης (Λουιζιάνα).

Παναγιώτη σε βαράω, νομίζω πρέπει να κάνεις μια ακόμη προσπάθεια. Άκου σλατζ όταν είσαι σε διάθεση να ακούσεις τον επιθανάτιο ρόγχο!

βσκ Παναγιώτη, όταν είσαι σε φάση να ακούσεις παλιά Φροστ ή Χελχάμερ, κάνε την τράμπα και χώσε Αιρον Μάκνι ή Αηχέητγκοντ. Εκεί θα δείξει αν “το’χεις” το ιδίωμα ή όχι…:slight_smile:

Και ναι, Acid Bath respect, αν και όντως λίγο “αλλού”

Τενκ γιου μπλίντιν, θα αρχίσει να δουλεύει το κατεβαστήρι σύντομα.
Έχει τσεκάρει κανείς σας μια συλλογή που είχε κυκλοφορήσει κάποτε με σλατζιές; Λεγόταν Dreams Of What Life Could Have Been. Μέτραγε πάρα πολύ, είχε μέσα Grief, Ramesses και άλλα καλούδια. Την είχα πετύχει στο άσχετο σε ένα δισκάδικο Μοναστηράκι και την είχα χτυπήσει χωρίς σκέψη.