Έτσι, βολιδοσκοπώντας, έφτιαξα το θέμα για να δω αν υπάρχουν εκεί έξω μουσικοί με κοινές με τις δικές μου ανησυχίες…
Οι μπάντες που γουστάρω είναι πάνω κάτω οι Tool, Faith No More, RATM, (άσχετοι αλλά προσκυνώ) Type O Negative, γενικά ότι σε αλτερνατιβο-γραντζο-μεταλλοειδές, όλα με κοινό παρονομαστή το …τραχύ ύφος, το πνευματώδες, αυτοσαρκαστίκο, ψαγμένο κλπ στιχουργικό περιεχόμενο και στυλ (:p) και κυρίως τους γαμάτους ντράμερ! (*έχω μια ψώρα με τα τύμπανα/ντράμερς).
27 έτων (ψήλος, καστανός, γεροδεμένος, εχέμυθος) μεγάλωσα με Metallica (και συναφή προϊόντα μετάλλου) οπότε και το στυλ μου στο κιθάρα άνετα thrash-ίζει…
Παίζω χρόνια κίθαρα (τόσα, που ΔΕΝ δικαιολογούν την κουλαμάρα μου) και παράλληλα μπάσο.
Μπάσο παίζω κάλο (όξω!), αλλά έχω ήδη μπάντα και αυτό το θέμα αφορά την κιθαριστική μου ιδιότητα!
Άλλες μπάντες που ακούω:
Alice In Chains, Kyuss, Death, Dillinger Esc Plan, At The Gates, RHCP & Jane’s Addiction, Exodus, Machine Head και άλλες πολλές.
Γράψτε δημόσια στο θέμα αυτό, να ανοίξουμε κουβέντα! cheers
Γεια σου ρε αρχηγε. Ειμαι κιθαριστας κ εγω, ειμαι 25 κ παιζω γυρω στα 12 χρονια, οπως ειπες κ εσυ δεν δικαιολογουν τη κουλαμαρα μου. Επαιζα παλια σε καποια γκρουπακια κ εχω κανει κ 3-4 live. Η αληθεια ειναι πως μου εχει λειψει η ολη φαση κ θα ηθελα να παιζω με ενα γκρουπακι παλι κ να κανω κανα live παρα να παιζω πανω απο τα τραγουδια σπιτι. Ακουω κυριως Μetallica, CKY, 69 Eyes, Him, Type O Negative κ αλλα πολλα αλλα κυριως θα ηθελα να παιξω κατι περιπου μεταξυ αυτων. Βαρεθηκα τα brutal φωνιτικα, τα καρφια κ τις σφαιρες…
Να σημείωσω ότι από Type O Negative έχω μεγάλη αγάπη στα …core-άδικα, τα κουλά τους κομμάτια.
Όλα τους τα γουστάρω γιατί ταπεινά τους προσκυνώ αλλά είναι που με το goth-ish/vamp/romantik στυλ έχω μια πολύ επιδερμικιά σχέση…
Αναρωτιέμαι …αν δήλωνα μουσικές καταβολές σε στυλ AC/DC, G’n’R και συναφή χαρντ ροκ καταστάσεις, θα είχα πολύ μεγαλύτερη ανταπόκριση στο φόρουμ αυτό; 8)
ωραια η φωτο:p
οπως και η ταινια η αφισα της οποιας φαινεται-μαστουροταινια εντελως:lol:
φιλε θα ψηνομουνα για τη φαση αλλα εχω 1 μηνα εξεταστικη μετα φευγω κ μετα αλλο 1 μηνα εξεταστικη καπακι. ακουω tool, isis, faith no more, ratm, system, floyd και πολλα αλλα…
θα το ψηνα να δουμε αν καθεται καλα (σα κιθαριστας δεν εχω αλλη εμπειρια απο μπαντες-τραγουδια των παραπανω εχω βγαλει καποια-θεωρω οτι τα παλευω γενικα αλλα δεν ειμαι κανας σρεντερ:p) αλλα ειμαι παντελως πηγμενος:?
Η ταινιάρα Fear & Loathing… τσακίζει κόκκαλα!
Offtopic αλλά αυτά πρέπει να λέγονται…8)
Σχετικά με το μουσικό θέμα της υπόθεσης, καταλήγω πως μια παραγωγική ιδέα είναι να κάνω πρόχειρη, σπιτική παραγωγή δυο-τρεις ιδέες/κομμάτια και να τα ανέβασω σε ένα προφίλ καλλιτέχνη στο myspace. Από εκεί θα έχουμε ενά πιο ολοκληρωμένο σημείο αναφοράς να τα λέμε.
Ξάδελφε την ψάχνεις ακόμα? Και εγώ βρίσκομαι σε μια ανάλογη αναζήτηση(παιζω κιθάρα), τα συγκροτήματα που γράφεις τα γουστάρω και εγώ και το σημείο αναφοράς μου είναι οι death, έχω κάμποσο υλικό που δουλεύω με ένα φιλαράκι drummer είναι κάπου ανάμεσα στους machine head τους Lamb of god και τους Haunted(αρκετα τεχνικα με πολλές αλλαγες και riff).α ειμαι 26 ετών.
ενημερωσε με!